![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оскільки швидкість, як видається, інтерес тут, чи намагався хто їх установці операційної системи на I-RAM DDR SATA жорсткий диск? Gigabyte зробити один з 4 слотами DDR, ви можете досить дешево установці XP на 4GB. Вона стверджує, завантажитися в XP в 1/13th час стандартної 7200rpm одиниці.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я можу завантажитися в XP протягом приблизно п'яти секунд з моєї нинішньої установки на регулярній 7200RPM диска. Повільне час запису і висока вартість перетворює мене у твердому стані. Якщо б я був створення сервера або Comp що зробили постійне застосування читав 24 / 7, я вважаю, але навіть є Raptors краще вирішувати за гроші, атм.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Але знову ж таки з сервером вам необхідно буде також швидко прочитав раз, що держава твердо, чому б не SSD Thats досить великий для вашої ОС і потім використовувати жорсткий диск для всіх файлів, швидке завантаження, але й швидко писати
| |||
| |||
| Ось що я сказав в моєму повідомленні: P Якщо б я збирався зробити це, я б отримати Raptor з аналогічними або більш високу ціну за Гб, не потрібно турбуватися про незалежній пам'яті, а також з великою швидкістю запису. Але, як я сказав, я завантажити Windows в 5s-менш все одно так що не має значення.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не використовував сам ще один, як Carbon ... Ціна все ще є стримуючим чинником.
| |||
| |||
| Ну, ця ціна є виправданням досить змотуватися. Ви можете зробити це за £ 150, це ціна на квиток на поїзд за повернення до Лондона в ці дні. |
|
| |||
| |||
| Я також міг купити ще два монітора, або 8800GT, або ... Не збираюся платити таку грошових коштів за пару секунд близько вантажно-розвантажувальної рази.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| LOL .... Ви бути зірвані m8y ..... Манчестера в Лондон, £ 12 з Богородицею - £ 24 зворотний шлях. Ви пробували одного себе? .... або ви в надії знайти деяких морських свинок? |
|
| |||
| |||
| Господи, морських свинок, звичайно. Вся ця установка обійшлася мені менш ніж за шістдесят фунтів. Всі мої програмного забезпечення правової теж. I-RAM привернуло мою увагу, я думав, це звучало акуратним, і це все-таки сайт присвячений Freaks швидкості. |
|
| |||
| |||
.... Я думаю, пройде на цю одну |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Цікаво, якщо ОС на флеш-накопичувач буде працювати на твердому Netbook держава | Steppenwolf | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 серпня 2009 09:22 |
| Чи буде 8800 GTS / GT бути твердими оновлення? | Столярна | Графічні карти & Монітори | 0 | 4 червня 2009 23:44 |
| Думки про тверду жорстких дисків - SSD HDD's | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 27 травня 2009 10:08 |
| Твердий | thingie2 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 28 квітня 2008 23:56 |
| Технологія Noobie, зі штату Гаваї. | vietladin | Тут Introduce Yourself | 7 | 27 серпня 2007 04:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |