![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хей аз имам 2 ASUS SATA DVD писатели, и са ги уредили от PSU (Не знам конектора) и на 3 и SATA кабел са на 1-ва и втора тези, свързани с последния един свободен, когато вмъкнете CD (треска 4 например) го взема като Minuit, преди да я прочетете, Im не сигурен защо
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Im не сигурен, че разбирам какво говорите.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cew изглежда, че си има много проблеми от тази конструкция, в предишния темата ви заяви, че смятате, че вашият дъното е лошо, това би могло да бъде проблем с Вашата сатана карам бави толкова
|
|||
|
|||
|
това е овен, че е лошо, и съжалявам за лошите описание, чакай малко, Im идиот! Мислех си Абу Ообщият захранващи кабели Haha, всеки диск няма свой собствен кабел
|
|
|
|||
|
|||
|
Има ли това да се случи в Линукс също, Cewy?
|
|||
|
|||
|
Аха
... чакам аз просто не изпитва неговата глоба в Linux |
|
|
|||
|
|||
|
Е то само, че кр * р в Windoze, че проверките, което е на вашия диск, тогава? (Снимки, видео, данни, крава тор, ...)
|
|||
|
|||
|
Linux ftw!
cew27 FTW! О, и лошо просто да се примиряваме с това
|