![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey I have 2 asus SATA DVD spisovatelé, mám je napojené z psu (dont vŘdŘt konektor) a jeho o 3 i SATA kabel se 1. a druhý z nich souvisí s poslední volný, při vložení CD (treska 4 např.) trvat Minuit, jako před tím, než si ji přečíst, im ne jistý proč
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne jistý, vím, co říkáte.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CeW to vypadá, jako byste museli mnoho problémů z této stavby, v předchozím vlákno jste uvedl, že si myslíte, že vaše mobo je špatná, může to být váš problém s disky SATA tak dlouho trvá
| |||
| |||
| to byl beran, který byl špatný, a sorry za špatný popis, čekat druhý, im idiot! Myslel jsem, že Abou oO napájecí kabely haha, každý disk má své vlastní kabel |
|
| |||
| |||
| Znamená to, že stát v Linuxu taky, Cewy?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| yep ... čekat i zatěžkávací zkouškou její pokuty v linux |
|
| |||
| |||
| Je to jen, že cr * p ve Windoze, který kontroluje, co je na disku pak? (Obrázky, videa, data, kravského hnoje, ...)
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| linux ftw! cew27 ftw! oh i špatně jen v balení s ním |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mount / demontovat Chyba | tama4tama | Drives & Removable Media | 0 | 31. května 2009 08:12 |
| Trvá na věky se dostat přes BIOS | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 14. Září 2008 14:47 |
| Mám, co to znamená? | Cew27 | Obecné Software Chat | 12 | 26. ledna 2008 05:39 |
| LaCie 250gigabajt HD nebude hoře! | sovixi | Drives & Removable Media | 5 | 22. října 2007 16:16 |
| Sim se letu | alex | PC a herní konzole | 3 | 10. srpen 2007 13:52 |
| Thread Nástroje | |
| |