![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey I have 2 ASUS SATA DVD συγγραφείς, τους έχω γαντζώθηκε από το PSU (dont ξέρει υποδοχή) και της σε 3 i καλώδιο sata να έχει το 1ο και το δεύτερο εκείνες που συνδέονται με την τελευταία ελεύθερη, όταν τοποθετείτε ένα CD (cod 4 για παράδειγμα) το πάρετε σαν Minuit πριν μπορέσει να το διαβάσετε, im δεν σίγουρος γιατί
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im μη βέβαιος καταλαβαίνω αυτό που λέτε.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CEW φαίνεται όπως σας έχει πολλά προβλήματα από αυτή την κατασκευή, σε προηγούμενο νήμα δηλώσατε ότι σκέφτεστε mobo σου είναι κακό, αυτό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημά σας με SATA δίσκους σας τόσο μεγάλη καθυστέρηση
| |||
| |||
| ήταν το κριάρι που ήταν κακή, και λυπάμαι για την άσχημη περιγραφή, περιμένετε μια δεύτερη, im ηλίθιος! Σκεφτόμουν Abou ηΗ haha καλώδια, κάθε δίσκος έχει το δικό του καλωδιακές |
|
| |||
| |||
| Μήπως αυτό συμβαίνει στο Linux, πολύ Cewy;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι ... δεν περιμένω εγώ δοκίμασα μια χαρά της στο Linux |
|
| |||
| |||
| Είναι απλώς ότι CR * p σε Windoze ότι οι έλεγχοι, τι είναι για σας δίσκο, τότε; (Εικόνες, βίντεο, δεδομένα, κοπριά αγελάδας, ...)
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| linux ftw! cew27 ftw! Oh well άρρωστος μόνο συσκευασμένα μαζί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mount / Dismount Σφάλμα | tama4tama | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 31 Μαΐου 2009 08:12 |
| Είναι για πάντα να περάσω το BIOS | thingie2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 14η Σεπ 2008 14:47 |
| Έχω ό, τι χρειάζεται;; | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 26 Ιαν 2008 05:39 |
| LaCie 250GB HD δεν θα μοντάρετε! | sovixi | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 22 Οκτ 2007 16:16 |
| Sim λαμβάνει πτήσης | alex | PC & Console Gaming | 3 | 10 Αυγ 2007 13:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |