![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej imam 2 ASUS SATA DVD pisci, imam ih zakačen sa PSU (dont znati konektor) i na 3 sata kabel imam 1., a druga one vezane uz posljednja jedan besplatan, našto ja umetnuti CD-a (cod 4 za primjer) uzeti kao Minuit prije nego što ga može pročitati, im ne siguran zašto
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne siguran razumijem što govoriš.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cew se čini kao svoje vlasništvo puno od problematika iz ove graditi, u prethodnom konac te je izjavio da mislite da vam mobo je loše, to može biti problem sa SATA diskovima uzimanje tako dugo
| |||
| |||
| to je bio ovan koji je bio loš, a žalostan za loš opis, čekajte drugi, im idiot! sam mislio Abou Tthe energetski kabeli haha, svaki disk nema svoj vlastiti kabel |
|
| |||
| |||
| Da li da se to dogodi u Linuxu previše, Cewy?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| yep wait ... no ja pravedan test svoju kaznu u linux |
|
| |||
| |||
| Je li samo to cr * p u Windoze da provjere što je na vašem disku onda? (Slike, video, podaci, kravlji izmet, ...)
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| linux ftw! cew27 ftw! Oh well bolestan samo staviti gore s njim |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mount / sjahati Greška | tama4tama | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 31. svibanj 2009 08:12 |
| Traje dovijeka da se kroz BIOS | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 14. Ruj 2008 14:47 |
| Imam ono što je potrebno? | Cew27 | Općenito Software Chat | 12 | 26 siječanj 2008 05:39 |
| Lacie 250GB HD neće gori! | sovixi | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 22. listopad 2007 16:16 |
| Sim traje let | alex | PC & konzole Igre | 3 | 10. kolovoz 2007 13:52 |
| Thread Tools | |
| |