![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hé nekem van 2 asus SATA DVD író, nekem van rájuk akasztott fel a tápegység (dont know-csatlakozó) és a 3 SATA kábel nekem van az 1. és a második is kapcsolódik az utolsó szabad, amikor be egy cd (cod 4 például) telik, mint egy Minuit, mielőtt elolvasta, im nem biztos, hogy miért
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Im nem persze értem, amit mond.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CEW úgy tűnik, mint a te mivel sok probléma ebből építeni, egy korábbi szál akkor kijelentette, hogy úgy gondolja, a mobo nem jó, ez lehet a gond a SATA meghajtókat tart ennyi ideig
|
|||
|
|||
|
ez volt a kos, hogy rossz volt, és sajnálom a rossz leírás, várj egy percet, im egy idióta! Arra gondoltam, abou aA tápkábelek haha, minden lemezmeghajtó nem rendelkezik saját kábel
|
|
|
|||
|
|||
|
Fejti ki, hogy ez megtörténjen a Linux is, Cewy?
|
|||
|
|||
|
aha
várj ... nem én csak tesztelték a rá kiszabott bírság linux |
|
|
|||
|
|||
|
Vajon csak a cr * p Windoze, hogy az ellenőrzések, mi van a lemezen akkor? (Képek, videók, adatok, tehén trágya, ...)
|
|||
|
|||
|
linux ftw!
cew27 ftw! hát igen rosszul csak tesz fel vele
|