![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey i have 2 Asus SATA DVD rašytojų, aš juos užsikabinęs nuo PSU (dont know jungtis) ir apie 3 sata kabelio turiu 1 ir antra tie, susijusių su naujausia nemokamai, kai aš įrašyti CD (COD 4 pavyzdys) ji imasi tokių minuit prieš jį skaityti, im nežinote, kodėl
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im not sure Aš suprantu, ką tu kalbi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cew atrodo, kad jūsų, turintys nemažai problemų šį statyti, o Previous thread jums nurodė, kad manote, kad jūsų MOBO yra blogai, tai gali būti jūsų problema su SATA taip ilgai
| |||
| |||
| buvo avinas, kad buvo blogai, ir atsiprašau už blogą aprašymas palaukti, antra, im idiotas! Aš galvojau Abou Ddraudimo elektros kabeliai haha, kas disko vertė turi savo kabelį |
|
| |||
| |||
| Ar tai atsitiks Linux irgi Cewy?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| yep ... laukti ne aš tiesiog išbandyti savo baudos Linux |
|
| |||
| |||
| Tai tik, kad CR * P Windoze, kad patikrinimai, kas yra diske tada? (Nuotraukos, video, duomenis, karvės mėšlas, ...)
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Linux ftw! cew27 ftw! Spektaklio netinkamą tik taikstytis su tuo, kad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mount / nulipti Klaida | tama4tama | Drives & Removable Media | 0 | Gegužė 31, 2009 08:12 |
| Priima amžius gauti per BIOS | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 14 rugsėjis 2008 14:47 |
| Turiu ką tai reiškia? | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 26 sausis 2008 05:39 |
| LACIE 250GB HD nebus ant kalno! | sovixi | Drives & Removable Media | 5 | 22 spalis 2007 16:16 |
| Sim mano skrydžio | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Rugpjūtis 10, 2007 13:52 |
| Temos įrankiai | |
| |