![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej mam 2 ASUS SATA Nagrywarka DVD, mam je podłączyć się z zasilacza (nie wiem łącznika) oraz na 3 i kabel SATA ma 1 i sekundy te związane z ostatniego wolne, kiedy Włóż płytę CD (dorsz 4 na przykład) to wziąć jak Minuit, zanim ją przeczytać, im not sure why
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im na pewno nie rozumiem, co mówisz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cew wydaje się, jak się o wiele problemów z tej budowy, w poprzednim wątku można stwierdzić, że uważasz, że Twoja płyta główna jest źle, to może być problem z SATA trwa tak długo
| |||
| |||
| to baran, że była zła, a przepraszam za zły opis, Chwileczkę, im an idiot! Myślałem Abou tthe haha kabli zasilających, co dysk ma własny kabel |
|
| |||
| |||
| Czy to się zdarzyć w Linux'a, Cewy?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| yep ... wait no i just testowany grzywny w Linuksie |
|
| |||
| |||
| Czy jest to, że cr * p w Windoze, że kontrole, co jest na dysku potem? (Zdjęcia, wideo, danych, krowiego łajna, ...)
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| linux ftw! cew27 ftw! no cóż po prostu źle przygotowane z nią |