![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey au 2 Asus SATA scriitori DVD, le-am cuplat la PSU (dont know conector), precum şi cu privire la un cablu SATA 3 i-au 1 şi cele două în legătură cu ultimul drum liber unul, cînd i insera un CD (cod 4, de exemplu) se ia ca un Minuit înainte de a putea citi, im nu sunt sigur de ce
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im-vă că nu am înţeles ceea ce spuneţi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cew se pare ca ta a o mulţime de probleme din acest construi, într-un fir anterior nu a declarat că crezi că placa de baza tău este rău, acest lucru ar putea fi problema ta cu drive-urile SATA să ia atâta
| |||
| |||
| Aceasta a fost berbec că a fost rău, şi îmi pare rău pentru descrierea rău, stai o secundă, IM un idiot! M-am gândit Abou haha de putere tthe cabluri, fiecare unitate de disc are cablu de propriile sale |
|
| |||
| |||
| Nu se întâmplă că, în Linux de asemenea, Cewy?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| da ... Stai, nu am testat amenzii sale în Linux |
|
| |||
| |||
| Este doar că CR * p Windoze că aceste controale în ceea ce este pe discul atunci? (Imagini, video, date, balega de vaca, ...)
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| linux ftw! cew27 FTW! Oh well bolnav doar a pune sus cu it |