![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей я 2 ASUS SATA DVD письменники, які у мене підключили від БП (не знаю роз'єм) і на 3 і SATA кабелю 1 і другим пов'язані з останнього вільно, коли я вставити компакт-диск (тріска 4 наприклад) прийняти як Minuit перш ніж вона зможе прочитати його, їм не знаю чому
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Їм не впевнений, я розумію, що ви говорите.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CEW Схоже, ваш мати багато проблем з цього побудувати в одному з попередніх потоків ви заявили, що ви думаєте, що ваш плат це погано, це може бути проблема з SATA дисками так довго
|
|||
|
|||
|
Це був баран, що було погано, і вибачення за погану опис, секундочку, І. ідіот! Я думав Абу Шарль силові кабелі Haha, кожен диск має свій власний кабель
|
|
|
|||
|
|||
|
Чи означає це відбудеться в Linux теж Cewy?
|
|||
|
|||
|
Так
... Чекати не я просто провела випробування свого штрафом в Linux |
|
|
|||
|
|||
|
Хіба тільки, що CR * P в Windoze, який перевіряє, що знаходиться на вашому диску, тоді? (Фото, відео, даних, коров'ячий гній, ...)
|
|||
|
|||
|
Linux FTW!
cew27 FTW! Про жорстокому просто добре з цим миритися
|