![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз мисля, че имат най-вече мъртъв HDD, аз мисля, че това, защото сега тя се появява само като около 40GB, когато тя трябва да бъде около 250GB и аз може да видите някои файлове, които казват, че имат 0 размер и нищо не идва, когато се опитват да ги отворите . И аз искам да знам, ако диска е все още в рамките на моята гаранция (3 години мисля, че след като го гледаш на уебсайтове)
| |||
| |||
| Е, ако имате 3 години гаранция върху него и сте го за по-дълго време след това 3 години тя навик се покриват повече и са ти, че не mistaking на 40gb за размера на пространството вляво? Може би сте използвали 210gb? както и за намиране как един стар HDD е точно аз имам никакъв представа, Ive винаги имаше ропец идея поради основно сградата си comps Айв така никога не направи някоя изследвания по този конкретен въпрос. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| отварянето на Вашия случай и да погледнем в HDD, понякога те имат дата за тях, това е, когато те са произведени, въпреки че някои нямат тази дата върху тях, някои, но би могъл да бъде на предната част на гърба гледам внимателно, моят HDD казва, че следващата му сериен номер. Надявам се това да помогне |
|
| |||
| |||
| Да, аз allready погледнах, няма дата |
|
| |||
| |||
| OK, след това се опитайте да видите колко пространство youve ли или по-малко ви partion размер: Старт -> Контролен панел -> (В Classic Преглед) Административна Инструменти -> Компютър за управление -> Управление на дискове -> трябва да излезе с площ, която показва колко голямо ви partions, ако тя се отнася към нея като 40GB, както бихте описали, Тогава има ли нови partion опцията showen до вашите C карам, ако той показва има 250GB тогава, не го казвам по буквата на устройството FAT или FAT 32 или NTFS? |
|
| |||
| |||
| идва с образа прикрепена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте разделителни се, че допълнителните 190 GB, или така и след това се сливат с каквото.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дано не риска избърсване на всички данни от неразпределеното част? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият начин, можете да получите данни от тази неразпределеното раздел е да се използва даден файл възстановяване програма. В зависимост от това какво купуват и какво програмата реши, че липсва те могат повторно изнамирате липсващите таблицата запис, отпор на файла задача маси, сканиране на устройството за директории за възстановяване на файлове задача таблици от нулата, за сканиране на файлове от различни видове, които са не директория вписвания на всички или възстановяване на файлове от под момента писмени данни, всяка от които е възможно. Не съм сигурен, че това трябва все пак.
На устройството не е повреден от вида му. Защо мислиш, че е повреден? Първият от този модел на пазара, бе през януари 2006 г., то не е повече от 28 месеца възраст. Какви трябва да бъдат файловете на диска, който искате да възстановите? Колко важно е това за теб? Ако, например, те са снимки, които не съществуват никъде другаде и те имат огромна стойност за теб тогава бихме могли да ви чрез тях да се върна, но тя отнема доста усилия. Ако наистина искате файл обратно, не се прави нищо до устройството, без да бъдат посъветвани правилно. Каквото и да правите, ще се намали шансовете си за евентуален успех. Ако решите, че просто искате шофиране назад в употреба след което казват, така и ние ще ви го върна до 250GB и проверени да бъдат здрави. Има ли полезна информация в тази 40GB NTFS дял? Били ли сте, че архивирани D: задвижването на резервно някъде? Моята система: Тим
|