menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

Reply

Thread Nástroje
Old 25. duben 2008, 12:00
Dárce Skupina

Default Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

No myslím, že jsem většinou mrtvá hdd, myslím, že to, protože je to teď jen ukazující, jak asi 40GB, kdy by mělo být asi 250 gigabajt a vidím některé soubory, které říkají, že má velikost 0 a nic pro něj, když se pokouším otevřít . A já chci vědět, zda je jednotka je stále v mém záruka (3 roky poté, co myslím, že se podíváme na to na webových stránkách)

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 25. duben 2008, 12:47
Dárce Skupina

Takže pokud máte záruku 3 roky na to, a vy jste mu to po dobu delší než 3 roky je zvyklý být zahrnuty ještě, a jsou si jisti, že vaše ne zmýlil na 40gb na velikost prostoru nalevo? Možná jste se používá 210gigabajt? pro zjištění, jak se jeden starý hdd je přesně Nemám ponětí, IVE vždy měl trumfování nápad hlavně kvůli budování vlastní comps tak IVE nikdy udělat jakýkoli výzkum, že konkrétní otázky.
Old 25. duben 2008, 13:23
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
Takže pokud máte záruku 3 roky na to, a vy jste mu to po dobu delší než 3 roky je zvyklý být zahrnuty ještě, a jsou si jisti, že vaše ne zmýlil na 40gb na velikost prostoru nalevo? Možná jste se používá 210gigabajt? pro zjištění, jak se jeden starý hdd je přesně Nemám ponětí, IVE vždy měl trumfování nápad hlavně kvůli budování vlastní comps tak IVE nikdy udělat jakýkoli výzkum, že konkrétní otázky.
Ano, jsem si jistý, Ptal jsem se můj táta o něm, a zdá se, že si myslí, že je to téma jako FAT soubory jsou stále známo, že by se tam však není žádný obrázek jít s ním. Já jsem v současné době hledá soubor restaurování program, aby se zjistilo, zda mohu dostat soubory zpět.
Old 26. dubna 2008, 02:06
Člen Skupina

Otevřete své věci a podívat se na HDD, někdy jsou data na nich, to je, když jsou vyráběny, i když některé nemají tento den na ně, někteří se ale dalo by se na přední na zadní pozorně dívat, moje HDD říká, že vedle své pořadové číslo.

Hope this helps
Old 26. dubna 2008, 02:22
Dárce Skupina

Ano, jsem allready viděl, neexistuje žádná data
Old 26. dubna 2008, 02:32
Člen Skupina

ok poté zkuste to vidět, kolik místa youve dostal, nebo alespoň váš partion velikost:

Start -> Ovládací panely -> (In Classic View) Administrativní nástroje -> Správa počítače -> Správa disků -> mělo by přijít s prostorem, který ukazuje, jak velké jsou vaše partions, když se odvolává na to, jak se 40gb jak popsat, pak je tu nový partion možnost showen vedle vašeho disku C, pokud se ukazuje, že je 250gigabajt pak se to říct za písmeno FAT nebo FAT 32 nebo NTFS?
Old 26. dubna 2008, 03:05
Dárce Skupina

přichází s obrazem připojuje
Přiložené miniatury
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26. dubna 2008, 03:35
Dárce Skupina

Snažte se, že další dělení nebo 190 GB a pak to sloučením s cokoliv.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 26. dubna 2008, 04:15
Dárce Skupina

by, že není riziko vymazání všech dat z nepřidělených části?
Old 26. dubna 2008, 05:02
Dárce Skupina

Jediná cesta, jak lze získat data z nepřidělených sekci je použít soubor vymáhání program. V závislosti na tom, co si koupíte a jak se má program Rozhodne chybí mohou re-vymyslet chybějící tabulky vstupu obnovit soubor zadání tabulky, skenování adresářů na disku pro obnovu souborů přiřazení tabulek od nuly, vyhledávat soubory různých typů, které mají žádné položky adresáře vůbec, nebo obnovu souborů z pod současnosti písemného dat, žádné ze to možné. Nejsem si jistý, že to, co potřebujete ačkoli.

Na disku není chybná, které vypadají na to. Proč si myslíte, že je to vadné?

První tohoto modelu na trh, byl v lednu 2006, je to více než 28 měsíců.

Jaké by měly být soubory na disku, který chcete obnovit? Jak důležité je pro vás? Je-li například, že jsou fotografie, které neexistují nikde jinde a mají obrovskou hodnotu pro vás pak bychom mohli mluvit vás dostat zpátky, ale to trvá dost úsilí.

Pokud opravdu chcete soubory zpět, není to nic na disk, aniž by byl řádně poučen. Ať se vám sníží vaše šance na případný úspěch.

Pokud jste se rozhodli právě vy chcete jet zpátky do užívání potom říct a my si ji zpět na 250gigabajt a kontrolovány, aby byli zdraví. Existuje užitečné údaje v tomto 40gigabajt oddílu NTFS? Už jste, že archivovanou D: disku na záložní někde?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Snažím se najít nové věci. craiig Případy & Napájecí zdroje 3 13. dubna 2009 16:43
Pomozte mi najít PC stůl? prosím pete21 Vypnout Téma diskuze 11 13. listopad 2008 12:16
Něco jsem ještě zjistit Kodak Obecné Hardware Chat 5 9. ledna 2008 10:41
Pomozte mi najít levnější robina80 Vypnout Téma diskuze 7 5. ledna 2008 05:35
Ví někdo, kde to najít ... merton123 Sítě, Modemy & VoIP 10 5. červenec 2007 05:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.