![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No myslím, že jsem většinou mrtvá hdd, myslím, že to, protože je to teď jen ukazující, jak asi 40GB, kdy by mělo být asi 250 gigabajt a vidím některé soubory, které říkají, že má velikost 0 a nic pro něj, když se pokouším otevřít . A já chci vědět, zda je jednotka je stále v mém záruka (3 roky poté, co myslím, že se podíváme na to na webových stránkách)
| |||
| |||
| Takže pokud máte záruku 3 roky na to, a vy jste mu to po dobu delší než 3 roky je zvyklý být zahrnuty ještě, a jsou si jisti, že vaše ne zmýlil na 40gb na velikost prostoru nalevo? Možná jste se používá 210gigabajt? pro zjištění, jak se jeden starý hdd je přesně Nemám ponětí, IVE vždy měl trumfování nápad hlavně kvůli budování vlastní comps tak IVE nikdy udělat jakýkoli výzkum, že konkrétní otázky. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Otevřete své věci a podívat se na HDD, někdy jsou data na nich, to je, když jsou vyráběny, i když některé nemají tento den na ně, někteří se ale dalo by se na přední na zadní pozorně dívat, moje HDD říká, že vedle své pořadové číslo. Hope this helps |
|
| |||
| |||
| Ano, jsem allready viděl, neexistuje žádná data |
|
| |||
| |||
| ok poté zkuste to vidět, kolik místa youve dostal, nebo alespoň váš partion velikost: Start -> Ovládací panely -> (In Classic View) Administrativní nástroje -> Správa počítače -> Správa disků -> mělo by přijít s prostorem, který ukazuje, jak velké jsou vaše partions, když se odvolává na to, jak se 40gb jak popsat, pak je tu nový partion možnost showen vedle vašeho disku C, pokud se ukazuje, že je 250gigabajt pak se to říct za písmeno FAT nebo FAT 32 nebo NTFS? |
|
| |||
| |||
| přichází s obrazem připojuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažte se, že další dělení nebo 190 GB a pak to sloučením s cokoliv.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| by, že není riziko vymazání všech dat z nepřidělených části? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediná cesta, jak lze získat data z nepřidělených sekci je použít soubor vymáhání program. V závislosti na tom, co si koupíte a jak se má program Rozhodne chybí mohou re-vymyslet chybějící tabulky vstupu obnovit soubor zadání tabulky, skenování adresářů na disku pro obnovu souborů přiřazení tabulek od nuly, vyhledávat soubory různých typů, které mají žádné položky adresáře vůbec, nebo obnovu souborů z pod současnosti písemného dat, žádné ze to možné. Nejsem si jistý, že to, co potřebujete ačkoli.
Na disku není chybná, které vypadají na to. Proč si myslíte, že je to vadné? První tohoto modelu na trh, byl v lednu 2006, je to více než 28 měsíců. Jaké by měly být soubory na disku, který chcete obnovit? Jak důležité je pro vás? Je-li například, že jsou fotografie, které neexistují nikde jinde a mají obrovskou hodnotu pro vás pak bychom mohli mluvit vás dostat zpátky, ale to trvá dost úsilí. Pokud opravdu chcete soubory zpět, není to nic na disk, aniž by byl řádně poučen. Ať se vám sníží vaše šance na případný úspěch. Pokud jste se rozhodli právě vy chcete jet zpátky do užívání potom říct a my si ji zpět na 250gigabajt a kontrolovány, aby byli zdraví. Existuje užitečné údaje v tomto 40gigabajt oddílu NTFS? Už jste, že archivovanou D: disku na záložní někde? Můj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Snažím se najít nové věci. | craiig | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 13. dubna 2009 16:43 |
| Pomozte mi najít PC stůl? prosím | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 11 | 13. listopad 2008 12:16 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Pomozte mi najít levnější | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 5. ledna 2008 05:35 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |