μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25η Απριλίου 2008, 12:00
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, νομίζω ότι έχουν κυρίως νεκρών hdd, πιστεύω αυτό, διότι τώρα μόνο εμφανίζονται ως περίπου 40GB, όταν θα πρέπει να είναι περίπου 250GB και μπορώ να πω ότι κάποια αρχεία που έχουν μέγεθος 0 και δεν εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να ανοίξετε τους . Και θέλω να μάθω αν η μονάδα έχει ακόμα μέσα μου η εγγύηση (3 χρόνια νομίζω ότι μετά την εξέταση αυτή σε ιστοσελίδες)

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 25η Απριλίου 2008, 12:47
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν αν έχετε μια εγγύηση για 3 χρόνια και αυτό που έχετε για το αν είχε πλέον στη συνέχεια 3 χρόνια συνηθίζει να καλύπτονται πια, και είστε βέβαιοι ότι δεν σας mistaking το 40GB για το χώρο αριστερά; ίσως έχετε χρησιμοποιήσει 210gb; όπως και για τον τρόπο με τον παλιό εξεύρεση ενός hdd ακριβώς δεν έχω ιδέα, IVE πάντα είχε μια ιδέα τραχηλιά λόγω κυρίως κτίριο δική μου comps IVE έτσι ποτέ δεν έγινε καμία έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Old 25η Απριλίου 2008, 13:23
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
Λοιπόν αν έχετε μια εγγύηση για 3 χρόνια και αυτό που έχετε για το αν είχε πλέον στη συνέχεια 3 χρόνια συνηθίζει να καλύπτονται πια, και είστε βέβαιοι ότι δεν σας mistaking το 40GB για το χώρο αριστερά; ίσως έχετε χρησιμοποιήσει 210gb; όπως και για τον τρόπο με τον παλιό εξεύρεση ενός hdd ακριβώς δεν έχω ιδέα, IVE πάντα είχε μια ιδέα τραχηλιά λόγω κυρίως κτίριο δική μου comps IVE έτσι ποτέ δεν έγινε καμία έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Yea, είμαι σίγουρος, ρώτησα τον πατέρα μου γι 'αυτό, και αυτός φαίνεται πως είναι ένα θέμα όπως το FAT αρχεία είναι ακόμη γνωστό ότι υπάρχει, ωστόσο δεν υπάρχει αρχείο για να προχωρήσουμε με αυτό. Είμαι σήμερα ψάχνει για ένα αρχείο το πρόγραμμα αποκατάστασης, να δω αν μπορώ να πάρετε πίσω τα αρχεία.
Old 26 Απρ 2008, 02:06
Μέλος Ομάδα

ανοίξει την περίπτωσή σας και να εξετάσει το HDD, μερικές φορές έχουν ημερομηνία τους, αυτό είναι όταν έχουν κατασκευαστεί, αν και ορισμένοι δεν έχουν την ημερομηνία αυτή σε αυτές, ορισμένοι κάνουν αλλά θα μπορούσε να είναι στην πρώτη για την επιστροφή εξετάσουμε προσεκτικά, μου HDD λέει ότι το επόμενο αύξοντα αριθμό.

ελπίδα αυτό βοηθά
Old 26 Απρ 2008, 02:22
Ομάδα Δωρητών

Yea, έχω allready εξέτασε, δεν υπάρχει ημερομηνία
Old 26 Απρ 2008, 02:32
Μέλος Ομάδα

ok τότε δοκιμάστε αυτό για να δείτε πόσος χώρος youve got ή τουλάχιστον σας partion μέγεθος:

Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> (σε κλασική προβολή) διοικητικά εργαλεία -> διαχείριση υπολογιστή -> Διαχείριση δίσκων -> θα πρέπει να καταλήξει σε περιοχή που δείχνει πόσο μεγάλη είναι partions σας, εάν αναφέρεται σε αυτή ως 40GB όπως την περιγράψατε, τότε υπάρχει ένα νέο partion επιλογή showen δίπλα σας δίσκου C, εάν δείχνει ότι υπάρχει 250GB τότε, μήπως να πω σύμφωνα με το γράμμα της μονάδας δίσκου FAT ή FAT 32 ή NTFS;
Old 26 Απρ 2008, 03:05
Ομάδα Δωρητών

έρχεται με την εικόνα που επισυνάπτεται
Attached Μικρογραφίες
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26 Απρ 2008, 03:35
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε διαμέριση off επιπλέον ότι περίπου 190 GB και μετά τη συγχώνευση με οτιδήποτε άλλο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 26 Απρ 2008, 04:15
Ομάδα Δωρητών

ότι δεν θα σκουπίζοντάς κίνδυνο όλα τα δεδομένα στα ανοικτά των αδιάθετων μέρος;
Old 26 Απρ 2008, 05:02
Ομάδα Δωρητών

Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να λάβετε δεδομένα από την εν λόγω αδιάθετους τμήμα, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Ανάλογα με το τι αγοράζουν και να αποφασίσει το πρόγραμμα αυτό που λείπει μπορεί να εφεύρει εκ νέου το χαμένο πίνακα εισόδου, ανακατασκευή του αρχείου εκχώρηση πινάκων, σάρωση της μονάδας δίσκου για να ξαναφτιάξουν καταλόγους αρχείων εκχώρηση πινάκων από το μηδέν, για τη σάρωση των αρχείων των διαφόρων ειδών που έχουν δεν καταχωρήσεων σε όλα τα αρχεία από ανασύσταση ή κάτω από τη στιγμή γραπτή δεδομένα, ότι καμία από τις πιθανές. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το τι χρειάζεται, όμως.

Η οδήγηση δεν είναι ελαττωματικό από την εμφάνιση του. Γιατί νομίζετε ότι είναι ελαττωματικό;

Η πρώτη αυτού του μοντέλου στην αγορά, ήταν τον Ιανουάριο του 2006, δεν είναι περισσότερο από 28 μηνών.

Τι θα πρέπει να είναι τα αρχεία στη μονάδα δίσκου που θέλετε να ανακτήσετε; Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς; Αν, για παράδειγμα, θέλει φωτογραφίες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και να έχουν τεράστια αξία για εσάς τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μαζί σας μέσω του και πάλι, αλλά χρειάζεται πολύ προσπάθεια.

Εάν πραγματικά θέλουμε αρχεία πίσω, δεν κάνει τίποτα για να το οδηγείτε χωρίς να ενημερώνονται σωστά. Ό, τι κι αν κάνει, θα μειώσει τις πιθανότητες ενδεχόμενη επιτυχία.

Αν αποφασίσετε ότι απλά θέλετε το δίσκο πίσω στη χρήση τους, τότε το λέμε και εμείς θα το κάνουμε να 250GB και να ελέγχονται για να είναι υγιείς. Υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία στο εν λόγω διαμέρισμα NTFS 40GB; Έχετε αρχειοθετημένου ότι D: ώθηση για μια εφεδρική κάπου;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.