manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Reply

Thread Tools
Old 25 tra 2008, 12:00
Donatorska Grupa

Default Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Pa ja mislim da su uglavnom mrtvi hdd, mislim da je ovo sada, jer ga samo prikazuje kao o 40GB, kada bi trebalo biti oko 250GB i Ja mogu vidjeti neke datoteke koje kažu da imate 0 Veličina i ništa dogoditi se našto težak to OpenBSD njima . I želim znati ako pogon je još uvijek unutar jamstvenog moj (3 godine nakon što mislim gledajući ga na web stranicama)

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 25 tra 2008, 12:47
Donatorska Grupa

Pa ako imate jamstvo na 3 godine i da ste ga imali za duži od 3 godine je običaj da se pokriju više, i jesu li sigurni da ne mistaking je 40gb za prostor lijevo? možda ste koristili 210gb? kao i za pronalaženje kako jedan stari hdd upravo ja nemam pojma, imam uvijek imao ideje grgeč zgrade uglavnom zbog svoje comps tako ive nikada učinio istraživanja na bilo koji pitanje taj određeni.
Old 25 tra 2008, 13:23
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Pa ako imate jamstvo na 3 godine i da ste ga imali za duži od 3 godine je običaj da se pokriju više, i jesu li sigurni da ne mistaking je 40gb za prostor lijevo? možda ste koristili 210gb? kao i za pronalaženje kako jedan stari hdd upravo ja nemam pojma, imam uvijek imao ideje grgeč zgrade uglavnom zbog svoje comps tako ive nikada učinio istraživanja na bilo koji pitanje taj određeni.
Da, siguran sam, JA je pitao moj tata o njemu, a on izgleda kao da misle da je tema kao FAT datoteke su i dalje se zna da postoji, međutim ne postoji datoteka otići s njom. Ja sam trenutno u potrazi za datoteke programa obnove, da vidi je li ja mogu dobiti kartoteka leđa.
Old 26 tra 2008, 02:06
Member Group

otvara slučaj i pogled na HDD, ponekad imaju datum na njih, to je kad su proizvedeni, iako neke nemaju taj datum na njima, ali neki to bi mogao biti na naslovnoj pažljivo gledati na leđa, moj HDD kaže on pored svojih serijski broj.

nada ovo pomaže
Old 26 tra 2008, 02:22
Donatorska Grupa

Da, I've allready pogleda, nema datuma
Old 26 tra 2008, 02:32
Member Group

ok onda probati ovo da vidite koliko prostora youve got ili barem Vaše partion Veličina:

Start -> Control Panel -> (U Classic View) Administrative tools -> Computer Management -> Disk Management -> trebala bi se s površine koja pokazuje kako velika Vaše partions su, ako se odnosi na to što je kao što ste opisali 40GB, zatim je tu novu partion mogućnost showen uz vaš C disk, ako ga se prikazuje 250GB onda, bi li to reći, pod slovo pogona FAT ili FAT 32 ili NTFS?
Old 26 tra 2008, 03:05
Donatorska Grupa

dogoditi se gore sa slike u prilogu
Attached Thumbnails
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26 tra 2008, 03:35
Donatorska Grupa

Pokušajte particioniranje isključeno da extra 190 GB ili tako i onda je sa spajanjem slicno.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 26 tra 2008, 04:15
Donatorska Grupa

da ne bi rizik wiping sve podatke s nedodijeljeni dio?
Old 26 tra 2008, 05:02
Donatorska Grupa

Jedini način da se podaci iz tog odjeljka nedodijeljeni je korištenje oporavak datoteke programa. Ovisno o tome što kupuju i što odluči je nestalo program mogu re-izumljuju nestalih partition table entry, obnoviti datoteku dodjele stolovi, scan disk za imenike za obnovu datoteku dodjele stolovi od nule, za skeniranje raznih vrsta datoteka koje su nema unosa u imeniku ili sve datoteke iz rekonstituirati trenutno ispod pisani podaci, to je bilo koji od mogućih. Nisam siguran da je ono što trebate ipak.

Vožnja nije neispravan po izgledu je. Zašto ti misliš da je neispravan?

Od kojih je prvi model koji je na tržište u siječnju 2006, da je ne više od 28 mjeseci starosti.

Koje datoteke bi trebale biti na pogon koji želite oporaviti? Koliko je to važno za tebe? Ako, na primjer, oni su fotografije koje ne postoje nigdje drugdje i imaju veliku vrijednost za vas onda bismo mogli pričati preko uzimajući ih natrag, ali je potrebno prilično truda.

Ako zaista želite učiniti datoteke leđa, nemoj ništa na pogon bez valjano obaviješteni. Što god to će smanjiti vaše šanse za eventualni uspjeh.

Ako se odlučite samo žele vratiti u uporabi onda reci tako i mi ćemo ga dobiti natrag na 250GB i provjeriti da bude zdrav. Ima korisnih podataka u toj 40GB NTFS particije? Jeste li u arhivi da D: disku na rezervnu negdje?

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pokušavajući pronaći novu Case. craiig Cases & Power Supplies 3 13. travanj 2009 16:43
Pomozite mi pronaći ovu pc stol? molim pete21 Off Topic Discussion 11 13. studeni 2008 12:16
Nešto sam ipak saznati Kodak General Hardware Chat 5 9. siječanj 2008 10:41
Pomozite mi naći jeftinije robina80 Off Topic Discussion 7 5. siječanj 2008 05:35
Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... merton123 Networking, Modemi & VoIP 10 5. srpnja 2007 05:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.