![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa ja mislim da su uglavnom mrtvi hdd, mislim da je ovo sada, jer ga samo prikazuje kao o 40GB, kada bi trebalo biti oko 250GB i Ja mogu vidjeti neke datoteke koje kažu da imate 0 Veličina i ništa dogoditi se našto težak to OpenBSD njima . I želim znati ako pogon je još uvijek unutar jamstvenog moj (3 godine nakon što mislim gledajući ga na web stranicama)
| |||
| |||
| Pa ako imate jamstvo na 3 godine i da ste ga imali za duži od 3 godine je običaj da se pokriju više, i jesu li sigurni da ne mistaking je 40gb za prostor lijevo? možda ste koristili 210gb? kao i za pronalaženje kako jedan stari hdd upravo ja nemam pojma, imam uvijek imao ideje grgeč zgrade uglavnom zbog svoje comps tako ive nikada učinio istraživanja na bilo koji pitanje taj određeni. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| otvara slučaj i pogled na HDD, ponekad imaju datum na njih, to je kad su proizvedeni, iako neke nemaju taj datum na njima, ali neki to bi mogao biti na naslovnoj pažljivo gledati na leđa, moj HDD kaže on pored svojih serijski broj. nada ovo pomaže |
|
| |||
| |||
| Da, I've allready pogleda, nema datuma |
|
| |||
| |||
| ok onda probati ovo da vidite koliko prostora youve got ili barem Vaše partion Veličina: Start -> Control Panel -> (U Classic View) Administrative tools -> Computer Management -> Disk Management -> trebala bi se s površine koja pokazuje kako velika Vaše partions su, ako se odnosi na to što je kao što ste opisali 40GB, zatim je tu novu partion mogućnost showen uz vaš C disk, ako ga se prikazuje 250GB onda, bi li to reći, pod slovo pogona FAT ili FAT 32 ili NTFS? |
|
| |||
| |||
| dogoditi se gore sa slike u prilogu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte particioniranje isključeno da extra 190 GB ili tako i onda je sa spajanjem slicno.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| da ne bi rizik wiping sve podatke s nedodijeljeni dio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedini način da se podaci iz tog odjeljka nedodijeljeni je korištenje oporavak datoteke programa. Ovisno o tome što kupuju i što odluči je nestalo program mogu re-izumljuju nestalih partition table entry, obnoviti datoteku dodjele stolovi, scan disk za imenike za obnovu datoteku dodjele stolovi od nule, za skeniranje raznih vrsta datoteka koje su nema unosa u imeniku ili sve datoteke iz rekonstituirati trenutno ispod pisani podaci, to je bilo koji od mogućih. Nisam siguran da je ono što trebate ipak.
Vožnja nije neispravan po izgledu je. Zašto ti misliš da je neispravan? Od kojih je prvi model koji je na tržište u siječnju 2006, da je ne više od 28 mjeseci starosti. Koje datoteke bi trebale biti na pogon koji želite oporaviti? Koliko je to važno za tebe? Ako, na primjer, oni su fotografije koje ne postoje nigdje drugdje i imaju veliku vrijednost za vas onda bismo mogli pričati preko uzimajući ih natrag, ali je potrebno prilično truda. Ako zaista želite učiniti datoteke leđa, nemoj ništa na pogon bez valjano obaviješteni. Što god to će smanjiti vaše šanse za eventualni uspjeh. Ako se odlučite samo žele vratiti u uporabi onda reci tako i mi ćemo ga dobiti natrag na 250GB i provjeriti da bude zdrav. Ima korisnih podataka u toj 40GB NTFS particije? Jeste li u arhivi da D: disku na rezervnu negdje? My System: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokušavajući pronaći novu Case. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. travanj 2009 16:43 |
| Pomozite mi pronaći ovu pc stol? molim | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. studeni 2008 12:16 |
| Nešto sam ipak saznati | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9. siječanj 2008 10:41 |
| Pomozite mi naći jeftinije | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. siječanj 2008 05:35 |
| Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... | merton123 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 5. srpnja 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |