![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos azt hiszem, van egy többnyire halott hdd, azt hiszem, ezt azért, mert ez most csak, melyek kb 40GB, ha kell, kb 250GB és azt látom, hogy bizonyos fájlok mondom, hogy 0 méretű és semmi nem jön ki, ha megpróbál megnyitni . És azt akarom, hogy tudja, ha a motor még mindig az én jótállás (3 év után azt hiszem, néztem a weboldalakon)
| |||
| |||
| Nos, ha már a 3 év garancia van, és te is, hogy a hosszabb, majd 3 éven szokás fedezi többé, és nem vagy benne, hogy a tévedésből a 40GB az mekkora hely maradt? talán már használt 210gb? mint a megállapítására, hogy hány éves a hdd pontosan fogalmam sincs, mindig volt egy ive Ruff ötlet miatt elsősorban épület saját comps így ive sohasem végzett a kutatás, hogy külön kérdés. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| nyissák meg a ügyet, és nézd meg a HDD, néha van egy időpontot, őket, ez az, amikor a gyártást, de néhány nem ez az időpont őket néhány csinálni, de lehet az első a hátsó gondos, kedves HDD mondja azt, hogy a következő sorszámot. remélem ez segít |
|
| |||
| |||
| Igen, én is allready látszott, nincs dátum |
|
| |||
| |||
| OK, akkor próbáld ezt látni, hogy mennyi hely youve van, vagy legalábbis a partion méret: Start -> Vezérlőpult -> (klasszikus nézet) Administrative Tools -> Számítógép-kezelés -> Lemezkezelés -> kellene jönni a területre, hogy azt mutatja, milyen nagy a partions vannak, ha úgy utal rá, mint a 40GB, ha leírja, aztán ott van egy új partion lehetőség showen mellé a C meghajtóra, ha azt mutatja, van 250GB majd, és nem mondjuk a betűjelet FAT 32 vagy FAT vagy NTFS? |
|
| |||
| |||
| jön ki a képet csatolni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki, hogy az extra particionáláskor 190 GB-os, vagy ha majd egyesülő meg bármi.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| azt, hogy nem kockázati törlőkendők minden adatot nem osztott ki a részét? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen módja, hogy lehet kapni, hogy az adatok nem osztott szakasz használata a fájl helyreállítási programot. Attól függően, hogy mit vásárolnak, és mi a program úgy dönt, hogy hiányoznak azok újra feltalálni a hiányzó partíciós tábla bejegyzés rebuild a fájl-hozzárendelés táblázatok, vizsgálja át a vezető szerepet a könyvtárakat, hogy újjáépíthessék file hozzárendelés táblázatok a semmiből, keressen a különböző típusú fájlokat, amelyek no bejegyzést vagy egyáltalán rekonstruálni kép alatt jelenleg írásos adat, hogy minden lehetséges. Nem vagyok benne biztos, hogy mi szüksége van rá.
A meghajtó nem hibás a nézd meg. Miért gondolod, hogy a hibás? Az első, hogy a modell a piacon volt 2006 januárjában, az nem több, mint 28 hónapos. Milyen fájlokat kell a meghajtón, hogy meg akarjuk visszaállítani? Mennyire fontos ez neked? Ha például azokat a képeket, hogy most nem létezik máshol, és azokat a nagy értékű, hogy akkor tudunk beszélni akkor a szerzés vissza, de azt igen nagy erőfeszítést kíván. Ha tényleg szeretne fájlokat vissza, nem teszünk semmit, hogy a meghajtó nem megfelelően tájékoztatta. Bármit csinálsz csökkenti esélyeit a végső sikerre. Ha úgy dönt, akkor csak azt a meghajtót újra használja majd mondja, és mi lesz vissza 250GB és ellenőrizni, hogy egészséges. Van hasznos adatot, hogy a 40GB NTFS partíciót? Van archivált, hogy a D: meghajtó egy backup valahol? My System: Tim
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogy kitalálja Új sz. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. április 2009 16:43 |
| Segíts megtalálni ezt a pc asztalon? kérem | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. november 2008 12:16 |
| Valami, amit még meg kell találniuk arra, | Kodak | Általános fémáru Chat | 5 | 9. január 2008 10:41 |
| Segíts megtalálni olcsóbb | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. január 2008 05:35 |
| Tudja valaki, hol találom ... | merton123 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 5. július 2007 05:50 |
| Téma eszközök | |
| |