![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני חושב יש לי בעיקר HDD מת, אני חושב את זה כי זה רק מראה את זה עכשיו בערך כ 40GB, כאשר היא צריכה להיות בערך 250GB ואני יכול לראות חלק מהקבצים אומרים כי יש להם 0 גודל ושום דבר לא מגיע כאשר מנסה לפתוח אותם . ואני רוצה לדעת אם הוא עדיין בתוך הכונן שלי אחריות (3 שנים אני חושב אחרי זה מסתכל על אתרי אינטרנט)
| |||
| |||
| ובכן, אם יש לך 3 שנות אחריות על זה ואתה כבר היה את זה עוד 3 שנים אז זה כבר הרגל להיות מכוסה, וכן האם אתה בטוח שלך לא mistaking את 40gb את כמות השטח השמאלי? אולי אתה השתמשת 210gb? לגבי מציאת החוצה בן כמה הוא בדיוק על HDD אין לי מושג, ive תמיד היה ruff הרעיון בעיקר בגלל המבנה שלי comps כך ive לא נעשה כל מחקר על שאלה ספציפית זו. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| פתח את המקרה ובדוק את HDD, לפעמים יש להם תאריך עליהם, זה כאשר הם מיוצרים, למרות כמה אין זה התאריך אותם, לעשות קצת אבל זה יכול להיות בחזית נראית היטב על הגב שלי HDD אומר את זה שלצד המספר הסידורי. מקווה שזה עוזר |
|
| |||
| |||
| כן, אני כבר allready נראה, כי אין תאריך |
|
| |||
| |||
| אישור ולאחר מכן לנסות את זה כדי לראות כמה מקום יש youve או לפחות את partion גודל: התחל -> לוח הבקרה -> (ב 'תצוגה קלאסית') כלי ניהול -> ניהול מחשב -> ניהול דיסקים -> הוא צריך לבוא עם האזור שמראה עד כמה גדול partions הם שלך, אם הוא מתייחס אליו כמו 40GB כפי שאתה מתאר, אז האם יש אפשרות חדשה partion ליד showen את כונן C, אם הוא מראה שיש 250GB אז, האם זה אומר על פי אות הכונן FAT או FAT 32 או NTFS? |
|
| |||
| |||
| מגיעה עם התמונה המצורפת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה מחיצות הנחה כי תוספת 190 GB בערך ואז מיזוג עם זה לא משנה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כי לא היה כל סיכון נגוב הנתונים unallocated חלק מהמחיר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדרך היחידה בה אתה יכול לקבל נתונים מ unallocated בסעיף זה היא באמצעות קובץ תוכנית ההבראה. תלוי מה אתה קונה ומה התוכנית מחליטה חסר שהם יכולים להמציא מחדש את טבלת המחיצות חסר ערך, לבנות מחדש את קובץ המשימה שולחנות, לסרוק את הכונן עבור מדריכים כדי לבנות מחדש קובץ המשימה שולחנות מהתחלה, לחפש קבצים מסוגים שונים אשר יש לא רשומות במדריך בכלל או מתחת reconstitute קבצים שנכתבו נתונים כרגע, כל אחד זה אפשרי. אני לא בטוח שזה מה שאתה צריך בכל זאת.
הכונן לא מקולקל על ידי להסתכל על זה. למה אתה חושב שזה דפוק? הראשון של אותו מודל על השוק היה בינואר 2006, היא לא יותר מאשר בן 28 חודשים. אילו קבצים צריך להיות על הכונן שבו אתה רוצה לשחזר? כמה זה חשוב לך? אם, למשל, הן תמונות שלא קיים בכל מקום אחר והם יש ערך עצום לך אז אנחנו יכולים לדבר אתה מקבל אותם דרך חזרה אבל זה לוקח די מאמץ. אם אתה באמת רוצה לעשות את הקבצים בחזרה, לא לעשות שום דבר על הכונן בלי כראוי מומלץ. לא משנה מה אתה עושה תפחית את סיכוייך כתוצאה הצלחה. אם אתה מחליט שאתה רק רוצה בחזרה את הכונן בשימוש אז אומרים כך ואנו מקבלים את זה לראש 250GB ו בדק להיות בריא. האם יש נתונים יעיל באותה מחיצה 40GB-NTFS? האם זה לארכיון D: לנסוע גיבוי איפשהו? המערכת שלי: טים
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בניסיון למצוא מקרה חדש. | craiig | מקרים & ספקי כוח | 3 | 13 אפריל 2009 16:43 |
| עזרו לי למצוא את זה במחשב שולחני? בבקשה | pete21 | דיון Off topic | 11 | 13 נובמבר 2008 12:16 |
| משהו שאני עדיין לא לגלות | kodak | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 9th ינואר 2008 10:41 |
| עזרו לי למצוא את זה זול יותר | robina80 | דיון Off topic | 7 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:35 |
| מישהו יודע איפה למצוא ... | merton123 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | ה -5 בחודש יולי 2007 05:50 |
| שרשרת כלים | |
| |