mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 12:00
Donorų grupės

Na, aš manau, kad daugiausia mirė HDD, aš manau, nes tai dabar rodomi tik kaip apie 40GB, kai ji turėtų būti apie 250GB, ir aš galiu pamatyti kai kuriuos failus, kad sako, kad jie yra 0 dydžio ir nieko pasirodo, kai bando jas atidaryti . Ir aš noriu žinoti, ar diske yra vis dar per mano garantija (3 metai manau, kad po to, kai žiūri į jį interneto svetainėse)

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 25, 2008, 12:47
Donorų grupės

Na, jei jūs turite 3 metų garantija ir ji jums jau ji ilgiau nei 3 metus, jis įpratęs būti taikoma nebėra, o jūs ar jūsų ne supainioti 40GB už kiek vietos palikti? Gal Jūs naudojatės 210gb? kaip sužinoti kokia sena HDD yra tiksliai aš ne idėja, IVE visada buvo Gaidukas idėja, nes daugiausia pastato savo comps to ive never done jokių tyrimų, kad konkretų klausimą.
Old Balandis 25, 2008, 13:23
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Na, jei jūs turite 3 metų garantija ir ji jums jau ji ilgiau nei 3 metus, jis įpratęs būti taikoma nebėra, o jūs ar jūsų ne supainioti 40GB už kiek vietos palikti? Gal Jūs naudojatės 210gb? kaip sužinoti kokia sena HDD yra tiksliai aš ne idėja, IVE visada buvo Gaidukas idėja, nes daugiausia pastato savo comps to ive never done jokių tyrimų, kad konkretų klausimą.
Yea, aš tikiu, aš paprašiau, mano tėtis, ir apie tai jis atrodo think it's FAT klausimą failus vis dar yra žinoma, kad egzistuoja, tačiau nėra jokio failo eiti su juo. Aš šiuo metu ieško failų atkūrimo programą, siekiant išsiaiškinti, ar galiu gauti failus atgal.
Old Balandis 26, 2008, 02:06
Narys

atverti savo bylą ir pažvelgti į HDD, o kartais jie dėl jų datos, tai yra, kai jie yra pagaminti, nors kai neturi tai jiems dieną, kai padaryti, bet tai gali būti dėl nugaros atidžiai, visą savo HDD sako, kad šalia jo serijos numeris.

Hope this helps
Old Balandis 26, 2008, 02:22
Donorų grupės

Taip, aš biuletenio mačiau, nėra dienos
Old Balandis 26, 2008, 02:32
Narys

Gerai, tada pabandykite ir pamatysite, kiek vietos Youve gavo arba bent jau savo partion dydis:

Start -> Control Panel -> (klasikinis vaizdas) Administracinė Tools -> Computer Management -> Disk Management "-> reikia sugalvoti plotas, kuris rodo, koks didelis tavo partions yra, jeigu kalbama apie tai, kaip 40GB, kaip jūs apibrėžtumėte, gi ten nauja partion parinktį showen šalia savo diską C, jeigu jis įrodo, yra 250GB tada jis pasakys pagal raidę FAT arba FAT 32 ar NTFS?
Old Balandis 26, 2008, 03:05
Donorų grupės

atvyksta su vaizdo pridedamas
Attached Thumbnails
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old Balandis 26, 2008, 03:35
Donorų grupės

Gauta atitvarų išjungti, kad papildomai 190 ar taip, GB ir tada sujungti jį su kokia.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 26, 2008, 04:15
Donorų grupės

norėčiau, kad nėra rizikos apliejimo visi off nepaskirstytą dalį duomenų?
Old Balandis 26, 2008, 05:02
Donorų grupės

Tik taip galite gauti duomenis, kad nepaskirstytą skirsnis yra naudojamas failų atkūrimo programa. Priklausomai nuo to, ką pirkti ir kokia programa nusprendžia, nėra jie gali iš naujo išrasti trūksta skirsnių lentelės įrašas, atstatyti failą priskyrimo lentelių nuskaityti katalogų disko paskirstymo lentelės atkurti failą iš naujo, ieškoti įvairių tipų failų, kurie Nr kataloge įrašai visuose arba atkurti failus iš po metu rašytiniai duomenys, bet tai įmanoma. Nesu tikras, tai, ko Jums reikia nors.

Vairuoti nėra klaidingas pagal jo išvaizdą. Kodėl manote, kad tai yra klaidingas?

Šio modelio pirmojo pateikimo į rinką buvo 2006 m. sausį, tai ne daugiau kaip 28 mėnesių amžiaus.

Kokius failus reikia į diską, kurį norite atkurti? Kaip svarbu jums? Jei, pavyzdžiui, jie nuotraukas, kurių nėra niekur kitur, ir jie turi didžiulę reikšmę jums tada galėtume kalbėti jums gauti juos atgal, bet ji trunka gana sunku.

Jei tikrai norite failus atgal, nereikia nieko daryti, kad vairuoti be tinkamai patarti. Whatever you do, sumažins jūsų šansai galimą sėkmę.

Jei jūs tiesiog norite grįžti į disko naudojimo ten sako, kad ir mes jį atgal į 250GB ir tikrinami būti sveiki. Ar naudinga informacija, kad 40GB NTFS? Ar jūs archyvą, kad D: disko atsarginę kažkur?

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.