mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Vai ir kāds veids, kā uzzināt, cik vecs hdd ir?

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 25, 2008, 12:00
Donors Group

Nu es domāju, ka esmu galvenokārt miruši hdd, es domāju, ka tas tāpēc, ka tagad tā tikai rāda izveidota kā par 40GB, kad tā būtu par 250GB, un es redzu dažus failus, kas apgalvo, ka viņiem ir 0 lieluma un nekas pārādās kad mēģina atvērt . Un es gribu zināt, vai disks ir joprojām nepārsniedz mana garantija (3 gadi es domāju, ka pēc tam, aplūkojot to mājas lapās)

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Aprīlis 25, 2008, 12:47
Donors Group

Labi, ja jums ir 3 gadu garantija, un jums ir bijusi tā ilgāk nekā 3 gadus, to paradis segt vairs, un jūs vai jūsu nav mistaking 40gb par vietas daudzumu pa kreisi? varbūt esat izmantojis 210gb? kā uzzināt, cik vecs hdd ir tieši tas, man nav ne jausmas, IVE vienmēr bija ķīsis ideja, jo galvenokārt ēka savu comps tik IVE nekad nav veikuši visus pētījumus par šo konkrēto jautājumu.
Old Aprīlis 25, 2008, 13:23
Donors Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Labi, ja jums ir 3 gadu garantija, un jums ir bijusi tā ilgāk nekā 3 gadus, to paradis segt vairs, un jūs vai jūsu nav mistaking 40gb par vietas daudzumu pa kreisi? varbūt esat izmantojis 210gb? kā uzzināt, cik vecs hdd ir tieši tas, man nav ne jausmas, IVE vienmēr bija ķīsis ideja, jo galvenokārt ēka savu comps tik IVE nekad nav veikuši visus pētījumus par šo konkrēto jautājumu.
Jā, es esmu pārliecināts, man jautāja mans tētis par to, un viņš, šķiet, domāju, ka tā ir FAT jautājumu par failu vēl zināms, ka tur tomēr nav failu iet ar to. Es šobrīd meklē failu atjaunošanas programmu, lai redzētu, vai es varu saņemt failus atpakaļ.
Old Aprīlis 26, 2008, 02:06
Loceklis

atvērt savu lietu un apskatīt HDD, dažreiz tie ir dienā tiem, tas ir tad, kad tie tiek ražoti, lai gan daži nav minētā datuma uz tām, daži darīt, bet tas varētu būt priekšpusē aizmugurē uzmanīgi, my HDD saka, ka pie tā sērijas numuru.

hope this helps
Old Aprīlis 26, 2008, 02:22
Donors Group

Jā, es esmu allready izskatījās, ka diena nav
Old Aprīlis 26, 2008, 02:32
Loceklis

ok tad mēģiniet to redzēt, cik daudz vietas youve got vai vismaz savu partion izmērs:

Sākt -> Control Panel -> (Klasiskajā View) Administratīvā Tools -> Computer management -> Disk Management -> ir jānāk klajā ar platību, kas parāda, cik liela jūsu partions ir, ja tas attiecas uz to, 40GB, kā jūs raksturotu, Tad kā tur jauns partion iespēju showen blakus jūsu C disku, ja tas pierāda, ka ir 250GB, tad, tas saka saskaņā ar diska burtu FAT vai FAT 32 vai NTFS?
Old Aprīlis 26, 2008, 03:05
Donors Group

nāk līdzi attēls pievienots
Attached Sīktēli
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old Aprīlis 26, 2008, 03:35
Donors Group

Mēģināt tādu šķērssienu izslēgt, ka papildu 190 vai tā, GB un tad apvienojot to ar vienalga.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Aprīlis 26, 2008, 04:15
Donors Group

tas, ka nav risku, noslaukot visus datus no nepiešķirto daļa?
Old Aprīlis 26, 2008, 05:02
Donors Group

Vienīgais veids, kā jūs varat iegūt datus no minētā neiedalītās iedaļu izmantot failu atjaunošanas programmu. Atkarībā no tā, ko jūs iegādājaties, un kāda programma nolemj trūkst tās var no jauna izgudrot nav partition table ierakstu atjaunot failu uzdevums tabulas, scan disku katalogus atjaunot failu nodošanu tabulām no nulles, meklēt failus ar dažādiem veidiem, kas nav direktorijas ierakstus, vai arī atjaunot failus no zem šobrīd ierakstītos datus, kādu tas ir iespējams. Es neesmu pārliecināts, ka tas, ko jums vajadzētu gan.

Disks nav bojāts, ar izskatu tā. Kāpēc, Jūsuprāt, tas ir kļūdains?

Šo modeli vispirms tirgū bija 2006.gada janvārī, tas ir ne vairāk kā 28 mēnešiem.

Kādi faili ir uz diska, kuru vēlaties atgūt? Cik svarīgi ir jums? Ja, piemēram, viņi fotogrāfijas, kas neeksistē nekur citur, un viņi ir milzīga vērtība, jums, tad mēs varētu runāt jūs cauri saņemt tos atpakaļ, bet tas notiek diezgan pūles.

Ja jūs tiešām vēlaties faili atpakaļ, neko nedara, lai vadīt bez pienācīgi ieteicama. Lai ko jūs darītu samazina jūsu izredzes iespējamos panākumus.

Ja Jūs izlemjat jūs vienkārši vēlaties vadīt atpakaļ lietošanā, tad tā arī pasakiet un mēs saņemt atpakaļ 250GB un pārbaudīti, tie ir veseli. Vai ir noderīgs datu nozīmi, 40GB NTFS partition? Vai jūs arhivē ka D: disku lai backup kaut kur?

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.