![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es domāju, ka esmu galvenokārt miruši hdd, es domāju, ka tas tāpēc, ka tagad tā tikai rāda izveidota kā par 40GB, kad tā būtu par 250GB, un es redzu dažus failus, kas apgalvo, ka viņiem ir 0 lieluma un nekas pārādās kad mēģina atvērt . Un es gribu zināt, vai disks ir joprojām nepārsniedz mana garantija (3 gadi es domāju, ka pēc tam, aplūkojot to mājas lapās)
| |||
| |||
| Labi, ja jums ir 3 gadu garantija, un jums ir bijusi tā ilgāk nekā 3 gadus, to paradis segt vairs, un jūs vai jūsu nav mistaking 40gb par vietas daudzumu pa kreisi? varbūt esat izmantojis 210gb? kā uzzināt, cik vecs hdd ir tieši tas, man nav ne jausmas, IVE vienmēr bija ķīsis ideja, jo galvenokārt ēka savu comps tik IVE nekad nav veikuši visus pētījumus par šo konkrēto jautājumu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| atvērt savu lietu un apskatīt HDD, dažreiz tie ir dienā tiem, tas ir tad, kad tie tiek ražoti, lai gan daži nav minētā datuma uz tām, daži darīt, bet tas varētu būt priekšpusē aizmugurē uzmanīgi, my HDD saka, ka pie tā sērijas numuru. hope this helps |
|
| |||
| |||
| Jā, es esmu allready izskatījās, ka diena nav |
|
| |||
| |||
| ok tad mēģiniet to redzēt, cik daudz vietas youve got vai vismaz savu partion izmērs: Sākt -> Control Panel -> (Klasiskajā View) Administratīvā Tools -> Computer management -> Disk Management -> ir jānāk klajā ar platību, kas parāda, cik liela jūsu partions ir, ja tas attiecas uz to, 40GB, kā jūs raksturotu, Tad kā tur jauns partion iespēju showen blakus jūsu C disku, ja tas pierāda, ka ir 250GB, tad, tas saka saskaņā ar diska burtu FAT vai FAT 32 vai NTFS? |
|
| |||
| |||
| nāk līdzi attēls pievienots |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģināt tādu šķērssienu izslēgt, ka papildu 190 vai tā, GB un tad apvienojot to ar vienalga.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tas, ka nav risku, noslaukot visus datus no nepiešķirto daļa? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienīgais veids, kā jūs varat iegūt datus no minētā neiedalītās iedaļu izmantot failu atjaunošanas programmu. Atkarībā no tā, ko jūs iegādājaties, un kāda programma nolemj trūkst tās var no jauna izgudrot nav partition table ierakstu atjaunot failu uzdevums tabulas, scan disku katalogus atjaunot failu nodošanu tabulām no nulles, meklēt failus ar dažādiem veidiem, kas nav direktorijas ierakstus, vai arī atjaunot failus no zem šobrīd ierakstītos datus, kādu tas ir iespējams. Es neesmu pārliecināts, ka tas, ko jums vajadzētu gan.
Disks nav bojāts, ar izskatu tā. Kāpēc, Jūsuprāt, tas ir kļūdains? Šo modeli vispirms tirgū bija 2006.gada janvārī, tas ir ne vairāk kā 28 mēnešiem. Kādi faili ir uz diska, kuru vēlaties atgūt? Cik svarīgi ir jums? Ja, piemēram, viņi fotogrāfijas, kas neeksistē nekur citur, un viņi ir milzīga vērtība, jums, tad mēs varētu runāt jūs cauri saņemt tos atpakaļ, bet tas notiek diezgan pūles. Ja jūs tiešām vēlaties faili atpakaļ, neko nedara, lai vadīt bez pienācīgi ieteicama. Lai ko jūs darītu samazina jūsu izredzes iespējamos panākumus. Ja Jūs izlemjat jūs vienkārši vēlaties vadīt atpakaļ lietošanā, tad tā arī pasakiet un mēs saņemt atpakaļ 250GB un pārbaudīti, tie ir veseli. Vai ir noderīgs datu nozīmi, 40GB NTFS partition? Vai jūs arhivē ka D: disku lai backup kaut kur? Mana sistēma: Tim
|