![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc myślę, że mają głównie martwe hdd, myślę, że to dlatego, że dopiero teraz pokazano jako o 40GB, kiedy to powinna wynosić około 250 GB i widzę, że niektóre pliki powiedzenia mają rozmiar 0 i nic nie pojawia się przy próbie ich otwarcia . Chcę wiedzieć, czy dysk nie jest jeszcze w moim gwarancji (3 lata po Myślę, patrząc na niego na stronach internetowych)
| |||
| |||
| Więc jeśli masz 3 lata gwarancji na niego i już miał go na dłużej a następnie 3 lata to wont być pokryta już i na pewno nie Twojego mistaking w 40GB za kwotę miejsca? Może znasz 210gb? jak dowiedzieć się, jak stare jeden hdd jest dokładnie Nie mam pojęcia, ive zawsze batalion pomysł głównie ze względu na budowę własnego Comps ive nigdy tak zrobić, że wszelkie badania na konkretne pytanie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| otwarcie sprawy i spojrzenie na HDD, czasami mają na nich daty, kiedy to zostały one wytworzone, choć niektóre z nich nie ma tej daty na nich, niektórzy nie, ale może być z przodu na powrót rozejrzysz, mój HDD mówi obok jego numer seryjny. Hope this helps |
|
| |||
| |||
| Yea, I've allready patrzył, nie ma daty |
|
| |||
| |||
| ok spróbuj tego, aby zobaczyć, ile miejsca youve got lub przynajmniej swój partion rozmiar: Start -> Panel Sterowania -> (w widoku klasycznym) Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Zarządzanie dyskami -> to powinno pochodzić z obszaru, który pokazuje, jak duży jest twój partions, jeśli odnosi się do niego jako 40GB jak można opisać, Następnie istnieje partion nowych opcji showen obok dysk C, jeśli pokazuje się następnie 250GB, to powiedzieć, pod literą dysku FAT lub FAT 32 lub NTFS? |
|
| |||
| |||
| wyjdzie z załączonego obrazka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj partycjonowania starcie dodatkowych lub 190 GB, a następnie tak łączących go niezależnie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| że nie będzie ryzyka unicestwiając wszystkich danych off nieprzydzielonych udział? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedynym sposobem można uzyskać dane od niealokowanych sekcji jest użycie pliku program odzyskiwania. W zależności od tego, co masz kupić i jaki program decyduje brakuje mogą ponownie wymyślać brakujące tablicy partycji wjazdu, przebudować plik przypisanie tabel, skanowania dysku dla katalogów odbudować plik cesja tabele od zera, skanowanie plików różnych typów, które nie ma wpisów w katalogu lub odtworzenie wszystkich plików z aktualnie pod pisemnej danych, wszelkie to możliwe. Nie jestem pewien, że to, czego potrzebujesz though.
Dysk nie jest uszkodzony przez jej wygląd. Dlaczego uważa Pan, że wadliwe? Pierwszy tego modelu na rynek w styczniu 2006, to nie więcej niż 28 miesięcy życia. Jakie powinny być pliki na dysku, którą chcesz odzyskać? Jak ważne jest dla Ciebie? Jeśli, na przykład, they're zdjęć, które nie istnieją nigdzie indziej i mają ogromną wartość następnie mogliśmy porozmawiać z Tobą przez zaczyna je z powrotem, ale ma dość wysiłku. Jeżeli naprawdę chcemy plików, nie robić nic, aby dysk bez właściwie poinformowani. Cokolwiek zmniejszy swoje szanse na ewentualny sukces. Jeśli chcesz po prostu z powrotem na dysk, a następnie używać tak powiedzieć, a my go dostać z powrotem do 250GB i kontrolowane za zdrowe. Czy dane w tym 40GB partycji NTFS? Czy archiwizowane że D: dysk do backupu gdzieś? My System: Tim
|
![]() |
|
| Zakładki |