![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pai cred ca am un hdd de cele mai multe ori mort, cred că acest lucru, deoarece, acum doar să arate ca şi despre 40GB, atunci când ar trebui să fie despre 250GB şi pot vedea câteva fişiere pe care le-au spus că mărimea 0 şi nimic nu vine până la încercarea de a le deschide . Şi vreau să ştiu dacă unitatea se află încă în garanţie meu (3 ani cred că după ce se uită la el de pe site-uri web)
| |||
| |||
| Ei bine, dacă aveţi o 3 ani de garanţie pe ea şi pe care le-aţi avut-o pentru mai mult de 3 ani obiceiul să fie acoperite mai, şi sunt sigur că nu ai mistaking de 40gb pentru suma de spaţiu stânga? Poate l-aţi folosit 210gb? ca şi pentru a afla cât de vechi este exact un hdd nu am nici o idee, ive întotdeauna a avut o idee guler cu pliseuri, datorită în principal construirea propriul meu comps aşa ive mai făcut nici o cercetare cu privire la această întrebare. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| deschide cazul dumneavoastră şi uită-te la hard-disk, uneori, au o data pe acestea, acesta este momentul în care sunt fabricate, cu toate că unele nu au această dată pe acestea, unele nu, dar ar putea fi pe fata pe spate privi cu atenţie, mi HDD spune că în dreptul său număr de serie. sper acest lucru vă va ajuta |
|
| |||
| |||
| Da, m-am uitat allready, nu există nici o data |
|
| |||
| |||
| ok, atunci incearca asta pentru a vedea cât de mult spaţiu youve luat sau, cel puţin, vă partion Marime: Start -> Control Panel -> (În modul de vizualizare clasic) Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management -> ar trebui să vină cu zona care arată cât de mare dumneavoastră partions sunt, în cazul în care acesta se referă la ea ca la 40GB după cum aţi descrie, atunci există un nou partion opţiune showen lângă dumneavoastră C unitate, în cazul în care acesta arată că este de 250GB, atunci, nu spun sub literă de unitate FAT sau FAT 32 sau NTFS? |
|
| |||
| |||
| vine cu imaginea de pe lângă |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi partiţionare pe care extra 190 GB sau aşa şi atunci fuzionează cu orice.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| că nu ar risc şters toate datele de pe nealocate parte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singura modalitate de a putea obţine date de la care nealocate secţiune este de a utiliza un fişier de program de recuperare. În funcţie de ce aţi cumpărat şi ce tip de program decide lipseşte se poate re-inventat lipsesc tabela de partiţii intrare, reconstruiţi fişierul atribuire tabele, pe unitatea de scanare pentru directoare, pentru a reconstrui fişier atribuire tabelele de la zero, de scanare pentru fişiere de diferite tipuri, care au nici un director de la toate intrările sau reconstituie imagini de la sub prezent scrisă de date, nici de faptul că e posibil. Nu sunt sigur ca e ceea ce ai nevoie, totusi.
Drive-ul nu e defect de a uita de asta. De ce crezi că e defect? Primul model de faptul că pe piaţă a fost în ianuarie 2006, nu e mai mare de 28 luni. Ce ar trebui să fie fişierelor de pe disc pe care doriţi să-şi revină? Cât de important este pentru tine? Dacă, de exemplu, sunt fotografii care nu există în altă parte şi le-au uriaşă valoare pentru tine, atunci am putea vorbi tu prin obtinerea le înapoi, dar este nevoie de un efort destul. Dacă chiar nu vreau fişierele înapoi, nu face nimic pentru a conduce fără a fi corect informaţi. Orice ai face, va reduce şansele de a eventual succes. Dacă vă hotărâţi că vreau doar drive-ul înapoi în utilizarea apoi mai spune-ne şi vom lua-o înapoi la 250GB şi verificate pentru a fi sănătos. Există date utile în care 40GB NTFS partition? Ai arhivate că D: conduce la o copie de siguranţă pe undeva? Sistemul meu: Tim
|
![]() |
|
| Marcaje |