menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD?

Reply

Thread Tools
Old 25. apríl 2008, 12:00
Darcu Skupina

Default Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD?

No myslím, že som väčšinou mŕtve hdd, myslím, že to, pretože je to teraz len ukazujúce, ako asi 40GB, keď by malo byť asi 250 gigabajt a vidím niektoré súbory, ktoré hovoria, že má veľkosť 0 a nič pre neho, keď sa pokúšam otvoriť . A ja chcem vedieť, či je jednotka je stále v mojom záruka (3 roky potom, čo myslím, že sa pozrieme na to na webových stránkach)

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 25. apríl 2008, 12:47
Darcu Skupina

Takže ak máte záruku 3 roky na to, a vy ste mu to po dobu dlhšiu ako 3 roky je zvyknutý byť zahrnuté ešte, a sú si istí, že vaša ne zmýlil na 40gb na veľkosť priestoru naľavo? Možno ste sa používa 210gigabajt? pre zistenie, ako sa jeden starý hdd je presne Nemám potuchy, IVE vždy mal trumfování nápad hlavne kvôli budovanie vlastnej comps tak IVE nikdy urobiť akýkoľvek výskum, že konkrétne otázky.
Old 25. apríl 2008, 13:23
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
Takže ak máte záruku 3 roky na to, a vy ste mu to po dobu dlhšiu ako 3 roky je zvyknutý byť zahrnuté ešte, a sú si istí, že vaša ne zmýlil na 40gb na veľkosť priestoru naľavo? Možno ste sa používa 210gigabajt? pre zistenie, ako sa jeden starý hdd je presne Nemám potuchy, IVE vždy mal trumfování nápad hlavne kvôli budovanie vlastnej comps tak IVE nikdy urobiť akýkoľvek výskum, že konkrétne otázky.
Áno, som si istý, Ptal jsem se môj otec o ňom, a zdá sa, že si myslí, že je to téma ako FAT súbory sú stále známe, že by sa tam však nie je žiadny obrázok ísť s ním. Já jsem v súčasnosti hľadá súbor reštaurátorstva program, aby sa zistilo, či môžem dostať súbory späť.
Old 26. apríla 2008, 02:06
Člen Skupina

Otvorte svoje veci a pozrieť sa na HDD, niekedy sú dáta na nich, to je, keď sa vyrábajú, aj keď niektoré nemajú tento deň na ne, niektorí sa ale dalo by sa na prednej na zadnú pozorne pozerať, moje HDD hovorí, že vedľa svoje poradové číslo.

Hope this helps
Old 26. apríla 2008, 02:22
Darcu Skupina

Áno, som allready videl, neexistuje žiadne dáta
Old 26. apríla 2008, 02:32
Člen Skupina

ok potom skúste to vidieť, koľko miesta youve dostal, alebo aspoň váš partion veľkosť:

Štart -> Ovládací panel -> (In Classic View) Administratívne nástroje -> Správa počítača -> Správa diskov -> malo by prísť s priestorom, ktorý ukazuje, ako veľké sú vaše partions, keď sa odvoláva na to, ako sa 40gb ako opísať, potom je tu nový partion možnosť showen vedľa vášho disku C, ak sa ukazuje, že je 250gigabajt potom sa to povedať za písmeno FAT alebo FAT 32 alebo NTFS?
Old 26. apríla 2008, 03:05
Darcu Skupina

prichádza s obrazom pripojený
Priložené miniatúry
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26. apríla 2008, 03:35
Darcu Skupina

Snažte sa, že ďalšie delenie alebo 190 GB a potom to zlúčením s čokoľvek.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 26. apríla 2008, 04:15
Darcu Skupina

by, že nie je riziko vymazanie všetkých dát z nepridelených časti?
Old 26. apríla 2008, 05:02
Darcu Skupina

Jediná cesta, ako možno získať dáta z nepridelených sekcii je použiť súbor vymáhania program. V závislosti na tom, čo si kúpite a ako sa má program Rozhodne chýba môžu re-vymyslet chýbajúce tabuľky vstupe obnoviť súbor zadanie tabuľky, skenovanie adresárov na disku pre obnovu súborov priradenie tabuliek od nuly, vyhľadávať súbory rôznych typov, ktoré majú žiadne položky adresára vôbec, alebo obnovu súborov z pod súčasnosti písomného dát, žiadne ze to možné. Nie som si istý, že to, čo potrebujete hoci.

Na disku nie je chybná, ktoré vyzerajú na to. Prečo si myslíte, že je to chybné?

Prvý tohto modelu na trh, bol v januári 2006, je to viac ako 28 mesiacov.

Aké by mali byť súbory na disku, ktorý chcete obnoviť? Ako dôležité je pre vás? Ak je napríklad, že sú fotografie, ktoré neexistujú nikde inde a majú obrovskú hodnotu pre vás potom by sme mohli hovoriť vás dostať späť, ale to trvá dost úsilie.

Ak naozaj chcete súbory späť, nie je to nič na disk bez toho, aby bol riadne poučený. Nech sa vám zníži vaša šanca na prípadný úspech.

Ak ste sa rozhodli práve vy chcete ísť späť do užívania potom povedať a my si ju späť na 250gigabajt a kontrolujú, aby boli zdraví. Existuje užitočné údaje v tomto 40gigabajt oddielu NTFS? Už ste, že archivovanú D: disku na záložný niekde?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.