![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No myslím, že som väčšinou mŕtve hdd, myslím, že to, pretože je to teraz len ukazujúce, ako asi 40GB, keď by malo byť asi 250 gigabajt a vidím niektoré súbory, ktoré hovoria, že má veľkosť 0 a nič pre neho, keď sa pokúšam otvoriť . A ja chcem vedieť, či je jednotka je stále v mojom záruka (3 roky potom, čo myslím, že sa pozrieme na to na webových stránkach)
| |||
| |||
| Takže ak máte záruku 3 roky na to, a vy ste mu to po dobu dlhšiu ako 3 roky je zvyknutý byť zahrnuté ešte, a sú si istí, že vaša ne zmýlil na 40gb na veľkosť priestoru naľavo? Možno ste sa používa 210gigabajt? pre zistenie, ako sa jeden starý hdd je presne Nemám potuchy, IVE vždy mal trumfování nápad hlavne kvôli budovanie vlastnej comps tak IVE nikdy urobiť akýkoľvek výskum, že konkrétne otázky. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Otvorte svoje veci a pozrieť sa na HDD, niekedy sú dáta na nich, to je, keď sa vyrábajú, aj keď niektoré nemajú tento deň na ne, niektorí sa ale dalo by sa na prednej na zadnú pozorne pozerať, moje HDD hovorí, že vedľa svoje poradové číslo. Hope this helps |
|
| |||
| |||
| Áno, som allready videl, neexistuje žiadne dáta |
|
| |||
| |||
| ok potom skúste to vidieť, koľko miesta youve dostal, alebo aspoň váš partion veľkosť: Štart -> Ovládací panel -> (In Classic View) Administratívne nástroje -> Správa počítača -> Správa diskov -> malo by prísť s priestorom, ktorý ukazuje, ako veľké sú vaše partions, keď sa odvoláva na to, ako sa 40gb ako opísať, potom je tu nový partion možnosť showen vedľa vášho disku C, ak sa ukazuje, že je 250gigabajt potom sa to povedať za písmeno FAT alebo FAT 32 alebo NTFS? |
|
| |||
| |||
| prichádza s obrazom pripojený |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažte sa, že ďalšie delenie alebo 190 GB a potom to zlúčením s čokoľvek.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| by, že nie je riziko vymazanie všetkých dát z nepridelených časti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediná cesta, ako možno získať dáta z nepridelených sekcii je použiť súbor vymáhania program. V závislosti na tom, čo si kúpite a ako sa má program Rozhodne chýba môžu re-vymyslet chýbajúce tabuľky vstupe obnoviť súbor zadanie tabuľky, skenovanie adresárov na disku pre obnovu súborov priradenie tabuliek od nuly, vyhľadávať súbory rôznych typov, ktoré majú žiadne položky adresára vôbec, alebo obnovu súborov z pod súčasnosti písomného dát, žiadne ze to možné. Nie som si istý, že to, čo potrebujete hoci.
Na disku nie je chybná, ktoré vyzerajú na to. Prečo si myslíte, že je to chybné? Prvý tohto modelu na trh, bol v januári 2006, je to viac ako 28 mesiacov. Aké by mali byť súbory na disku, ktorý chcete obnoviť? Ako dôležité je pre vás? Ak je napríklad, že sú fotografie, ktoré neexistujú nikde inde a majú obrovskú hodnotu pre vás potom by sme mohli hovoriť vás dostať späť, ale to trvá dost úsilie. Ak naozaj chcete súbory späť, nie je to nič na disk bez toho, aby bol riadne poučený. Nech sa vám zníži vaša šanca na prípadný úspech. Ak ste sa rozhodli práve vy chcete ísť späť do užívania potom povedať a my si ju späť na 250gigabajt a kontrolujú, aby boli zdraví. Existuje užitočné údaje v tomto 40gigabajt oddielu NTFS? Už ste, že archivovanú D: disku na záložný niekde? Môj systém: Tim
|