![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па ја мислим да су углавном мртви ХДД, мислим да је ово сада, јер га само приказује као о 40ГБ, када би требало да буде око 250ГБ и Ја могу да видим неке датотеке које кажу да имате 0 Величина и ништа догодити се нашто тежак за Отворен њима . И желим да зна ако погон је још увек унутар гарантног мој (3 године након што мислим гледајући га на уеб сајту)
| |||
| |||
| Па ако имате гаранцију на 3 године и да сте га имали за дужи од 3 године је обичај да се покрију више, и да ли су сигурни да не мистакинг је 40гб за простор лево? можда сте користили 210гб? као и за проналажење како један стари ХДД управо ја немам појма, имам увек имао идеје гргеч зграде углавном због своје цомпс тако иве никада учинио истраживања на било који питање тај одређени. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| отвара случај и поглед на ХДД, понекад имају датум на њих, то је кад су произведени, иако неке немају тај датум на њима, али неки то би могао бити на насловној пажљиво гледати на леђа, мој ХДД каже он поред својих серијски број. нада ово помаже |
|
| |||
| |||
| Да, И'ве аллреады погледа, нема датума |
|
| |||
| |||
| ок онда пробати ово да видите колико простора ыоуве гот или барем Ваше партион Величина: Старт -> Цонтрол Панел -> (У Цлассиц Виеу) Административе тоолс -> Цомпутер Манагемент -> Диск Манагемент -> требало би се са површине која показује како велика Ваше партионс су, ако се односи на то што је као што сте описали 40ГБ, затим је ту нову партион могућност схоуен уз ваш Ц диск, ако га се приказује 250ГБ онда, би ли то рећи, под слово погона ФАТ или ФАТ 32 или НТФС? |
|
| |||
| |||
| догодити се сеттле са слике у прилогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте партиционирање диска искључено да екстра 190 ГБ или тако и онда је са спајањем слицно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| да не би ризик уипинг све податке са недодијељени део? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини начин да се подаци из тог одељка недодијељени је коришћење опоравак датотеке програма. Зависно о томе шта купују и шта одлучи је нестало програм могу ре-изумљују несталих партитион табле ентры, обновити датотеку додјеле столови, Сцан диск за именик за обнову датотеку додјеле столови од нуле, за скенирање разних врста датотека које су нема уноса у именику или све датотеке из реконституирати тренутно испод писани подаци, то је било који од могућих. Нисам сигуран да је оно што треба ипак.
Вожња није неисправан по изгледу је. Зашто ти мислиш да је неисправан? Од којих је први модел који је на тржиште у јануару 2006, да је не више од 28 месеци старости. Које датотеке би требало да буде на погон који желите опоравити? Колико је то важно за тебе? Ако, на пример, они су фотографије које не постоје нигде другде и имају велику вредност за вас онда бисмо могли причати преко узимајући их назад, али је потребно прилично труда. Ако заиста желите да урадите датотеке леђа, немој ништа на погон без ваљано обавештени. Шта год то ће смањити ваше шансе за евентуални успех. Ако се одлучите само желе вратити у употреби онда реци тако и ми ћемо га добити натраг на 250ГБ и да проверите да буде здрав. Има корисних података у тој 40ГБ НТФС партиције? Јесте ли у архиви да Д: диску на резервну негде? Мы Сыстем: Тим
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покушавајући пронаћи нову Цасе. | цраииг | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помозите ми за наћи ову пц сто? молим | пете21 | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 13 новембар 2008 12:16 |
| Нешто сам ипак сазнати | Кодак | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 9 јануар 2008 10:41 |
| Помозите ми наћи јефтиније | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 5 јануар 2008 05:35 |
| Се било ко да зна где се налазимо ... | мертон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 5. јула 2007 05:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |