az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

Reply

Konu Araçları
Old 25 Nisan 2008, 12:00
Bağış Grubu

Default Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

Evet bir çok ölü HDD var, bu, çünkü artık sadece 40GB gibi görünüyor zaman hakkında 250GB olmalıyız ve bunların 0 boyut ve hiçbir zaman onları açmaya çalışırken gelir söylüyorlar bazı dosyaları görebilirsiniz . Ve eğer sürücü yine de garanti içinde olduğunu bilmek istiyoruz (3 yıl Ben ona web sitelerinde arıyor sonra) düşünüyorum

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 25 Nisan 2008, 12:47
Bağış Grubu

Peki eğer bir 3 yıl garanti ve sizin için çok daha sonra 3 yıl sonra artık kapsamına alışkanlık ve emin sizin alanınız için sol 40gb mistaking değil mi? belki de 210gb kullandıysanız? nasıl eski bir HDD bulmak için tam olarak hiç bir fikrim var, her zaman bir koz atmak fikir başta kendi Comps böylece belirli soru üzerine herhangi bir araştırma yapılması asla ive yapı nedeniyle vardı ive.
Old 25 Nisan 2008, 13:23
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Peki eğer bir 3 yıl garanti ve sizin için çok daha sonra 3 yıl sonra artık kapsamına alışkanlık ve emin sizin alanınız için sol 40gb mistaking değil mi? belki de 210gb kullandıysanız? nasıl eski bir HDD bulmak için tam olarak hiç bir fikrim var, her zaman bir koz atmak fikir başta kendi Comps böylece belirli soru üzerine herhangi bir araştırma yapılması asla ive yapı nedeniyle vardı ive.
Evet, ben, ben bu konuda babama sordum, eminim ve bunu FAT konu olarak dosyaları halen bilinen var olmak için düşünmek gibi görünüyor, ancak hiçbir birlikte gitmek dosyasıdır. Şu anda bir dosya restorasyon programı için, eğer geri dosyaları alabilirsiniz görmek için arıyorum.
Old 26 Nisan 2008, 02:06
Üye Grubu

Ancak bazıları bu tarih yok ne zaman üretilmektedir davanızı açın ve HDD bakmak, bazen de onların üzerine bir tarih varsa, bu, bazı ama geri dikkatle bakmak üzerindeki ön tarafında olabilir benim HDD diyor onun seri numarası yanında.

Bu yardımcı umut
Old 26 Nisan 2008, 02:22
Bağış Grubu

Evet, ben allready inceledim, there is no date
Old 26 Nisan 2008, 02:32
Üye Grubu

sonra ne kadar yer youve veya var görmek için bu deneyin tamam en az sizin bölümü boyutunda:

Başlat -> Denetim Masası -> (Klasik Görünümü) Yönetim araçları -> Bilgisayar Yönetimi -> Disk Yönetimi -> Bu alanı nasıl büyük sizin partions ile, eğer bunu için 40GB olarak size tarif gelir, yukarı gelmelidir eğer varsa 250GB sonra gösterir sonra yeni bir bölümü seçeneği showen C sürücü yanındaki ise, sürücü harfini FAT veya FAT 32 veya NTFS altında diyor?
Old 26 Nisan 2008, 03:05
Bağış Grubu

Görüntü eklenen gelir
Attached Thumbnails
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26 Nisan 2008, 03:35
Bağış Grubu

Bu ilave 190 veya GB ve sonra ile birleşmesinden kapalı bölme deneyin neyse.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 26 Nisan 2008, 04:15
Bağış Grubu

Bu ayrılmamış bölümü kapalı tüm veriler silinerek riski ki?
Old 26 Nisan 2008, 05:02
Bağış Grubu

O ayrılmamış bölümü veri elde edebilirsiniz tek yolu bir dosya kurtarma programı kullanmak. Ve ne satın programın ne karar bağlı olarak bu yeniden-eksik bölüm tablosuna giriş icat, dosya yeniden atama tablolar, dizinler için sürücü sıfırdan atama tablolar dosyasını yeniden oluşturmak tarama, sahip olduğu çeşitli türdeki dosyalar için tarama eksik tüm bu mümkündür anda yazılı veri altında tüm veya yeniden hiçbir dizini kayıtları dosyaları. Ben sizin de ihtiyacınız olduğundan emin değilim.

Sürücü bunu bir göz tarafından hatalı değildir. Neden bu hatalı's düşünüyorsun?

Bu modeli piyasaya ilk Ocak 2006 yılında, bu en fazla 28 aylık oldu.

Dosyalar sürücüyü size geri istiyorum neler olmalıdır? Ne kadar önemli sizin için o? Örneğin, bu herhangi bir yerde mevcut değildir ve sizin için biz size konuşabilirsin var büyük değeri sonra fotoğrafları olduğunuzda onları geri almak ama çok çaba alır.

Eğer gerçekten dosyaları geri sürücü için olan düzgün tavsiye olmadan bir şey yapmak değil yapmak istiyorum. Ne olursa olsun, nihai başarı şansınızı azaltır yapmak.

Eğer karar sadece geri Kullanılan sonra sanki ve 250GB geri alırsınız ve sağlıklı kontrol için sürücü istiyorum. Bu 40GB NTFS bölümünü yararlı veriler var mı? Size arşivlediğiniz olduğu D: yedek sürücü bir?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):