![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet bir çok ölü HDD var, bu, çünkü artık sadece 40GB gibi görünüyor zaman hakkında 250GB olmalıyız ve bunların 0 boyut ve hiçbir zaman onları açmaya çalışırken gelir söylüyorlar bazı dosyaları görebilirsiniz . Ve eğer sürücü yine de garanti içinde olduğunu bilmek istiyoruz (3 yıl Ben ona web sitelerinde arıyor sonra) düşünüyorum
| |||
| |||
| Peki eğer bir 3 yıl garanti ve sizin için çok daha sonra 3 yıl sonra artık kapsamına alışkanlık ve emin sizin alanınız için sol 40gb mistaking değil mi? belki de 210gb kullandıysanız? nasıl eski bir HDD bulmak için tam olarak hiç bir fikrim var, her zaman bir koz atmak fikir başta kendi Comps böylece belirli soru üzerine herhangi bir araştırma yapılması asla ive yapı nedeniyle vardı ive. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Ancak bazıları bu tarih yok ne zaman üretilmektedir davanızı açın ve HDD bakmak, bazen de onların üzerine bir tarih varsa, bu, bazı ama geri dikkatle bakmak üzerindeki ön tarafında olabilir benim HDD diyor onun seri numarası yanında. Bu yardımcı umut |
|
| |||
| |||
| Evet, ben allready inceledim, there is no date |
|
| |||
| |||
| sonra ne kadar yer youve veya var görmek için bu deneyin tamam en az sizin bölümü boyutunda: Başlat -> Denetim Masası -> (Klasik Görünümü) Yönetim araçları -> Bilgisayar Yönetimi -> Disk Yönetimi -> Bu alanı nasıl büyük sizin partions ile, eğer bunu için 40GB olarak size tarif gelir, yukarı gelmelidir eğer varsa 250GB sonra gösterir sonra yeni bir bölümü seçeneği showen C sürücü yanındaki ise, sürücü harfini FAT veya FAT 32 veya NTFS altında diyor? |
|
| |||
| |||
| Görüntü eklenen gelir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ilave 190 veya GB ve sonra ile birleşmesinden kapalı bölme deneyin neyse.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu ayrılmamış bölümü kapalı tüm veriler silinerek riski ki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ayrılmamış bölümü veri elde edebilirsiniz tek yolu bir dosya kurtarma programı kullanmak. Ve ne satın programın ne karar bağlı olarak bu yeniden-eksik bölüm tablosuna giriş icat, dosya yeniden atama tablolar, dizinler için sürücü sıfırdan atama tablolar dosyasını yeniden oluşturmak tarama, sahip olduğu çeşitli türdeki dosyalar için tarama eksik tüm bu mümkündür anda yazılı veri altında tüm veya yeniden hiçbir dizini kayıtları dosyaları. Ben sizin de ihtiyacınız olduğundan emin değilim.
Sürücü bunu bir göz tarafından hatalı değildir. Neden bu hatalı's düşünüyorsun? Bu modeli piyasaya ilk Ocak 2006 yılında, bu en fazla 28 aylık oldu. Dosyalar sürücüyü size geri istiyorum neler olmalıdır? Ne kadar önemli sizin için o? Örneğin, bu herhangi bir yerde mevcut değildir ve sizin için biz size konuşabilirsin var büyük değeri sonra fotoğrafları olduğunuzda onları geri almak ama çok çaba alır. Eğer gerçekten dosyaları geri sürücü için olan düzgün tavsiye olmadan bir şey yapmak değil yapmak istiyorum. Ne olursa olsun, nihai başarı şansınızı azaltır yapmak. Eğer karar sadece geri Kullanılan sonra sanki ve 250GB geri alırsınız ve sağlıklı kontrol için sürücü istiyorum. Bu 40GB NTFS bölümünü yararlı veriler var mı? Size arşivlediğiniz olduğu D: yedek sürücü bir? Benim Sistemi: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |