менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск?

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 квітня 2008, 12:00
Донор групи

Default Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск?

Ну, я думаю, що я по більшій частині, мертві HDD, я думаю, це тому, що він тепер тільки відображається як про 40GB, коли воно повинно бути близько 250 і я бачу деякі файли, які кажуть, що вони 0 розмір і нічого не з'являється при спробі відкрити їх . І я хочу знати, якщо диск все ще в моїх гарантії (3 роки я думаю, подивившись його на веб-сайти)

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 25 квітня 2008, 12:47
Донор групи

Ну якщо у вас є 3-річна гарантія на нього, і ви, якщо б довше, потім 3 роки звичай бути покриті більше, і ви впевнені, що ваш не помилитися 40gb на суму, що залишився місця? Може бути, ви використовували 210gb? Що стосується з'ясувати, як старий жорсткий диск точно не знаю, Мені завжди було йорж Ідея основному з-за мого власного потенціалу таких привілеїв Я ніколи не зробив будь-яких досліджень з даного конкретного питання.
Old 25 квітня 2008, 13:23
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Ну якщо у вас є 3-річна гарантія на нього, і ви, якщо б довше, потім 3 роки звичай бути покриті більше, і ви впевнені, що ваш не помилитися 40gb на суму, що залишився місця? Може бути, ви використовували 210gb? Що стосується з'ясувати, як старий жорсткий диск точно не знаю, Мені завжди було йорж Ідея основному з-за мого власного потенціалу таких привілеїв Я ніколи не зробив будь-яких досліджень з даного конкретного питання.
Так, я впевнений, я попросив мого батька про це, і він, здається, думають, що це питання, як FAT файли все ще відомо, що там, однак немає файлу піти з ним. В даний час я шукаю програму відновлення файлів, щоб побачити, чи можу я отримати файли назад.
Old 26 квітня 2008, 02:06
Член групи

Відкрийте ваш випадок і подивіться на HDD, іноді вони мають дати на них, це коли вони виробляються, хоча деякі не мають цієї дати на них, деякі роблять, але вона може бути на передньому на спині уважно, моя HDD говорить, що поряд з його серійний номер.

сподіваюся, що це допомагає
Old 26 квітня 2008, 02:22
Донор групи

Так, я дивилася ALLREADY, немає дати
Old 26 квітня 2008, 02:32
Член групи

ОК, спробуйте наступне, щоб дізнатися, скільки простору Youve отримали або, по крайней мере, своє розбиття Розмір:

Пуск -> Панель управління -> (у класичному вигляді) Адміністрування -> Керування комп'ютером -> Керування дисками -> Він має придумати область, яка показує, наскільки велика ваша partions є, якщо воно відноситься до нього як 40GB як ви описали, тобто новий showen опції розбиття поруч з диска С, якщо вона показує, є 250GB те, чи не так говорити за буквою диска FAT 32 або FAT або NTFS?
Old 26 квітня 2008, 03:05
Донор групи

виступає з зображенням додається
Мініатюри
Is there any way to find out how old a hdd is?-dsc_02482.jpg  
Old 26 квітня 2008, 03:35
Донор групи

Спробуйте перегородки Off, що додаткові 190 ГБ або близько того, а потім об'єднувати його з будь-яким.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 квітня 2008, 04:15
Донор групи

хіба це не ризик витираючи всі дані з нерозподіленого частини?
Old 26 квітня 2008, 05:02
Донор групи

Тільки так ви можете отримати дані з нерозподіленого розділу полягає у використанні програми відновлення файлів. Залежно від того, що ви купуєте і те, що програма вирішує не вистачає вони можуть повторно винаходити відсутній запис у таблиці розділів, відновлення таблиці файлів поступки, сканування диска для каталогів з відновлення файлів поступки таблиць з нуля, сканування файлів різних типів, які немає каталогів на всіх або відновити файли з під справжнім письмові дані, будь-яка що це можливо. Я не впевнений, що вам потрібно, хоча.

Диск не несправного За зовнішнім виглядом вона. Чому ви думаєте, він несправний?

Перше, що моделі на ринок у січні 2006 року, це не більш, ніж 28 місяців.

Які файли повинні бути на диску, який ви хочете відновити? Наскільки важливо для вас? Якщо, наприклад, вони фотографій, яких не існує ніде, і вони мають величезну цінність для Вас, тоді ми зможемо говорити вам отримати їх назад, але воно займає достатньо зусиль.

Якщо ви дійсно хочете файли назад, не робіть нічого на диск без правильно порадили. Все що ви робите зменшить ваші шанси на остаточний успіх.

Якщо ви вирішили, що просто хочуть їхати назад у використанні, ніж сказати це, і ми отримаємо її назад на 250 і перевірив щоб бути здоровими. Є корисну інформацію в цьому 40GB розділу NTFS? Ви архівовані D: диск для резервного де-небудь?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.