![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, аз призрак диска на друг диск вчера, обаче, че е само 40GB страна, тя не изглежда да намери останалите да призрак (I използва Norton Ghost 9,0) на устройството има всички мои неща по него (тя да се използва само е 1 дял) има подобни неща, снимки, училищната работа / курс, освен игри (освен игрите не са толкова важно) и т.н., бих искал да бъде в състояние да се говори чрез как да получите файл обратно, ако е възможно, аз Предпочитам да го направя с безплатен програми, но ако има само програмите, които трябва да купите, които ще вършат работа, че може да са склонни да харчите пари за него.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мога ли, че ако има причина, поради които големина дял се е променила до 40GB от първоначалния пълен капацитет диск?
| |||
| |||
| Е, моята теория е, че когато съм включен в моя стар HDD (40GB) той направи дънната HDD, че това беше, че една (това само 40GB в размер), когато се отстраняват старите HDD. |
|
| |||
| |||
| Бих предположи, че BIOS настройките за всички устройства са Auto. Можете ли да проверите, че са те и да ги направи всичко автоматично, ако не сте? |
|
| |||
| |||
| Аз съм много сигурен, че тя AR всички на авточасти, аз ще провери сега Промени: Да, тя е на авто, и BIOS казва, това е с размер 249GB. |
|
| |||
| |||
| уау бях помогна с нещо с намирането на това |
|
| |||
| |||
| Погледнете http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk която е безплатна и е това, което искате започнете с. Тя ще ви даде добра представа за какво е там, но дали тя ще се отвори целия път за вас не знам. Има и други инструменти, можем да опитаме, но след това е начало. Да се уверите, можете да получите D: шофиране съдържанието обратно от този призрак изображение, вие не искате да загубите тези файлове, както и е лесно да се загубиш ги къде ходиш. |
|
| |||
| |||
| Какво с тази програма? |
|
| |||
| |||
| Хм, извинявай, че изглежда като е на думи, които пишат за последната ми пост не apper, беше ment да се каже "какво да правя с тази програма" |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, аз не го употребявали и аз не разполагате с Microsoft система, за да не го и вижте какво менютата са подобни. Бих отидете на дискове и управление, за момента, да вземе диск D: писмо от 250GB диск, така че няма начин всичко може да бъде отворен за него. Тогава Бих изтеглите програмата и стартирате TestDisk, тя трябва да ви кажа това, което тя може да видите в структурно по 250GB дял таблица. Тя може да предложи да се направят промени, трябва да реши дали това, което се предлага стане ли-близо до възстановяването на вашите директории, или не. Извличане на файлове зависи от намирането на тези директории и пускането им в една държава, където можете да копирате файлове, които съдържат. Вземете го с една стъпка в даден момент, не Rush всички решения да се върнем, когато сте видял нещо, което не сте сигурен, има няколко души, които можете да позная дали сте на прав път. Ако това не се приближавай можем Трансфер на друг инструмент, но TestDisk е разумно начало. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Опитвате се да намери нов дело. | craiig | Случаи & Power Доставки | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помогни ми да намеря този компютър бюрото? моля | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 11 | 13 ноември 2008 12:16 |
| Нещо, което все още предстои да разберем | Kodak | Общи Хардуер Чат | 5 | 9 януари 2008 10:41 |
| Помогни ми да го намерите евтин | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 7 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:35 |
| Някой знае ли къде да намеря ... | merton123 | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 5-и парламентарен Jul 2007 05:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |