по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD?

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 април 2008, 05:07
Номер на групата

Default Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD?

Ами, аз призрак диска на друг диск вчера, обаче, че е само 40GB страна, тя не изглежда да намери останалите да призрак (I използва Norton Ghost 9,0) на устройството има всички мои неща по него (тя да се използва само е 1 дял) има подобни неща, снимки, училищната работа / курс, освен игри (освен игрите не са толкова важно) и т.н., бих искал да бъде в състояние да се говори чрез как да получите файл обратно, ако е възможно, аз Предпочитам да го направя с безплатен програми, но ако има само програмите, които трябва да купите, които ще вършат работа, че може да са склонни да харчите пари за него.

Благодарности

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 26 април 2008, 06:11
Номер на групата

Мога ли, че ако има причина, поради които големина дял се е променила до 40GB от първоначалния пълен капацитет диск?

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 април 2008, 06:14
Номер на групата

Е, моята теория е, че когато съм включен в моя стар HDD (40GB) той направи дънната HDD, че това беше, че една (това само 40GB в размер), когато се отстраняват старите HDD.
Old 26 април 2008, 06:16
Номер на групата

Бих предположи, че BIOS настройките за всички устройства са Auto. Можете ли да проверите, че са те и да ги направи всичко автоматично, ако не сте?
Old 26 април 2008, 06:18
Номер на групата

Аз съм много сигурен, че тя AR всички на авточасти, аз ще провери сега

Промени: Да, тя е на авто, и BIOS казва, това е с размер 249GB.
Old 26 април 2008, 07:07
Член Група

уау бях помогна с нещо с намирането на това
Old 26 април 2008, 07:23
Номер на групата

Погледнете http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk която е безплатна и е това, което искате започнете с. Тя ще ви даде добра представа за какво е там, но дали тя ще се отвори целия път за вас не знам.

Има и други инструменти, можем да опитаме, но след това е начало. Да се уверите, можете да получите D: шофиране съдържанието обратно от този призрак изображение, вие не искате да загубите тези файлове, както и е лесно да се загубиш ги къде ходиш.
Old 26 април 2008, 08:16
Номер на групата

Какво с тази програма?
Old 26 април 2008, 08:45
Номер на групата

Хм, извинявай, че изглежда като е на думи, които пишат за последната ми пост не apper, беше ment да се каже "какво да правя с тази програма"
Old 26 април 2008, 14:48
Номер на групата

Не съм сигурен, аз не го употребявали и аз не разполагате с Microsoft система, за да не го и вижте какво менютата са подобни. Бих отидете на дискове и управление, за момента, да вземе диск D: писмо от 250GB диск, така че няма начин всичко може да бъде отворен за него. Тогава Бих изтеглите програмата и стартирате TestDisk, тя трябва да ви кажа това, което тя може да видите в структурно по 250GB дял таблица. Тя може да предложи да се направят промени, трябва да реши дали това, което се предлага стане ли-близо до възстановяването на вашите директории, или не. Извличане на файлове зависи от намирането на тези директории и пускането им в една държава, където можете да копирате файлове, които съдържат.

Вземете го с една стъпка в даден момент, не Rush всички решения да се върнем, когато сте видял нещо, което не сте сигурен, има няколко души, които можете да позная дали сте на прав път. Ако това не се приближавай можем Трансфер на друг инструмент, но TestDisk е разумно начало.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Опитвате се да намери нов дело. craiig Случаи & Power Доставки 3 13 април 2009 16:43
Помогни ми да намеря този компютър бюрото? моля pete21 Изключено Тема Дискусия 11 13 ноември 2008 12:16
Нещо, което все още предстои да разберем Kodak Общи Хардуер Чат 5 9 януари 2008 10:41
Помогни ми да го намерите евтин robina80 Изключено Тема Дискусия 7 5-и парламентарен Jan 2008 05:35
Някой знае ли къде да намеря ... merton123 В мрежа, модеми & VoIP 10 5-и парламентарен Jul 2007 05:50
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc