menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

Reply

Thread Nástroje
Old 26. dubna 2008, 05:07
Dárce Skupina

Default Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

No, já ghosted disku na jiný disk včera, ale to bylo jen 40 GB. Části, je nezdála najít zbytek se duch (kdysi jsem Norton Ghost 9.0) na jednotku má všechny moje věci na ní (je použit pouze je 1 oddíl) má tak rád, fotografie, školní práce a práce, s výjimkou hry (s výjimkou hry nejsou tak důležité), atd., chtěl bych, aby mohl být hovořil prostřednictvím jak dostat soubory zpět, pokud je to možné, jsem by raději dělat s freeware programy, nicméně pokud existuje pouze programy, které máte koupit, že bude dělat práci, bych mohl být ochotni utratit peníze za to.

Díky

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 26. dubna 2008, 06:11
Dárce Skupina

Můžeme si myslíte, že v případě, že důvodem, proč velikost oddílu změnil na 40gb z původní plnou kapacitu disku?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26. dubna 2008, 06:14
Dárce Skupina

No, moje teorie je, že když jsem připojen v mém starém hdd (40 GB) je provedena základní desce hdd myslíte, že to bylo jedno (pouze do velikosti 40 GB), když jsem odstranit starý hdd.
Old 26. dubna 2008, 06:16
Dárce Skupina

Já bych předpokládala, že v nastavení BIOSu pro všechny disky Auto. Můžete se podívat, že jsou, a aby byly všechny Auto, pokud nejste?
Old 26. dubna 2008, 06:18
Dárce Skupina

Jsem si jistá, že jsou všechny ar na auto, já hned zkontrolovat

Edit: ano, je to na auto, bios a říká, že je to 249gigabajt velikost.
Old 26. dubna 2008, 07:07
Člen Skupina

wow jsem pomohl s něčím nacházením této
Old 26. dubna 2008, 07:23
Dárce Skupina

Podívejte se na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk , který je zdarma a je to, co bych začít s. To vám dá dobrou představu o tom, co to je, ale to, zda si jít celou cestu pro vás neznám.

Existují i další nástroje, bychom se mohli pokusit později, ale je to začátek. Do být jisti, můžete si D: disk obsahuje zpět, že duch obrazu, nechcete přijít o tyto soubory a stejně tak je snadné přijít o ně, pokud vy budete.
Old 26. dubna 2008, 08:16
Dárce Skupina

Co s tímto programem?
Old 26. dubna 2008, 08:45
Dárce Skupina

hmm, promiň, že se zdá, jako f slov jsem napsali na můj poslední příspěvek nebyly apper bylo ment říct: "Co mám dělat, aby se program"
Old 26. dubna 2008, 14:48
Dárce Skupina

Nejsem si jistý, jsem nepoužívaný a nemám Microsoft systému tak, I can't get to a uvidíte, jaké nabídky jsou podobné. Já bych jít do Správa disků a v současné době mít disk D: dopis z 250gigabajt řídit tak, neexistuje žádný způsob, jak něco může být otevřena na to. Pak jsem si stáhnout program TestDisk a spusťte jej, že by se říct, co je možné vidět strukturálně o 250gigabajt partition table. Mohla by nabídnout provádět změny, budete se muset rozhodnout, zda to, co je to oběť dostane vás blíže k rekonstrukci vašeho adresáře nebo ne. Obnovení souborů závisí na nalezení těchto adresářů a jejich uvádění do stavu, kdy si můžete kopírovat soubory, které obsahují.

Take it krok v době, není spěch všech rozhodnutích, vrať se, když jste viděl něco si nejste jisti, je tu několik lidí, kteří zde mohou hádat, zda jste na správné cestě. Pokud se to nepovede dostat blíž můžeme vyzvednout na jiný nástroj, ale TestDisk je rozumné začít.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Snažím se najít nové věci. craiig Případy & Napájecí zdroje 3 13. dubna 2009 16:43
Pomozte mi najít PC stůl? prosím pete21 Vypnout Téma diskuze 11 13. listopad 2008 12:16
Něco jsem ještě zjistit Kodak Obecné Hardware Chat 5 9. ledna 2008 10:41
Pomozte mi najít levnější robina80 Vypnout Téma diskuze 7 5. ledna 2008 05:35
Ví někdo, kde to najít ... merton123 Sítě, Modemy & VoIP 10 5. červenec 2007 05:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.