![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já ghosted disku na jiný disk včera, ale to bylo jen 40 GB. Části, je nezdála najít zbytek se duch (kdysi jsem Norton Ghost 9.0) na jednotku má všechny moje věci na ní (je použit pouze je 1 oddíl) má tak rád, fotografie, školní práce a práce, s výjimkou hry (s výjimkou hry nejsou tak důležité), atd., chtěl bych, aby mohl být hovořil prostřednictvím jak dostat soubory zpět, pokud je to možné, jsem by raději dělat s freeware programy, nicméně pokud existuje pouze programy, které máte koupit, že bude dělat práci, bych mohl být ochotni utratit peníze za to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeme si myslíte, že v případě, že důvodem, proč velikost oddílu změnil na 40gb z původní plnou kapacitu disku?
| |||
| |||
| No, moje teorie je, že když jsem připojen v mém starém hdd (40 GB) je provedena základní desce hdd myslíte, že to bylo jedno (pouze do velikosti 40 GB), když jsem odstranit starý hdd. |
|
| |||
| |||
| Já bych předpokládala, že v nastavení BIOSu pro všechny disky Auto. Můžete se podívat, že jsou, a aby byly všechny Auto, pokud nejste? |
|
| |||
| |||
| Jsem si jistá, že jsou všechny ar na auto, já hned zkontrolovat Edit: ano, je to na auto, bios a říká, že je to 249gigabajt velikost. |
|
| |||
| |||
| wow jsem pomohl s něčím nacházením této |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk , který je zdarma a je to, co bych začít s. To vám dá dobrou představu o tom, co to je, ale to, zda si jít celou cestu pro vás neznám. Existují i další nástroje, bychom se mohli pokusit později, ale je to začátek. Do být jisti, můžete si D: disk obsahuje zpět, že duch obrazu, nechcete přijít o tyto soubory a stejně tak je snadné přijít o ně, pokud vy budete. |
|
| |||
| |||
| Co s tímto programem? |
|
| |||
| |||
| hmm, promiň, že se zdá, jako f slov jsem napsali na můj poslední příspěvek nebyly apper bylo ment říct: "Co mám dělat, aby se program" |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, jsem nepoužívaný a nemám Microsoft systému tak, I can't get to a uvidíte, jaké nabídky jsou podobné. Já bych jít do Správa disků a v současné době mít disk D: dopis z 250gigabajt řídit tak, neexistuje žádný způsob, jak něco může být otevřena na to. Pak jsem si stáhnout program TestDisk a spusťte jej, že by se říct, co je možné vidět strukturálně o 250gigabajt partition table. Mohla by nabídnout provádět změny, budete se muset rozhodnout, zda to, co je to oběť dostane vás blíže k rekonstrukci vašeho adresáře nebo ne. Obnovení souborů závisí na nalezení těchto adresářů a jejich uvádění do stavu, kdy si můžete kopírovat soubory, které obsahují. Take it krok v době, není spěch všech rozhodnutích, vrať se, když jste viděl něco si nejste jisti, je tu několik lidí, kteří zde mohou hádat, zda jste na správné cestě. Pokud se to nepovede dostat blíž můžeme vyzvednout na jiný nástroj, ale TestDisk je rozumné začít. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Snažím se najít nové věci. | craiig | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 13. dubna 2009 16:43 |
| Pomozte mi najít PC stůl? prosím | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 11 | 13. listopad 2008 12:16 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Pomozte mi najít levnější | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 5. ledna 2008 05:35 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |