μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Απρ 2008, 05:07
Ομάδα Δωρητών

Default Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι;

Λοιπόν, η εικονική μονάδα δίσκου σε ένα άλλο δίσκο χθες, ωστόσο, ότι ήταν το μόνο μέρος 40GB, η κατάσταση δεν φαίνεται να βρίσκουν τα υπόλοιπα σε φάντασμα (Ι χρησιμοποιούνται NORTON GHOST 9,0) η μονάδα διαθέτει όλα τα πράγματά μου σε αυτό (θα χρησιμοποιείται μόνο για να να είναι το 1 διαμέρισμα) έχει σαν υλικό, φωτογραφίες, το σχολείο στην εργασία και μαθημάτων, εκτός αγώνων (εκτός από τα παιχνίδια δεν είναι τόσο σημαντικό) κλπ., θα ήθελα να είναι σε θέση να μιλήσει με το πώς να πάρετε πίσω τα αρχεία, αν είναι δυνατόν, θα θα προτιμούσα να το κάνει με δωρεάν προγράμματα, ωστόσο, αν υπάρχει μόνο προγράμματα που έχουν να αγοράζουν ότι θα κάνουμε τη δουλειά, θα είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν χρήματα για αυτό.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 26 Απρ 2008, 06:11
Ομάδα Δωρητών

Μπορεί να νομίζετε ότι αν ένας λόγος για τον οποίο το μέγεθος 40GB να έχει αλλάξει από το αρχικό πλήρες δυναμικό δίσκο;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 Απρ 2008, 06:14
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, μου θεωρία είναι, ότι όταν θα συνδεθεί στο παλιό μου hdd (40GB) θα γίνει η μητρική πλακέτα hdd ότι αυτό ήταν ότι ένα (τόσο σε μέγεθος μόνο 40GB) όταν αφαιρεθεί το παλιό hdd.
Old 26 Απρ 2008, 06:16
Ομάδα Δωρητών

Είχα υποθέσει ότι οι ρυθμίσεις του BIOS για όλες τις μονάδες είναι Auto. Μπορείτε να ελέγξετε ότι είναι και να γίνουν όλα Αυτόματη αν δεν είσαι;
Old 26 Απρ 2008, 06:18
Ομάδα Δωρητών

Είμαι σίγουρος ότι όλα τα σχετικά με ar auto, θα ελέγξω τώρα

Edit: ναι, είναι σε auto, το bios και λέει ότι είναι 249GB σε μέγεθος.
Old 26 Απρ 2008, 07:07
Μέλος Ομάδα

wow i είχε βοηθήσει με κάτι από αυτό το πόρισμα
Old 26 Απρ 2008, 07:23
Ομάδα Δωρητών

Ρίξτε μια ματιά σε http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk η οποία είναι ελεύθερη και είναι αυτό που θα ήθελα ξεκινούν με. Θα σας δώσει μια καλή ιδέα του τι είναι εκεί, αλλά το αν θα πάνε όλα το δρόμο για σας δεν ξέρω.

Υπάρχουν άλλα εργαλεία που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε αργότερα αλλά αυτό είναι μια αρχή. Να είναι σίγουροι ότι μπορείτε να πάρετε σας Δ: μονάδα_δίσκου περιεχόμενο φάντασμα πίσω από την εν λόγω εικόνα, δεν θέλετε να χάσετε τα αρχεία, αλλά και είναι εύκολο να χάσει τους που πηγαίνετε.
Old 26 Απρ 2008, 08:16
Ομάδα Δωρητών

Αυτό που με αυτό το πρόγραμμα;
Old 26 Απρ 2008, 08:45
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ, συγγνώμη, φαίνεται ότι τα λόγια μου στ δακτυλογραφηθεί για το τελευταίο μου post δεν apper, που είχε να πει «τι θα κάνω με αυτό το πρόγραμμα"
Old 26 Απρ 2008, 14:48
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω το χρησιμοποιούσαν και δεν έχω το σύστημα της Microsoft, ώστε δεν μπορώ να το αποκτήσουν και να δούμε τι είναι σαν τα μενού. Είχα πάει στο δίσκο και διαχείρισης, για την ώρα, να λάβει τα οδήγησης D, επιστολή από τον δίσκο 250GB, ώστε δεν υπάρχει τρόπος για οτιδήποτε μπορεί να είναι ανοιχτή σε αυτό. Στη συνέχεια θα ήθελα TestDisk κατεβάσετε το πρόγραμμα και να το εκτελέσετε, θα πρέπει να σας πω ό, τι μπορεί για τα διαρθρωτικά βλέπε πίνακα 250GB. Θα μπορούσε να επιφέρει αλλαγές προσφορά, θα πρέπει να αποφασίσει αν αυτό που σας προσφέρει γίνεται πιο κοντά στην ανοικοδόμηση ή δεν σας καταλόγων. Ανάκτηση των αρχείων σας εξαρτάται από την εύρεση αυτών των καταλόγων και τη θέση τους σε μια κατάσταση, όπου μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία που περιέχουν.

Πάρ 'το ένα βήμα κάθε φορά, να μην βιαστούμε όλες οι αποφάσεις, να επανέλθουμε όταν θα έχετε δει κάτι που δεν είστε βέβαιοι για, υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ που μπορεί να μαντέψει εάν είστε στο σωστό δρόμο. Εάν αυτό δεν φέρει οποιαδήποτε πιο κοντά μπορούμε να τα βάζουμε με ένα άλλο εργαλείο, αλλά TestDisk είναι μια λογική αρχή.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.