manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Reply

Thread Tools
Old 26 tra 2008, 05:07
Donatorska Grupa

Default Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Well, I ghosted pogon na drugom disku jučer, međutim, da je samo 40GB dio, to se 'činiti se pronaći ostatak do ghost (Koristio sam Norton ghost 9,0) pogon ima sve moje stvari na njega (to se samo se particija 1) da ima nešto slično, fotografija, školskog rada / coursework, spremanje igre (spremanje igre nisu važne) i sl., želio bih biti u stanju da bude govorio kako doći do datoteke leđa ako je moguće, ja Radije bi da to napravite sa freeware programi, ali ako postoji samo programe koje imate na kupnju koja će obaviti posao, ja bi mogli biti spremni potrošiti novac na njega.

Hvala

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 26 tra 2008, 06:11
Donatorska Grupa

Mogu li mislite ako je razlog zašto particiju veličine 40GB je promijenjen iz početnog puni kapacitet diska?

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 tra 2008, 06:14
Donatorska Grupa

Pa, moja je teorija da kad sam priključen u moj stari HDD (40GB) je napravio ovaj hdd matična ploča misle da je jedan (na taj način samo u veličini 40GB) kad sam uklonio stari hdd.
Old 26 tra 2008, 06:16
Donatorska Grupa

Htio pretpostavlja da se postavke BIOS-a za sve su diskovi Auto. Možete li provjeriti da su oni i učiniti ih sve Automatska ako to nije tako?
Old 26 tra 2008, 06:18
Donatorska Grupa

Im 'ljepušan siguran oni ar sve na auto, ja ću sad provjeriti

Edit: Da, to je na auto, a bios 249GB kaže da je u veličini.
Old 26 tra 2008, 07:07
Member Group

vau sam pomogao s nešto po nalaženju ovog
Old 26 tra 2008, 07:23
Donatorska Grupa

Bacite pogled na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk koje je besplatno i to je ono što bih početi s. To će vam dati dobru ideju o tome što je tamo, ali da li ćemo ići svi put za vas ne znam.

Postoje i druge alate bismo mogli pokušati, ali da nakon toga je početak. Da li biti sigurni da možete dobiti vaš D: drive back sadržaja iz tog udvostručena slika, ne želite izgubiti ove datoteke, ali i to je lako izgubiti se kamo idete.
Old 26 tra 2008, 08:16
Donatorska Grupa

Što s tim programom?
Old 26 tra 2008, 08:45
Donatorska Grupa

hmm, ispričavam se, čini se kao f riječi sam kucanog za moj zadnji post nije apper je ment to say: "Što da učinim s tim program"
Old 26 tra 2008, 14:48
Donatorska Grupa

Im 'ne siguran sam ne koriste ga i nemam Microsoftov sustav tako da ne mogu doći i vidjeti što su kao izbornika. Dajte idite na Disk Management, i za sada se voziti D: pismo od 250GB disk tako da nema načina išta može biti otvoren na njemu. Onda bih TestDisk preuzimanje programa i pokrenite ga, on treba da vam kažem što se može vidjeti na 250GB strukturno particioniranje tablice. To bi moglo ponuditi da napravite promjene, morate odlučiti da li je ono što vam nude dobiva bliže remontovanje Vaše direktorije ili ne. Oporavak datoteke ovisi o pronalaženju onih imenike i stavljajući ih u države u kojoj možete kopirati datoteke sadrže.

Uzmi to korak u isto vrijeme, ne hrle bilo koje odluke, kada se vratim da ste vidjeli nešto niste sigurni, postoji nekoliko ljudi koji se ovdje mogu pogoditi da li ste na pravom putu. Ako ni to ne bi bilo kakve bliže možemo pokupiti na drugi alat, ali je razuman TestDisk početak.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.