![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Well, I ghosted pogon na drugom disku jučer, međutim, da je samo 40GB dio, to se 'činiti se pronaći ostatak do ghost (Koristio sam Norton ghost 9,0) pogon ima sve moje stvari na njega (to se samo se particija 1) da ima nešto slično, fotografija, školskog rada / coursework, spremanje igre (spremanje igre nisu važne) i sl., želio bih biti u stanju da bude govorio kako doći do datoteke leđa ako je moguće, ja Radije bi da to napravite sa freeware programi, ali ako postoji samo programe koje imate na kupnju koja će obaviti posao, ja bi mogli biti spremni potrošiti novac na njega.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mogu li mislite ako je razlog zašto particiju veličine 40GB je promijenjen iz početnog puni kapacitet diska?
|
|||
|
|||
|
Pa, moja je teorija da kad sam priključen u moj stari HDD (40GB) je napravio ovaj hdd matična ploča misle da je jedan (na taj način samo u veličini 40GB) kad sam uklonio stari hdd.
|
|
|
|||
|
|||
|
Htio pretpostavlja da se postavke BIOS-a za sve su diskovi Auto. Možete li provjeriti da su oni i učiniti ih sve Automatska ako to nije tako?
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'ljepušan siguran oni ar sve na auto, ja ću sad provjeriti
Edit: Da, to je na auto, a bios 249GB kaže da je u veličini. |
|
|
|||
|
|||
|
vau sam pomogao s nešto po nalaženju ovog
|
|
|
|||
|
|||
|
Bacite pogled na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk koje je besplatno i to je ono što bih početi s. To će vam dati dobru ideju o tome što je tamo, ali da li ćemo ići svi put za vas ne znam.
Postoje i druge alate bismo mogli pokušati, ali da nakon toga je početak. Da li biti sigurni da možete dobiti vaš D: drive back sadržaja iz tog udvostručena slika, ne želite izgubiti ove datoteke, ali i to je lako izgubiti se kamo idete. |
|
|
|||
|
|||
|
Što s tim programom?
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm, ispričavam se, čini se kao f riječi sam kucanog za moj zadnji post nije apper je ment to say: "Što da učinim s tim program"
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'ne siguran sam ne koriste ga i nemam Microsoftov sustav tako da ne mogu doći i vidjeti što su kao izbornika. Dajte idite na Disk Management, i za sada se voziti D: pismo od 250GB disk tako da nema načina išta može biti otvoren na njemu. Onda bih TestDisk preuzimanje programa i pokrenite ga, on treba da vam kažem što se može vidjeti na 250GB strukturno particioniranje tablice. To bi moglo ponuditi da napravite promjene, morate odlučiti da li je ono što vam nude dobiva bliže remontovanje Vaše direktorije ili ne. Oporavak datoteke ovisi o pronalaženju onih imenike i stavljajući ih u države u kojoj možete kopirati datoteke sadrže.
Uzmi to korak u isto vrijeme, ne hrle bilo koje odluke, kada se vratim da ste vidjeli nešto niste sigurni, postoji nekoliko ljudi koji se ovdje mogu pogoditi da li ste na pravom putu. Ako ni to ne bi bilo kakve bliže možemo pokupiti na drugi alat, ali je razuman TestDisk početak. |