![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, én ghosted a meghajtót egy másik meghajtón tegnap, azonban ez csak a 40GB része, nem úgy tűnik, hogy a többit kísértet (I használt Norton Ghost 9.0) a meghajtó van minden dolog rajta (korábban csak a az 1 partíció) van, mint a cucc, fotók, iskolai munka / coursework, kivéve játékokat (kivéve a játékok nem olyan fontos), stb, azt szeretném, hogy hogyan kell a beszélt, hogy a kép vissza, ha lehetséges, azt inkább azt, hogy ingyenes programok, azonban ha csak a programok, hogy meg kell vásárolni, amely nem a munka, én is hajlandó pénzt költeni rá.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet azt gondolja, ha egy ok arra, hogy a partíció mérete változott a 40GB az eredeti teljes kapacitás lemezre?
| |||
| |||
| Nos, én az elmélet, hogy ha le kell zárni a régi HDD (40GB) tett az alaplap hdd hiszem ez volt az egyetlen (ezt csak a 40GB méret) ha eltávolítják a régi hdd. |
|
| |||
| |||
| Szerintem feltételezhető, hogy a BIOS-beállítások az összes meghajtó Auto. Meg tudja ellenőrizni, hogy vannak, és azokat minden auto, ha most nem? |
|
| |||
| |||
| Én nagyon biztosan ar minden automatikus, akkor ellenőrizze, most Edit: igen, ez az auto, és a BIOS-ban azt mondta, 249GB méretű. |
|
| |||
| |||
| wow segített volna valamit ez a megállapítás |
|
| |||
| |||
| Nézd meg http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk ami ingyenes, és ez az, amit én kezdetét ki. Ez Önnek egy jó ötlete, hogy mi van ott, de megyek, hogy minden módon meg nem tudom. Vannak más eszközök is megpróbálhatják utána, de ez a kezdet. Meg kell róla, hogy juthat el a D: meghajtó tartalmát vissza, hogy a Ghost image, nem akarja elveszíteni azokat a fájlokat is, és könnyen elveszti őket, ha mész. |
|
| |||
| |||
| Mi az, hogy a program? |
|
| |||
| |||
| hmm, bocs, úgy tűnik, mintha F szavai I typed az utolsó utáni nem apper úgy ment, hogy mondja: "Mit csináljak, hogy a program" |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, már nem használt, és én nem is Microsoft rendszert, így nem tudom, hogy mi a menük is. Én megyek a Lemezkezelés, és addig is, meg a meghajtó: D: levélben le a 250GB drive így semmit sem lehet nyitva van. Aztán azt letölthetjük a TestDisk program fut, akkor meg kell mondani, hogy mit tud látni szerkezetileg a 250GB partíciós táblát. Lehet, hogy az ajánlatot, el kell döntenie, hogy milyen ajánlat kapja meg közelebbről, hogy a könyvtárak újjáépítése, vagy sem. Beszedik a fájlokat függ, hogy megtalálja azokat a könyvtárakat, így őket, ahol tudja másolni a fájlokat, hogy tartalmazzák. Vedd a lépés egy olyan időszakban, nem rohan minden olyan döntést, gyere vissza, amikor láttam, amit már nem biztos, van itt néhány ember, aki hiszem, hogy te vagy a jobb pályára. Ha ez nem jut közelebb tudunk Pick másik eszköz, hanem egy ésszerű TestDisk indul. |