![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, aš nepastebimas disko į kitą diską vakar, tačiau tai buvo tik 40GB dalis, ji neatrodė ieškoti likusios Ghost (naudojau Norton Ghost 9.0) diskas yra visi mano daiktai į jį (ją naudoti tik bus 1 skirsnį), jos funkcijos, kaip, nuotraukos, mokyklos darbo ir kursinių darbų, išskyrus tuos žaidimus (išskyrus žaidimų nėra taip svarbu) ir tt, aš norėčiau, kad jį būtų galima kalbėti per, kaip gauti failus atgal, jei įmanoma, aš norėtų tai padaryti su nemokama programa, tačiau, jei yra tik programos, kad turite pirkti, kad padarys darbą, galiu būti pasirengę leisti pinigus ant jos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar manote, jeigu priežastis disko dydis pasikeitė 40GB nuo pradinės visu pajėgumu diske?
| |||
| |||
| Na, mano teorija yra ta, kad kai įjungtas mano senas HDD (40GB) jis padarė plokštę manau, kad tai HDD buvo ta, kad vienas (tai tik 40GB dydžio), kai aš išimti seną hdd. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau manyti, kad BIOS nustatymus visus diskai Auto. Ar galite patikrinti, kad jie yra ir juos visus automatiškai, jei jie ne? |
|
| |||
| |||
| Esu tikras ar jie visi auto, aš patikrinti dabar Edit: Taip, tai ant auto, ir BIOS sako, kad 249GB dydžio. |
|
| |||
| |||
| wow man padėjo su kažkuo ieškant šio |
|
| |||
| |||
| Pažvelgti http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk kuris yra nemokamas ir tai, ką aš pradėkite. Jis suteiks jums gera idėja, kas ten, bet ar jis bus pereiti visi, kaip jums nežinau. Yra ir kitų priemonių galėtume pabandyti vėliau, bet tai pradžia. Ar būtinai jūs galite gauti savo D disko turinį iš nugaros, kad vaiduoklių įvaizdį, kurių nenorite prarasti tų failų, taip pat ir labai lengva juos prarasti, kur einat. |
|
| |||
| |||
| Kas su ta programa? |
|
| |||
| |||
| Hmm, atsiprašau, atrodo, kad f žodžiai aš įvedėte mano paskutinė žinutė ne apper, buvo mento pasakyti: "Ką man daryti su ta programa" |
|
| |||
| |||
| Nežinau, aš ne naudojosi ir aš neturiu Microsoft "sistemą, I can't get to ir pamatyti, kas meniu yra panašūs. Norėčiau eiti į Disk Management "ir šiuo metu imasi diske D: raide 250GB diską, kad nėra jokios nieko galima atidaryti jį. Tada aš parsisiųsti TestDisk programą ir paleisti ją, jis turėjo pasakyti, ką ji gali pamatyti struktūriškai apie 250GB disko skirsnių lentelę. Jis gali pasiūlyti atlikti pakeitimus, reikia nuspręsti, ką pasiūla pasireiškia jums arčiau atstatyti savo katalogus ar ne. Pamiršote savo failai priklauso rasti šiuose kataloguose ir jų išleidimą į valstybės narės, kurioje galite kopijuoti failus jose. Paimkite jį žingsnis po žingsnio, ne piko jokių sprendimų, grįžti kada mačiau kažkas nesate tikri, čia keletas žmonių čia, kurie gali atspėti, ar jūs esate teisingame kelyje. Jei tai nepadeda gauti bet arčiau galime pasirinkti kitą priemonę, bet TestDisk yra pagrįstas pradžios. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bando rasti naują bylą. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | Balandis 13, 2009 16:43 |
| Padėkite man rasti šio kompiuterio stalo? prašau | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Padėkite man jį rasti pigiau | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5 sausis 2008 05:35 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |