![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, es ghosted diska uz citu disku vakar, bet tas bija tikai 40GB daļu, tā nešķita, lai atrastu atpūtu spoku (I lietot norton ghost 9.0) disks ir visas manas sīkumi par to (to izmanto tikai ir 1 partition) tā ir sīkumi, piemēram, fotogrāfijas, skolas darba / mācību kursi, izņemot spēles (izņemot spēles nav tik svarīga) utt, es vēlētos, lai tos varētu runāja ar to, kā iegūt failus atpakaļ, ja iespējams, es vēlētos darīt to ar freeware programmām, tomēr, ja ir tikai programmas, kas jums ir jāpērk, kas darīs darbu, man varētu būt gatavi tērēt naudu par to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs domājat, ja iemesls, kādēļ nodalījuma izmērs ir mainījusies 40GB no sākuma ar pilnu jaudu diska?
| |||
| |||
| Labi, mana teorija ir tas, ka kad es plugged in mans vecais HDD (40GB) tas, kas mātesplatē domāju, ka šis hdd bija tas, ka vienu (to tikai 40GB lielums), kad noņem veco hdd. |
|
| |||
| |||
| Es lūdzu pieņemt, ka BIOS iestatījumus visiem diski ir Aut. Vai jūs varat pārbaudīt, ka tie ir, un dara tos visus Automātiskā, ja viņi nav? |
|
| |||
| |||
| Esmu diezgan pārliecināts, ka viņiem ar visiem auto, es pārbaudītu tagad Edit: jā, tas ir par auto, un bios saka, ka tas ir 249GB lieluma. |
|
| |||
| |||
| wow man bija palīdzējis ar kaut ko atrast šo |
|
| |||
| |||
| Veikt apskatīt http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk kas ir bezmaksas un tas, ko es gribētu sākt ar. Tā sniegs jums labu priekšstatu par to, kas tur, bet gan vai tā būs iet visu ceļu jums es nezinu. Ir citi rīki, mēs varētu mēģināt vēlāk, taču tas ir sākums. Vai ir pārliecināts, ka varat saņemt savu D: diska saturs atpakaļ no ghost image, jūs negribat zaudēt šos failus, kā labi, un tas ir viegli pazaudēt, kur ejam. |
|
| |||
| |||
| Kas ar šo programmu? |
|
| |||
| |||
| hmm, sorry, šķiet, piemēram, f vārdus es drukāti par manu pēdējo ierakstu nav apper, tika bas teikt "ko man darīt ar šo programmu" |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, man nav izmantoti, un man nav Microsoft sistēmu, lai es nevaru iegūt un apskatīt, kādas izvēlnes ir līdzīgi. I'd go to Disk Management un, pagaidām, var veikt diska D: vēstule off 250GB disku tā tur nekādi neko nevar atvērt par to. Tad es lūdzu lejupielādēt TestDisk programmu un palaist to, ka vajadzēja pateikt, ko tā var redzēt strukturāli par 250GB partition table. To var piedāvāt veikt izmaiņas, jums vajadzēs izlemt, vai tas, ko tas piedāvā izpaužas jums tuvāk, lai atjaunotu savu direktorijus, vai ne. Atgūt failus atkarīgs atrast šos sarakstus un to laišanu valsti, kurā var kopēt failus, ko tie satur. Ņemt to solis laikā, nav skriešanās visiem lēmumiem, nāk atpakaļ, ja esat redzējuši kaut ko neesat pārliecināts par to, tur ir vairāki cilvēki šeit, kuri var uzminēt, vai jūs esat uz pareizā ceļa. Ja tas nav rodas kāda tuvāk mēs varam izvēlēties citu rīku, bet TestDisk ir saprātīgi sākt. |