![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I urojonego dysku na inny dysk wczoraj jednak, że był tylko 40GB strony, nie wydaje się znaleźć resztę Ghost (użyłem norton ghost 9,0) dysk posiada wszystkie moje rzeczy na niej (do tej pory tylko być 1 partycja) ma rzeczy jak, zdjęcia, szkoła pracy / kursach, zapisać gry (z wyjątkiem gier nie są tak ważne) itp, chciałbym, aby mógł być w drodze, jak mówił, aby pobrać pliki z powrotem, jeśli to możliwe, I wolisz zrobić to z darmowe programy, jednak jeśli istnieje tylko programy, które trzeba będzie kupić, aby wykonać zadania, mogę być skłonny wydać pieniądze na to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sądzisz, jeżeli powód dlaczego zmienił rozmiar partycji do 40GB od wstępnej pełnej pojemności dysku?
| |||
| |||
| Cóż, mój teorii jest to, że gdy podłączony mój stary HDD (40GB) to uważam, że płyta ta została hdd, że jedna (tylko w rozmiarze 40GB), kiedy usunięto stary hdd. |
|
| |||
| |||
| I'd, że ustawienia BIOS-u dla wszystkich dysków są automatycznie. Czy można sprawdzić, że są one i ich wszystkich Auto, jeżeli nie jesteś? |
|
| |||
| |||
| I'm pretty sure one ar wszystko na auto, będę sprawdzać teraz Edit: tak, to na auto, i BIOS mówi to 249GB w rozmiarze. |
|
| |||
| |||
| wow i pomogły coś poprzez znalezienie tego |
|
| |||
| |||
| Rzuć okiem na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk który jest wolny i to co będę się z rozpoczęciem. Będzie Ci to dobry pomysł, co tam jest, ale czy będzie go all the way for you I don't know. Istnieją także inne narzędzia moglibyśmy spróbować później, ale jest to początek. Czy można mieć pewność, zaproś D: zawartość dysku z powrotem duchów, że zdjęcia, których nie chcesz stracić tych plików jak również i łatwo je stracić, jeżeli you're going. |
|
| |||
| |||
| Co z tego programu? |
|
| |||
| |||
| hmm, sorry, to wydaje się f wyrazy I wpisany do mojego ostatniego postu apper nie było skiego powiedzieć "co mam zrobić z tym programem" |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, ja już nie używa i nie mam systemu Microsoft więc nie mogę jej zobaczyć, co i menu są podobne. I'd go na dysku i Zarządzania, w chwili obecnej podjąć dysku D: pismo od 250GB dysk więc nie wszystko może być otwarty na to. Następnie I'd TestDisk pobrać program i uruchomić go, to powinien powiedzieć, co widać w strukturze 250GB tablicy partycji. Być może oferta, aby dokonać zmian, musisz zdecydować, czy to, co oferuje Ci dostaje do odtworzenia swoje katalogi lub nie. Odzyskiwanie plików zależy od znalezienia tych katalogów i wprowadzenie ich do stanu, w którym można kopiować pliki, które zawierają. Take it krok na raz, nie spieszyć wszelkie decyzje, wracaj kiedy widziałem czegoś nie wiesz na temat, to kilka osób, które mogą odgadnąć, czy jesteś na właściwej drodze. Jeśli to nie otrzyma żadnych bliższych możemy wybrać innego narzędzia, ale TestDisk jest rozsądnym początku. |
![]() |
|
| Zakładki |