![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, am fantomă a conduce pe o altă unitate de ieri, totuşi, că a fost doar de 40GB parte, aceasta nu pare să găsească restul de fantomă (am folosit norton fantomă 9,0) unitatea are toate lucrurile mele de pe ea (este folosit doar pentru a fi de 1 partiţie) le-a chestii de genul, fotografii, scoala de lucru / coursework, cu excepţia jocurilor (salva jocurile nu sunt la fel de important), etc, as dori sa fie capabil de a fi vorbit, prin modul de a obtine imagini spate, dacă este posibil, am ar prefera sa o fac cu programe freeware, cu toate acestea, dacă există numai programe pe care le au de a cumpăra, care vor face la loc de muncă, s-ar putea sa fi dispus să o cheltuiţi bani pe el.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poţi să cred că dacă un motiv pentru partiţia de mărime a schimbat la 40GB de la intreaga capacitate iniţială de disc?
| |||
| |||
| Ei bine, teoria mea este, ca atunci cand am conectat la vechiul meu HDD (40GB) a făcut-o placa de bază că asta a fost ca un HDD (deci doar 40GB în mărime) când am scos vechiul HDD. |
|
| |||
| |||
| Aş presupune că setările BIOS pentru toate unităţile sunt Auto. Puteţi să verificaţi că acestea sunt şi de a le face toate Auto, dacă ei nu sunt? |
|
| |||
| |||
| Sunt destul de sigur că ar toate pe auto, voi verifica acum Edit: da, e pe auto, si a BIOS-ului spune că este 249GB în dimensiune. |
|
| |||
| |||
| wow am ajutat cu ceva prin găsirea acest |
|
| |||
| |||
| Aruncati o privire la http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk care este gratuit si este ceea ce Aş începe cu. Aceasta vă va oferi o idee bună de ce e acolo, dar dacă-l vom merge tot drumul pentru tine nu stiu. Există şi alte instrumente am putea încerca după aceea, dar asta e un început. Să fie sigur ca poti sa-ti iei D: unitate conţinutul înapoi de la acea imagine fantomă, nu vrei să pierzi acele fişiere, de asemenea şi este uşor să-i pierd pe unde mergi. |
|
| |||
| |||
| Ce cu acest program? |
|
| |||
| |||
| Hmm, imi pare rau, se pare ca f cuvintele Am scris pentru ultimul meu post nu a apper, a fost tare de a spune "Ce să fac cu acest program" |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur, nu le-am folosit-o si nu am un sistem de Microsoft deci nu pot sa-l aduc şi să vedem ce meniuri sunt ca. Aş merge la Disk Management şi, pentru moment, să ia în drive-ul D: scrisoarea de pe disc 250GB deci nu există cale de nimic poate fi deschis pe ea. Apoi, aş descărca TestDisk program şi rulaţi-l, el ar fi trebuit să-ţi spun ce se poate vedea structural 250GB pe tabela de partiţii. S-ar putea oferi de a face modificări, trebuie să se decidă dacă este ceea ce vă oferă devine mai aproape de reconstrucţie dumneavoastră directoare sau nu. Recuperarea fişierelor dumneavoastră depinde de găsirea celor directoare şi punerea lor într-un stat în cazul în care aveţi posibilitatea să copiaţi fişiere care acestea le conţin. Ia-o de un pas la un moment dat, nu papură la orice decizie, vino înapoi, atunci când v-aţi văzut ceva pe care nu esti sigur, există mai mulţi oameni aici care poate ghici dacă sunteţi pe drumul cel bun. Dacă acest lucru nu te apropia ne putem opri la un alt instrument TestDisk dar este un start rezonabil. |
![]() |
|
| Marcaje |