menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD?

Reply

Thread Tools
Old 26. apríla 2008, 05:07
Darcu Skupina

Default Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD?

No, já ghosted disku na iný disk včera, ale to bolo len 40 GB. Časti, je nezdala nájsť zvyšok sa duch (kedysi som Norton Ghost 9.0) na jednotku má všetky moje veci na nej (je použitý iba je 1 oddiel) má tak rád, fotografie, školské práce a práce, s výnimkou hry (s výnimkou hry nie sú tak dôležité), atď, chtěl bych, aby mohol byť hovoril prostredníctvom ako dostať súbory späť, ak je to možné, jsem by radšej robiť s freeware programy, ak však existuje len programy, ktoré máte kúpiť, že bude robiť prácu, by som mohol byť ochotní minúť peniaze za to.

Vďaka

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 26. apríla 2008, 06:11
Darcu Skupina

Môžeme si myslíte, že v prípade, že dôvodom, prečo veľkosť oddielu zmenil na 40gb z pôvodnej plnú kapacitu disku?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26. apríla 2008, 06:14
Darcu Skupina

No, moja teória je, že keď som pripojený v mojom starom hdd (40 GB) je vykonaná základnej doske hdd myslíte, že to bolo jedno (len do veľkosti 40 GB), keď som odstrániť starý hdd.
Old 26. apríla 2008, 06:16
Darcu Skupina

Já bych predpokladala, že v nastavení BIOSu pre všetky disky Auto. Môžete sa pozrieť, že sú, a aby boli všetky Auto, ak nie ste?
Old 26. apríla 2008, 06:18
Darcu Skupina

Som si istá, že sú všetky ar na auto, já hned skontrolovať

Edit: áno, je to na auto, bios a hovorí, že je to 249gigabajt veľkosť.
Old 26. apríla 2008, 07:07
Člen Skupina

wow som pomohol s niečim nájsť tejto
Old 26. apríla 2008, 07:23
Darcu Skupina

Pozrite sa na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk , Ktorý je zadarmo a je to, čo by som začať s. To vám dá dobrú predstavu o tom, čo to je, ale to, či si ísť celú cestu pre vás nepoznám.

Existujú aj iné nástroje, by sme sa mohli pokúsiť neskôr, ale je to začiatok. Do byť istí, môžete si D: disk obsahuje späť, že duch obrazu, nechcete prísť o tieto súbory a rovnako tak je ľahké prísť o nich, ak vy budete.
Old 26. apríla 2008, 08:16
Darcu Skupina

Čo s týmto programom?
Old 26. apríla 2008, 08:45
Darcu Skupina

hmm, promiň, že sa zdá, ako f slov jsem napísali na môj posledný príspevok neboli apper bolo ment povedať: "Čo mám robiť, aby sa program"
Old 26. apríla 2008, 14:48
Darcu Skupina

Nie som si istý, som vyčerpaný a nemám Microsoft systému tak, I can't get to a uvidíte, aké ponuky sú podobné. Já bych ísť do Správa diskov a v súčasnosti mať disk D: list z 250gigabajt riadiť tak, neexistuje žiadny spôsob, ako niečo môže byť otvorená na to. Potom som si stiahnuť program testdisk a spustite ho, že by sa povedať, čo je možné vidieť štrukturálno o 250gigabajt partition table. Mohla by ponúknuť vykonávať zmeny, budete sa musieť rozhodnúť, či to, čo je to obeť dostane vás bližšie k rekonštrukcii vášho adresára alebo nie. Obnovenie súborov závisí na nájdenie týchto adresárov a ich uvádzanie do stavu, kedy si môžete kopírovať súbory, ktoré obsahujú.

Take it krok v čase, nie je spech všetkých rozhodnutiach, vráť sa, keď ste videl niečo si nie ste istí, je tu niekoľko ľudí, ktorí tu môžu hádať, či ste na správnej ceste. Ak sa to nepodarí dostať bližšie môžeme vyzdvihnúť na iný nástroj, ale testdisk je rozumné začať.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.