![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já ghosted disku na iný disk včera, ale to bolo len 40 GB. Časti, je nezdala nájsť zvyšok sa duch (kedysi som Norton Ghost 9.0) na jednotku má všetky moje veci na nej (je použitý iba je 1 oddiel) má tak rád, fotografie, školské práce a práce, s výnimkou hry (s výnimkou hry nie sú tak dôležité), atď, chtěl bych, aby mohol byť hovoril prostredníctvom ako dostať súbory späť, ak je to možné, jsem by radšej robiť s freeware programy, ak však existuje len programy, ktoré máte kúpiť, že bude robiť prácu, by som mohol byť ochotní minúť peniaze za to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeme si myslíte, že v prípade, že dôvodom, prečo veľkosť oddielu zmenil na 40gb z pôvodnej plnú kapacitu disku?
| |||
| |||
| No, moja teória je, že keď som pripojený v mojom starom hdd (40 GB) je vykonaná základnej doske hdd myslíte, že to bolo jedno (len do veľkosti 40 GB), keď som odstrániť starý hdd. |
|
| |||
| |||
| Já bych predpokladala, že v nastavení BIOSu pre všetky disky Auto. Môžete sa pozrieť, že sú, a aby boli všetky Auto, ak nie ste? |
|
| |||
| |||
| Som si istá, že sú všetky ar na auto, já hned skontrolovať Edit: áno, je to na auto, bios a hovorí, že je to 249gigabajt veľkosť. |
|
| |||
| |||
| wow som pomohol s niečim nájsť tejto |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa na http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk , Ktorý je zadarmo a je to, čo by som začať s. To vám dá dobrú predstavu o tom, čo to je, ale to, či si ísť celú cestu pre vás nepoznám. Existujú aj iné nástroje, by sme sa mohli pokúsiť neskôr, ale je to začiatok. Do byť istí, môžete si D: disk obsahuje späť, že duch obrazu, nechcete prísť o tieto súbory a rovnako tak je ľahké prísť o nich, ak vy budete. |
|
| |||
| |||
| Čo s týmto programom? |
|
| |||
| |||
| hmm, promiň, že sa zdá, ako f slov jsem napísali na môj posledný príspevok neboli apper bolo ment povedať: "Čo mám robiť, aby sa program" |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, som vyčerpaný a nemám Microsoft systému tak, I can't get to a uvidíte, aké ponuky sú podobné. Já bych ísť do Správa diskov a v súčasnosti mať disk D: list z 250gigabajt riadiť tak, neexistuje žiadny spôsob, ako niečo môže byť otvorená na to. Potom som si stiahnuť program testdisk a spustite ho, že by sa povedať, čo je možné vidieť štrukturálno o 250gigabajt partition table. Mohla by ponúknuť vykonávať zmeny, budete sa musieť rozhodnúť, či to, čo je to obeť dostane vás bližšie k rekonštrukcii vášho adresára alebo nie. Obnovenie súborov závisí na nájdenie týchto adresárov a ich uvádzanie do stavu, kedy si môžete kopírovať súbory, ktoré obsahujú. Take it krok v čase, nie je spech všetkých rozhodnutiach, vráť sa, keď ste videl niečo si nie ste istí, je tu niekoľko ľudí, ktorí tu môžu hádať, či ste na správnej ceste. Ak sa to nepodarí dostať bližšie môžeme vyzdvihnúť na iný nástroj, ale testdisk je rozumné začať. |