![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уелл, И гхостед погон на другом диску јуче, међутим, да је само 40ГБ део, то се 'чинити се за наћи остатак до Гхост (Користио сам Нортон Гхост 9,0) погон има све моје ствари на њега (то се само се партиција 1) да има нешто слично, фотографија, школског рада / цоурсеуорк, чување игре (чување игре нису важне) и сл, желео бих бити у стању да буде говорио како доћи до датотеке леђа ако је могуће, ја радије би да то направите са фрееуаре програми, али ако постоји само програме које имате на куповину која ће обавити посао, ја би могли да буду спремни да потрошите новац на њега.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могу ли мислите ако је разлог зашто партицију величине 40ГБ је промењен из почетног пуни капацитет диска?
| |||
| |||
| Па, моја је теорија да кад сам прикључен у мој стари ХДД (40ГБ) је направио овај ХДД матична плоча мисле да је један (на тај начин само у величини 40ГБ) кад сам уклонио стари ХДД. |
|
| |||
| |||
| Хтео претпоставља да се поставке БИОС-а за све су дискови Ауто. Можете ли да проверите да су они и учинити их све Аутоматска ако то није тако? |
|
| |||
| |||
| Им 'згодан сигуран они ар све на ауто, ја ћу сад провјерити Едит: Да, то је на ауто, а БИОС-249ГБ каже да је у величини. |
|
| |||
| |||
| Вау сам помогао са нешто по налажењу овог |
|
| |||
| |||
| Баците поглед на хттп://ууу.цгсецуриты.орг/уики/ТестДиск које је бесплатно и то је оно што бих почети с. То ће вам дати добру идеју о томе шта је тамо, али да ли ћемо ићи сви пут за вас не знам. Постоје и друге алатке бисмо могли пробати, али да након тога је почетак. Да ли бити сигурни да можете добити ваш Д: дриве бацк садржаја из тог дуплиране слика, не желите изгубити ове датотеке, али и то је лако изгубити се камо идете. |
|
| |||
| |||
| Шта са тим програмом? |
|
| |||
| |||
| хмм, извињавамо се, чини се као ф речи сам куцаног за мој последњи пост није аппер је мент то саы: "Шта да радим са тим програм" |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран сам не користе га и немам Мицрософт систем тако да не могу доћи и видети шта су као менија. Дајте идите на Диск Манагемент, и за сада се возити Д: писмо од 250ГБ диск тако да нема начина било што може бити отворен на њему. Онда бих ТестДиск преузимање програма и покрените га, он треба да вам кажем што се може видети на 250ГБ структурно партиционирање диска табеле. То би могло понудити да направите промене, морате да одлучи да ли је оно што вам нуде добија ближе ремонтовање ваше директоријуме или не. Опоравак датотеке зависи о проналажењу оних именик и стављајући их у државе у којој можете да копирате датотеке садрже. Узми то корак у исто време, не хрле било које одлуке, када се вратим да сте видели нешто нисте сигурни, постоји неколико људи који се овде могу погодити да ли сте на правом путу. Ако ни то не би било какве ближе можемо покупити на други алат, али је разуман ТестДиск почетак. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покушавајући пронаћи нову Цасе. | цраииг | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помозите ми за наћи ову пц сто? молим | пете21 | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 13 новембар 2008 12:16 |
| Нешто сам ипак сазнати | Кодак | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 9 јануар 2008 10:41 |
| Помозите ми наћи јефтиније | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 5 јануар 2008 05:35 |
| Се било ко да зна где се налазимо ... | мертон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 5. јула 2007 05:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |