az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

Reply

Konu Araçları
Old 26 Nisan 2008, 05:07
Bağış Grubu

Default Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

(Used to it Şey, başka bir diske dün hayalet sürücü, ancak sadece 40GB parçası olduğunu, bu hayalet için geri kalanı bulmak değildi (I hayalet 9.0) sürücü kuzey kullanılan üzerine tüm şeyler vardır sadece Bu oyunlar, okul çalışma / ders kaydetmek fotoğraflar, gibi şeyler vardır 1 bölüm) olmak (oyunlar kaydetmek kadar önemli) vs değildir, ben muktedir istiyorum nasıl geri eğer mümkünse dosyaları almak yoluyla konuşulması I , ben para harcamaya istekli olabilecek ücretsiz programlar ile bunu tercih edeceğini, ancak eğer sadece programları bu iş yapacak almak zorunda olduğunu.

Teşekkürler

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 26 Nisan 2008, 06:11
Bağış Grubu

Sence miyim bir nedenle bölüm boyutu 40GB için ilk tam kapasite diskten değişti?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 Nisan 2008, 06:14
Bağış Grubu

Eh, benim teori, o zaman eski HDD (40GB takılı) bu anakart yapılan bu hdd birinin (yani sadece 40GB boyutta) ben eski hdd kaldırıldı düşünüyorum.
Old 26 Nisan 2008, 06:16
Bağış Grubu

Bunu tüm sürücüler için BIOS ayarlarını otomatik kabul ediyorum. Bu onlar ve onları tüm Otomatik yapmak eğer değilseniz kontrol edebilir miyim?
Old 26 Nisan 2008, 06:18
Bağış Grubu

I'm pretty hepsi otomatik ar eminim, şimdi kontrol eder

Edit: evet, otomatik, ve bios öyle 249GB boyutu söylüyor.
Old 26 Nisan 2008, 07:07
Üye Grubu

wow i şey bu bularak yardım etmişti
Old 26 Nisan 2008, 07:23
Bağış Grubu

Bir göz atın http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk hangi özgür ve ben ne işe başlamak istiyorum's. Size, ama orada iyi bir fikir verecektir olup tüm yol için sen Bilmiyorum gidersiniz.

İşte daha sonra deneyebilirsiniz diğer araçlar vardır ama bu bir başlangıç. Yapmak size D alabilirsiniz: Bu hayalet görüntü arka disk içeriği, siz de bu dosyaları kaybetmek istemiyorsanız ve nereye gidiyoruz onları kaybetmek çok kolay emin olun.
Old 26 Nisan 2008, 08:16
Bağış Grubu

Ne bu program ile?
Old 26 Nisan 2008, 08:45
Bağış Grubu

hmm, üzgünüm, bu f apper gibi değildi, o "ne bu program ile yapabilirim söylemek" Ment oldu benim son yazı için yazdığınız kelimeleri görünüyor
Old 26 Nisan 2008, 14:48
Bağış Grubu

Ben, ben kullanılmaz emin değilim ve bu yüzden can't get ve menüler nasıl olduğunu görmek bir Microsoft sistem yok. Ben Disk ve Yönetimi gitmek istiyorsanız, şimdilik, sürücü D almak: mektup 250GB Drive Off çok şey var o açık olabilir yolu yoktur. Sonra TestDisk programı indirmek istiyorum ve çalıştırdığınızda, gerektiğini ne yapısal 250GB bölüm masaya görebilirsiniz söylemek. Bu değişiklikleri yapmak için, ister sunduğu ne olur size yakın olun dizinleri veya yeniden karar vermeniz gerekir sunuyor olabilir. Dosyalarınızı kurtarma bu dizinleri bulma ve bir devlet olarak nereye içerdikleri dosyaları kopyalayabilir onları koyarak bağlıdır.

Bir zamanda, herhangi bir karar acele değil, geri zaman emin hakkında, daha isteyip doğru yolda konum tahmin edebilirsiniz birkaç kişi burada değilseniz bir şey gördüm gelip adımı atın. Bu, bir daha yakın başka bir araçla ilgili seçebilirsiniz ama TestDisk makul bir başlangıçtır almaz.
Reply

Register

Bookmarks