![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, примари диска на інший диск вчора, проте це було лише частиною 40GB, він, здавалося, не знайти інші Ghost (я використовував Нортон Ghost 9.0) диск має всі мої речі на ньому (це використовується тільки бути розділ 1) вона, як речі, фотографії, шкільні роботи / курсові роботи, зберегти гру (Save ігор не так важливо) і т.д., я хотів би бути в змозі буде говорити через Як отримати файли назад, якщо це можливо, я вважали б за краще робити це з безкоштовної програми, однак, якщо є тільки програми, які ви повинні купувати, що буде робити роботу, я міг би бути готовий витратити на нього гроші.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви думаєте, якщо причини, по яких розмір розділу була змінена на 40GB від первинної повної ємності диска?
| |||
| |||
| Ну, моя теорія, що, коли я з'єднав мій старий жорсткий диск (40GB) вона зробила платі думаю, що це жорсткий диск, що одне (це тільки розміром 40GB), коли мені видалили старий HDD. |
|
| |||
| |||
| Я б припустив, що налаштування BIOS для всіх дисків Auto. Ви можете перевірити, що вони і роблять їх всі авто, якщо вони не так? |
|
| |||
| |||
| Я цілком впевнений, що вони все залишений на авто, я перевірю зараз Зміна: Так, це на авто, а BIOS каже, що це 249GB в розмірах. |
|
| |||
| |||
| вау я допомагав щось знайти цей |
|
| |||
| |||
| Погляньте на http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk який є безкоштовним і це те, що я б почати з. Це дасть Вам гарний уявлення про те, що там знаходиться, але чи буде вона буде йти до кінця за вас, я не знаю. Існують і інші інструменти, які ми могли б спробувати потім, але це тільки початок. Лі бути, що ви можете отримати ваші роботи: Зміст диска назад від Ghost Image, ви не хочете втратити ті файли, а також і їх легко втратити їх куди ви йдете. |
|
| |||
| |||
| Що з цією програмою? |
|
| |||
| |||
| Хм, даруйте, здається, що F слів я набрав для мого останнього посту не Аппер було Ment сказати: "Що мені робити з цією програмою" |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, я не використовував його і не мати систему Microsoft, тому не можу дістати і подивитися, що мене хотіли. Я буду ходити в "Керування дисками", а в даний час, прийняти диску D: буква диска 250GB тому немає нічого способом можна відкрити на ньому. Тоді я TestDisk завантажити програму і запустити її, він повинен повідомити вам, що це можна побачити на структурному 250GB таблицю розділів. Він може запропонувати внести зміни, потрібно вирішити, що ця пропозиція отримує вас ближче до відновлення ваших каталогах чи ні. Відновлення файлів залежить від знаходження цих каталогах і введення їх у стан, в якому ви можете копіювати файли, які вони містять. Візьми її крок за кроком, не поспішайте будь-яких рішень, повернутися, коли ви бачили щось ви не впевнені, є кілька людей, які тут можна здогадатися ви на вірному шляху. Якщо цього не виявитися ближче ми можемо забрати на інший інструмент, але й TestDisk є розумним началом. |