по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD?

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 април 2008, 16:11
Номер на групата

Default Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD?

Изображения от стъпки имам взети:

Този всичко, което сте направили досега.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 26 април 2008, 16:24
Номер на групата

Трябва да можете сега:

Какво трябва да направя сега?
Old 27 април 2008, 06:21
Номер на групата

някой?
Old 27 април 2008, 09:47
Номер на групата

Това, което сте видял е, че има истински непокътнати 40GB дял събота там, нищо наподобяващи таблицата с корупцията и няма намек за това как тя трябва по този начин.

Добре, ако вие искате да отидете за него това е £ 35 за изтегляне, той изглежда функционално подобно на едно бях с миналата година. Бъдете предупреди обаче, че ми отне 3 дни да възвърнете мъж разбил на файлова система (той не е имал нито резервни копия). Какво ще направите, е пакет площ сканирате неразпределеното пространство търси незавързан директории, а след това следвайте линка за да се провери, че претендира файлове все още се показват правото подписи. Той ще построи видимо възстановена директория структура и ви позволяват да пишат на файлове, за да установи работна шофиране - като C: устройство, например. Той няма да напиша нещо за неразпределеното пространство, така че все още не са разрушителни.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Има демо версия, която може да опитате преди да купувате, той ще направи сканиране и кажа какво възстановимата. Това е на стойност дава възможност за добавка преди раздяла с парите.

Сканирането и анализ - когато аз се завтече него - беше около 40GB на час, но вашата машина може да бъде бързо от това. Лесно може да се очаква само сграда в списъка на това, което установи, да вземе 5 часа, бягане, че през нощта е разумен компромис.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 април 2008, 09:54
Номер на групата

Добре, имам само изтеглени демото, и ще се опита, че ако може да намерите неща, аз ще си помисля, че изкупуването.
Old 27 април 2008, 13:21
Номер на групата

ОК, имам предвид, че по този начин:

Това, доколкото той стане с демо? защото от там не мога да видя какво файлове ще бъдат в състояние да се върна, и кои от тях ще не.

Благодарности
Old 27 април 2008, 13:41
Номер на групата

Изглеждаше, че просто е необходимо да се изчака, за да направим нещо друго, защото мога да гледам през папки сега, все пак тя не е установила нищо повече от всичко друго, което да се опита, почти всичко е все още тогава той заяви, че има 0 размер. Мога да предоставя отпечатате екрана, за да покажа какво имам предвид, ако искаш.
Old 27 април 2008, 15:35
Номер на групата

Дали тя просто търсите най-твърдият ви диск D: вместо на неразпределеното пространство? Бих се очаква да имат да ти кажа, че в началото на това, което сектори на физическия диск, за да опитате възстановявате от - 80041090 сектор към края на диска, в този случай.

Алтернативата е, че всички (или най-много, все пак) на директории са върху физическото място на диска, който е вече вътре в своя 40GB диск D: и те са това, което виждат, и те казват на файла 0 защото каквото отрежа дял дължина напуснали Данните за тези файлове извън дял граница и каза ", че адресът на проекта е незаконно, така ще се отърва от него". Не се знае как е станало е истинско обвързване.

Ако можете да получите на сканиране да обработи само неразпределеното пространство, тогава ние ще знаем, не мога да мисля за нищо, което ще дръпнете назад Word документи, без директорията информация (добре, но мога да те оставя текста в ужасна каша, sleuthkit и аутопсията). Правейки това, наречено Zero Успение възстановяване, има програми, за да го направя за графични файлове (защото толкова много хора, прецаках си камера памет пръчки), но не съм виждал тази, която разпознава Word файлове. То затова започнах да се питам, ако е била на снимки, която губи така, че да изключва използването на такава.
Old 27 април 2008, 16:29
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Дали тя просто търсите най-твърдият ви диск D: вместо на неразпределеното пространство?
Да, този точно това, което изглежда да се правиш, но аз мислех, че съм казал, че трябваше да погледна всички шофиране, ще опитам пак, когато се върна от колежа утре, или rarther днес, но не съм ли в леглото Все още, така че утре, доколкото аз съм заинтересованата
Old 28 април 2008, 09:26
Номер на групата

Аз просто се опита да го правиш, но тя може да не изглежда да е в състояние да открият всяка друга част на устройството.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc