![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Изображения от стъпки имам взети:
|
|||
|
|||
|
Трябва да можете сега:
![]() Какво трябва да направя сега? |
|
|
|||
|
|||
|
някой?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това, което сте видял е, че има истински непокътнати 40GB дял събота там, нищо наподобяващи таблицата с корупцията и няма намек за това как тя трябва по този начин.
Добре, ако вие искате да отидете за него това е £ 35 за изтегляне, той изглежда функционално подобно на едно бях с миналата година. Бъдете предупреди обаче, че ми отне 3 дни да възвърнете мъж разбил на файлова система (той не е имал нито резервни копия). Какво ще направите, е пакет площ сканирате неразпределеното пространство търси незавързан директории, а след това следвайте линка за да се провери, че претендира файлове все още се показват правото подписи. Той ще построи видимо възстановена директория структура и ви позволяват да пишат на файлове, за да установи работна шофиране - като C: устройство, например. Той няма да напиша нещо за неразпределеното пространство, така че все още не са разрушителни. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Има демо версия, която може да опитате преди да купувате, той ще направи сканиране и кажа какво възстановимата. Това е на стойност дава възможност за добавка преди раздяла с парите. Сканирането и анализ - когато аз се завтече него - беше около 40GB на час, но вашата машина може да бъде бързо от това. Лесно може да се очаква само сграда в списъка на това, което установи, да вземе 5 часа, бягане, че през нощта е разумен компромис. Моята система: Тим
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре, имам само изтеглени демото, и ще се опита, че ако може да намерите неща, аз ще си помисля, че изкупуването.
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК, имам предвид, че по този начин:
![]() Това, доколкото той стане с демо? защото от там не мога да видя какво файлове ще бъдат в състояние да се върна, и кои от тях ще не. Благодарности |
|
|
|||
|
|||
|
Изглеждаше, че просто е необходимо да се изчака, за да направим нещо друго, защото мога да гледам през папки сега, все пак тя не е установила нищо повече от всичко друго, което да се опита, почти всичко е все още тогава той заяви, че има 0 размер. Мога да предоставя отпечатате екрана, за да покажа какво имам предвид, ако искаш.
|
|
|
|||
|
|||
|
Дали тя просто търсите най-твърдият ви диск D: вместо на неразпределеното пространство? Бих се очаква да имат да ти кажа, че в началото на това, което сектори на физическия диск, за да опитате възстановявате от - 80041090 сектор към края на диска, в този случай.
Алтернативата е, че всички (или най-много, все пак) на директории са върху физическото място на диска, който е вече вътре в своя 40GB диск D: и те са това, което виждат, и те казват на файла 0 защото каквото отрежа дял дължина напуснали Данните за тези файлове извън дял граница и каза ", че адресът на проекта е незаконно, така ще се отърва от него". Не се знае как е станало е истинско обвързване. Ако можете да получите на сканиране да обработи само неразпределеното пространство, тогава ние ще знаем, не мога да мисля за нищо, което ще дръпнете назад Word документи, без директорията информация (добре, но мога да те оставя текста в ужасна каша, sleuthkit и аутопсията). Правейки това, наречено Zero Успение възстановяване, има програми, за да го направя за графични файлове (защото толкова много хора, прецаках си камера памет пръчки), но не съм виждал тази, която разпознава Word файлове. То затова започнах да се питам, ако е била на снимки, която губи така, че да изключва използването на такава. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз просто се опита да го правиш, но тя може да не изглежда да е в състояние да открият всяка друга част на устройството.
|