menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

Reply

Thread Nástroje
Old 26. dubna 2008, 16:11
Dárce Skupina

Default Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD?

Obrázky kroků mám vzít:

To vše jsem udělal tak daleko.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 26. dubna 2008, 16:24
Dárce Skupina

Musím se tady:

Co mám dělat?
Old 27. dubna 2008, 06:21
Dárce Skupina

někdo?
Old 27. dubna 2008, 09:47
Dárce Skupina

Co jsme viděli, že je to skutečné neporušené 40gigabajt oblast seděl, nic podobajícího tabulky korupce a žádný náznak toho, jak to mám tak.

Dobrá, když chceš jít na to je to 35 liber na stažení, vypadá funkčně podobný jednomu jsem pomocí loňského roku. Být upozorněni, když mi trvalo 3 dny přivézt chlápka to narazilo souborového systému (ten neměl ani zálohování). Co balíček budou dělat, je plocha scan nepřidělená místa hledají nepřipoutaný adresáře a poté odkazy k ověření toho, že tvrdili, typů souborů, jsou stále zobrazují vpravo podpisů. To budeme budovat viditelné znovuzískaných adresářové struktury a umožní vám psát soubory zjistí na pracovní jednotku - jako tvůj C: disk například. Nebude napsat něco na nepřidělené místo, takže je stále non-destruktivní.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Je tu demo verzi si můžete před zakoupením vyzkoušet, to budete dělat testování a řeknu vám, co je vymahatelné. Že to stojí za to dát šanci před rozloučení s penězi.

Testování a analýzy - když jsem ji - byla přibližně 40 GB za hodinu, ale počítač by mohl být rychlejší, než je. Můžete snadno očekávat jen stavební seznam toho, co zjistí, přijmout 5 hodin, jízda přes noc, je to rozumný kompromis.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27. dubna 2008, 09:54
Dárce Skupina

Ok, jsem prostě stáhli demo, a pokusí se, že pokud se najdou věci, budu přemýšlet o jeho koupi.
Old 27. dubna 2008, 13:21
Dárce Skupina

ok, mám na to takhle:

Je, že pokud se dostane na demo? protože tam nevidím jaké soubory budu moci vrátit, a které z nich nebudu.

Díky
Old 27. dubna 2008, 13:41
Dárce Skupina

zdálo se, jako bych právě potřeba čekat na to dělat něco jiného, protože si můžete prohlédnout složky hned, ale to nebylo nic nalezeno více než cokoli jiného jsem se pokusil, téměř vše je stále říkal, že má 0 velikost. Mohu poskytnout tisku obrazovce ukázat, co mám na mysli, pokud budete chtít.
Old 27. dubna 2008, 15:35
Dárce Skupina

Je to jen podíváme na disku D: místo nepřidělená prostoru? I očekávat muset říct, že na počátku roku, co odvětvích fyzického disku pokusit se zotavit z - odvětví 80041090 na konci disku, v tomto případě.

Alternativou je, že všechny (nebo téměř vůbec) z vašeho adresáře byly na fyzický disk prostor, který je nyní ve vašich 40GB disk D: a ty jsou tím, co jste viděli, a oni říkají Filesize 0, protože bez ohledu na svou délku řezu opustil data pro tyto soubory mimo oblast hranice a jen řekl: "začít řešit, že je protiprávní, takže jsme ho zbavit se". Nevědí, jak se to stalo, je reálné vázat.

Pokud můžete získat scan zpracovat pouze nepřidělené místo pak budeme vědět, nemůžu myslet na nic, že se stáhnou Word dokumenty bez adresářové informace (dobře, ale nemůžu opustit text v hrozný nepořádek, sleuthkit a pitva). Dělat to s názvem Zero Nanebevzetí zotavení, existují programy, které to pro grafické soubory (protože tak mnoho lidí zvrtal svůj fotoaparát paměťové karty), ale já jsem nikdy neviděl, ten, který si uvědomuje, Word soubory. To je důvod, proč jsem začal se a ptal se, zda je fotografie, které byste ztratil tak jsem mohl vyloučit, že použití.
Old 27. dubna 2008, 16:29
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal spot View Post
Je to jen podíváme na disku D: místo nepřidělená prostoru?
Ano, to je přesně to, co se zdá, že se dělá, ale myslel jsem, že jsem řekl, je podívat se na všechny mechaniky, uvidíme zkuste to znovu, když se vrátím z koleje zítra, nebo rarther dnes, ale já jsem nedostal do postele dosud, tak je to zítra, pokud jde o mne
Old 28. dubna 2008, 09:26
Dárce Skupina

Právě jsem se pokusil dělat, ale nemůže se zdají být schopni najít žádné jiné části disku.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Snažím se najít nové věci. craiig Případy & Napájecí zdroje 3 13. dubna 2009 16:43
Pomozte mi najít PC stůl? prosím pete21 Vypnout Téma diskuze 11 13. listopad 2008 12:16
Něco jsem ještě zjistit Kodak Obecné Hardware Chat 5 9. ledna 2008 10:41
Pomozte mi najít levnější robina80 Vypnout Téma diskuze 7 5. ledna 2008 05:35
Ví někdo, kde to najít ... merton123 Sítě, Modemy & VoIP 10 5. červenec 2007 05:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.