μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Απρ 2008, 16:11
Ομάδα Δωρητών

Default Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι;

Εικόνες από τα βήματα που έχουν ληφθεί:

Thats όλα έχω κάνει μέχρι τώρα.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 26 Απρ 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

Εχω εδώ τώρα:

Τι πρέπει να κάνω τώρα;
Old 27η Απριλίου 2008, 06:21
Ομάδα Δωρητών

κανέναν;
Old 27η Απριλίου 2008, 09:47
Ομάδα Δωρητών

Αυτό που έχουμε δει είναι ότι υπάρχει μια πραγματική ανέπαφη 40GB Σάββατο διαμέρισμα εκεί, τίποτα δεν μοιάζουν με πίνακα της διαφθοράς και δεν αντανακλάται στο πώς πήρε αυτόν τον τρόπο.

Εντάξει, αν θέλετε να πάτε για αυτό είναι £ 35 για τη λήψη, φαίνεται λειτουργικά παρόμοια με μία ήμουν με τη χρήση του περασμένου έτους. Προειδοποιώ όμως, μου πήρε 3 μέρες για να φέρει πίσω έναν άντρα της τράκαρε filesystem (δεν είχε ούτε backups). Αυτό το πακέτο θα κάνουμε είναι να επιφάνεια σάρωσης των αδιάθετων χώρο αναζητούν ασύνδετος καταλόγους, και στη συνέχεια, ακολουθήστε τις συνδέσεις για να ελέγχει ότι ο ισχυρισμός αρχείων εξακολουθούν να δείχνουν το δικαίωμα υπογραφής. Αυτό θα οικοδομήσει μια ορατή ανακτηθεί δομή και να σας επιτρέψει να γράψετε τα αρχεία για να διαπιστώσει εργασίας οδήγησης - όπως το C: drive για παράδειγμα. Δεν θα γράψω τίποτα για να το αδιάθετους χώρου ώστε να εξακολουθεί να μη καταστρεπτική.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Υπάρχει μια έκδοση demo μπορείτε να δοκιμάσετε πριν από την αγορά, αυτό θα κάνει τη σάρωση και να σας πω τι αποδίδονται. Αυτό που αξίζει να δοθεί σε πυροβόλησε πριν χωρίστρα με τα χρήματα.

Η σάρωση και ανάλυση - όταν έτρεξε αυτό - ήταν 40GB περίπου μια ώρα, αλλά το μηχάνημά σας θα μπορούσε να είναι ταχύτερη από εκείνη. Μπορείτε εύκολα να περιμένουν μόνο την οικοδόμηση του καταλόγου για να διαπιστώσει ποια είναι, για 5 ώρες, θα λειτουργεί μέσα σε μια νύχτα είναι ένας λογικός συμβιβασμός.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27η Απριλίου 2008, 09:54
Ομάδα Δωρητών

Ok, μόλις κατεβάσετε το demo του, και ότι θα προσπαθήσει, αν μπορεί να βρει τα πράγματα, θα σκεφτούμε για την αγορά αυτή.
Old 27η Απριλίου 2008, 13:21
Ομάδα Δωρητών

εντάξει, έχω να το πω αυτό:

Είναι ότι σε ό, τι γίνεται με το demo; γιατί από εκεί δεν μπορώ να δω ποια αρχεία θα είμαι σε θέση να επιστρέψει, και ποια δεν θα το κάνω.

Ευχαριστώ
Old 27η Απριλίου 2008, 13:41
Ομάδα Δωρητών

Απλά έμοιαζε να χρειάζεται να περιμένουμε για να κάνουμε κάτι άλλο, γιατί μπορεί να κοιτάξει μέσα από τους φακέλους σήμερα, ωστόσο δεν έχει βρει κάτι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα είναι ακόμη λέγοντας ότι Εχει μέγεθος 0. Θα μπορεί να προσφέρει μια οθόνη για να εκτυπώσετε δείτε τι εννοώ αν θέλετε.
Old 27η Απριλίου 2008, 15:35
Ομάδα Δωρητών

Είναι απλώς κοιτάζοντας σας δίσκου D: αντί του αδιάθετους χώρο; Θα ήθελα να έχουμε να πούμε είναι νωρίς για το τι τομείς της φυσικής μονάδας δίσκου για να δοκιμάσετε την ανάκτηση από - 80041090 τομέα της έως το τέλος του δίσκου, στην περίπτωση αυτή.

Η εναλλακτική λύση είναι ότι όλοι (ή οι περισσότεροι, έτσι κι αλλιώς) των τηλεφωνικών σας ήταν φυσικό δίσκο για το χώρο που τώρα μέσα σας δίσκο 40GB D: και αυτά είναι ό, τι έχετε δει, και λένε filesize 0, διότι ό, τι σας κοπεί διαμέρισμα μήκους εγκαταλείψει το στοιχεία για αυτά τα αρχεία έξω από το διαμέρισμα και οριακά μόλις είπε "που ξεκινούν διεύθυνση είναι παράνομη και έτσι θα απαλλαγείτε από αυτό". Δεν ξέρουμε πως συνέβη είναι μια πραγματική παγίδα.

Εάν μπορείτε να πάρετε τη σάρωση μόνο για την επεξεργασία των αδιάθετων χώρο στη συνέχεια, θα σας γνωρίζουν, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα σύρει πίσω έγγραφα του Word χωρίς τις πληροφορίες καταλόγου (καλά, αλλά μπορώ να φύγουν από το κείμενο σε μια τρομακτική χάος, sleuthkit και νεκροψία). Με τον τρόπο αυτό λέγεται Μηδέν Κοίμηση ανάκτηση, υπάρχουν προγράμματα για να κάνω για αρχεία γραφικών (γιατί τόσοι άνθρωποι τους βιδωτούς κάμερα memory sticks), αλλά ποτέ δεν έχω δει το οποίο αναγνωρίζει τα αρχεία του Word. Είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε ερωτά αν ήταν φωτογραφίες που έχετε χάσει έτσι θα μπορούσε να αποκλείσει ότι με τη χρήση.
Old 27η Απριλίου 2008, 16:29
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Είναι απλώς κοιτάζοντας σας δίσκου D: αντί του αδιάθετους χώρο;
Ναι, thats τι ακριβώς φαίνεται να είναι αυτό, όμως νόμιζα ότι είχα πει ότι για να εξετάσουμε όλες τις οδήγησης, Θα προσπαθήσω και πάλι όταν γυρίσω αύριο από το κολέγιο, ή rarther σήμερα, αλλά δεν έχω φτάσει στο κρεβάτι ακόμη, γι 'αυτό το αύριο, στο βαθμό που είμαι σε εξέταση
Old 28 Απρ 2008, 09:26
Ομάδα Δωρητών

Έχω μόνο αυτό που προσπάθησε, ωστόσο δεν μπορεί να φαίνεται ότι είναι σε θέση να βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του δίσκου.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.