manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Reply

Thread Tools
Old 26 tra 2008, 16:11
Donatorska Grupa

Default Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd?

Slike sam poduzeti korake:

Taj sve sam do sada uradili.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 26 tra 2008, 16:24
Donatorska Grupa

moramo sada ovdje:

Što trebam učiniti sada?
Old 27 tra 2008, 06:21
Donatorska Grupa

bilo tko?
Old 27 tra 2008, 09:47
Donatorska Grupa

Što smo vidjeli je da ima originalan netaknut 40GB particiju subota postoji ništa nalik stolu nema korupcije i savjet o tome kako ga je dobio na taj način.

Ok, ako želite ići na to da je 35 £ za preuzimanje, to izgleda funkcionalno sličan onome koji sam bio koristeći prošle godine. Biti upozoren ipak, to mi je 3 dana da bismo vratiti dečko je pala filesystem (on nije imao niti sigurnosne kopije). Koji paket će učiniti je ispitati površine na nedodijeljenom prostoru u potrazi za nepričvršćen direktorije, a zatim slijedite linkove kako biste provjerili da je tvrdio datoteka se još uvijek prikazuju pravo potpisa. On će sagraditi vidljivi oporavljene katalog strukturu i omogućuju vam da napišete datoteke utvrdi da je radni disk - kao što je C: pogon na primjer. On neće pisati ništa na nedodijeljeni prostor tako da je još uvijek nedestruktivno.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Tu je demo verziji možete isprobati prije kupovanja, to ćemo učiniti skenirati i recite što vam je nadoknadiva. To vrijedi i ono daje pucali na pred rastanak s novcem.

Skeniranje i analize - kad sam ga vodio - bila je oko 40GB sata, ali vaš stroj može biti brže od toga. Jednostavno možete očekivati samo zgrade popisu što ga utvrdi da se 5 sati, izvodi se preko noći je razuman kompromis.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 tra 2008, 09:54
Donatorska Grupa

Ok, ja sam samo skinuti demo, i da će nastojati da, ako se to može naći stvari, ja ću misliti o kupnji ga.
Old 27 tra 2008, 13:21
Donatorska Grupa

ok, dobio sam na to ovako:

Je li to koliko ga dobiva uz demonstraciju? jer od tamo ne mogu vidjeti ono što slika ja ću biti u mogućnosti da biste dobili leđa, a one koje neću.

Hvala
Old 27 tra 2008, 13:41
Donatorska Grupa

Izgleda kao JA pravedan je potrebno čekati da radimo nešto drugo, jer mogu gledati kroz mape sada, no nije pronađeno ništa više nego bilo što drugo Pokušao sam, gotovo sve što je još uvijek rekavši da je dobio 0 veličine. Ja mogu dati print screen da pokažu što mislim, ako želite.
Old 27 tra 2008, 15:35
Donatorska Grupa

Je li to samo gleda na vaš disk D: umjesto na nedodijeljenom prostora? Htio očekivati da imaju reći o tome što je rano sektorima fizički pogon to probati oporavlja od - sektor 80041090 do kraja diska, u ovom slučaju.

Alternativa je da se svi (ili većina, anyway) Vaših direktoriji su na fizičkoj diskovni prostor koji je sada unutar vašeg 40GB disku D: i oni su ono što vide, a oni kažu jer sve što filesize 0 smanjiti vaše particije dužina napustio podataka za te datoteke izvan granica particiju i samo je rekao "da je protuzakonito pokretanje adresu pa ćemo to riješiti". Ne znajući kako se dogodilo je pravi svezati.

Ako možete dobiti scan obraditi samo nedodijeljeni prostor onda ćemo znati, ne mogu misliti na što će se povući se Wordove dokumente bez katalog podataka (dobro, ali oni ne mogu ostaviti teksta u neredu strašno, sleuthkit i obdukcija). Doing that's zove Zero Uznesenja oporavak, postoje programi za napraviti Internet za grafičke datoteke (jer toliko ljudi pijan njihovu memoriju fotoaparata štapovima), ali nikad nisam vidio onaj koji prepoznaje Word datoteke. To je razlog zašto sam počela i ako se pitate, da je fotografija koju bih izgubio pa sam mogao isključiti pomoću toga.
Old 27 tra 2008, 16:29
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Je li to samo gleda na vaš disk D: umjesto na nedodijeljenom prostora?
Da, taj je točno ono što izgleda kao da se radi, ali sam mislio sam rekao da pogledamo sve voziti, I'll try again kad se vratim iz koledža sutra, ili rarther danas, ali nisam dobio u krevet još, tako da je sutra koliko sam zabrinuta
Old 28 tra 2008, 09:26
Donatorska Grupa

Imam pravedan pokušao da radiš, ali izgleda da ne može biti u mogućnosti pronaći bilo koji drugi dio pogon.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pokušavajući pronaći novu Case. craiig Cases & Power Supplies 3 13. travanj 2009 16:43
Pomozite mi pronaći ovu pc stol? molim pete21 Off Topic Discussion 11 13. studeni 2008 12:16
Nešto sam ipak saznati Kodak General Hardware Chat 5 9. siječanj 2008 10:41
Pomozite mi naći jeftinije robina80 Off Topic Discussion 7 5. siječanj 2008 05:35
Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... merton123 Networking, Modemi & VoIP 10 5. srpnja 2007 05:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.