![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slike sam poduzeti korake:
| |||
| |||
| moramo sada ovdje: ![]() Što trebam učiniti sada? |
|
| |||
| |||
| bilo tko? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što smo vidjeli je da ima originalan netaknut 40GB particiju subota postoji ništa nalik stolu nema korupcije i savjet o tome kako ga je dobio na taj način.
Ok, ako želite ići na to da je 35 £ za preuzimanje, to izgleda funkcionalno sličan onome koji sam bio koristeći prošle godine. Biti upozoren ipak, to mi je 3 dana da bismo vratiti dečko je pala filesystem (on nije imao niti sigurnosne kopije). Koji paket će učiniti je ispitati površine na nedodijeljenom prostoru u potrazi za nepričvršćen direktorije, a zatim slijedite linkove kako biste provjerili da je tvrdio datoteka se još uvijek prikazuju pravo potpisa. On će sagraditi vidljivi oporavljene katalog strukturu i omogućuju vam da napišete datoteke utvrdi da je radni disk - kao što je C: pogon na primjer. On neće pisati ništa na nedodijeljeni prostor tako da je još uvijek nedestruktivno. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Tu je demo verziji možete isprobati prije kupovanja, to ćemo učiniti skenirati i recite što vam je nadoknadiva. To vrijedi i ono daje pucali na pred rastanak s novcem. Skeniranje i analize - kad sam ga vodio - bila je oko 40GB sata, ali vaš stroj može biti brže od toga. Jednostavno možete očekivati samo zgrade popisu što ga utvrdi da se 5 sati, izvodi se preko noći je razuman kompromis. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, ja sam samo skinuti demo, i da će nastojati da, ako se to može naći stvari, ja ću misliti o kupnji ga. |
|
| |||
| |||
| ok, dobio sam na to ovako: ![]() Je li to koliko ga dobiva uz demonstraciju? jer od tamo ne mogu vidjeti ono što slika ja ću biti u mogućnosti da biste dobili leđa, a one koje neću. Hvala |
|
| |||
| |||
| Izgleda kao JA pravedan je potrebno čekati da radimo nešto drugo, jer mogu gledati kroz mape sada, no nije pronađeno ništa više nego bilo što drugo Pokušao sam, gotovo sve što je još uvijek rekavši da je dobio 0 veličine. Ja mogu dati print screen da pokažu što mislim, ako želite. |
|
| |||
| |||
| Je li to samo gleda na vaš disk D: umjesto na nedodijeljenom prostora? Htio očekivati da imaju reći o tome što je rano sektorima fizički pogon to probati oporavlja od - sektor 80041090 do kraja diska, u ovom slučaju. Alternativa je da se svi (ili većina, anyway) Vaših direktoriji su na fizičkoj diskovni prostor koji je sada unutar vašeg 40GB disku D: i oni su ono što vide, a oni kažu jer sve što filesize 0 smanjiti vaše particije dužina napustio podataka za te datoteke izvan granica particiju i samo je rekao "da je protuzakonito pokretanje adresu pa ćemo to riješiti". Ne znajući kako se dogodilo je pravi svezati. Ako možete dobiti scan obraditi samo nedodijeljeni prostor onda ćemo znati, ne mogu misliti na što će se povući se Wordove dokumente bez katalog podataka (dobro, ali oni ne mogu ostaviti teksta u neredu strašno, sleuthkit i obdukcija). Doing that's zove Zero Uznesenja oporavak, postoje programi za napraviti Internet za grafičke datoteke (jer toliko ljudi pijan njihovu memoriju fotoaparata štapovima), ali nikad nisam vidio onaj koji prepoznaje Word datoteke. To je razlog zašto sam počela i ako se pitate, da je fotografija koju bih izgubio pa sam mogao isključiti pomoću toga. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Imam pravedan pokušao da radiš, ali izgleda da ne može biti u mogućnosti pronaći bilo koji drugi dio pogon. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokušavajući pronaći novu Case. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. travanj 2009 16:43 |
| Pomozite mi pronaći ovu pc stol? molim | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. studeni 2008 12:16 |
| Nešto sam ipak saznati | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9. siječanj 2008 10:41 |
| Pomozite mi naći jeftinije | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. siječanj 2008 05:35 |
| Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... | merton123 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 5. srpnja 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |