kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy hány éves a hdd van?

Reply

Téma eszközök
Old Április 26 2008, 16:11
Donor Group

Default Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy hány éves a hdd van?

Képek lépések már meg:

Amit minden, amit eddig.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 26 2008, 16:24
Donor Group

Van itt most:

Mit tegyek most?
Old Április 27 2008, 06:21
Donor Group

anyone?
Old Április 27 2008, 09:47
Donor Group

Amit láttam, hogy van egy igazi érintetlen 40GB partition szombat van, semmi sem hasonlít a korrupció és a táblázat nem tipp, hogyan van így.

Jó, ha azt szeretnénk, hogy azt, hogy £ 35 egy letöltés, úgy néz ki, funkcionálisan hasonló egy volt használva az elmúlt évben. Legyen bár figyelmeztettek, hogy elvitt 3 napot, hogy vissza a srác lezuhant fájlrendszer (nem volt sem mentések). Mi a csomag nem a felszíni letapogatású felosztatlan helyet keres független könyvtárak, majd a kapcsolatot, hogy ellenőrizze, hogy az igényelt fájlokat is látható a jobb aláírást. Meg fogom építeni látható behajtott könyvtárszerkezete, és lehetővé teszik, hogy írjuk meg a fájlokat úgy találja, hogy egy munkacsoport vezetésére - mint a C: meghajtón például. Nem fog írni valamit, hogy a fel nem osztott térben így még roncsolásmentes.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Van egy demo verziója kipróbálhatja, mielőtt a felvásárlást, hogy jó lesz a vizsgálat, és mondd meg, mi kell megtéríteni. Ez megéri, hogy a lövés előtt, a búcsú a pénzt.

A vizsgálat és elemzés - ha futott rá - mintegy 40GB egy óra, de a gép lehet gyorsabb annál. Könnyedén várják épület csak a listán, amit úgy találja, hogy 5 óra, futás, hogy egyik napról a józan kompromisszum.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 27 2008, 09:54
Donor Group

Ok, most letölthető a demó, és próbáld meg, hogy ha megtalálja a kincset, majd gondolok veszi meg.
Old Április 27 2008, 13:21
Donor Group

OK, megvan rá, mint ez:

Ez az, ami nem lesz a demó? mert ott nem tudom, milyen fájl lesz képes visszatérni, és melyeket nem akarok.

Köszönöm
Old Április 27 2008, 13:41
Donor Group

Csak úgy tűnt, mint kellett várni, hogy valami mást csinálni, mert akkor nézd át a mappák most, azt azonban nem talált semmi több, mint bármi mást megpróbáltam, majdnem mindent, még azt, hogy van 0 méret. Tudok egy print screen hogy mire gondolok, ha akarsz.
Old Április 27 2008, 15:35
Donor Group

Ez csak néztem a meghajtó: D: ahelyett, hogy a fel nem osztott térben? Szerintem elvárható, hogy a korai megmondani, hogy milyen szektorokban a fizikai meghajtó próbálja fel - 80041090 ágazatban a végén az a lemez, ebben az esetben.

Az alternatíva az, hogy minden (vagy a legtöbb, egyébként) az Ön könyvtárak voltak a fizikai lemezterület, hogy most a 40GB belső meghajtó D: és ezek mit lát, és azt mondják, hogy azért, mert bármilyen Fájlméret 0 vágott a partíciós hossza elhagyta a adatokhoz ezeket a fájlokat a partíció határán kívül, és csak azt mondta: "kezdetű címet illegális így fogunk megszabadulni tõle. Nem tudta, hogyan történt a valós kötődik.

Ha tud beolvasni a folyamat csak a fel nem osztott térben aztán tudom, én nem hiszem, hogy bármit is vissza Word dokumentumok nélkül a könyvtár információ (jó, tudom, de el nem hagyja a szöveget, hogy szörnyű rendetlenség, sleuthkit és boncolás.) Doing hogy hívják Zero Nagyboldogasszony Helyreállási, vannak olyan programok, hogy ezt a grafikus fájlok (mert olyan sok ember elcseszte a kamera memóriakártyák), de még soha nem látott, amely felismeri a Word fájlokat. Ezért kezdtem el, ha azt kérdezi, hogy a képeket, amit elveszített így zárja ki, hogy használ.
Old Április 27 2008, 16:29
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Helyszíni View Post
Ez csak néztem a meghajtó: D: ahelyett, hogy a fel nem osztott térben?
Igen, pontosan, amit mi úgy tűnik, hogy csinál, de arra gondoltam, azt mondta, hogy nézd meg az összes meghajtót, megpróbálom újból, amikor hazamegyek a főiskola holnap, vagy rarther ma, de nem jutott ágy Mégis, így a holnap, mint amennyire én vagyok az érintett
Old Április 28 2008, 09:26
Donor Group

Most, hogy ezt próbáltam, de nem úgy tűnik, hogy képes legyen megtalálni a másik része a meghajtóba.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogy kitalálja Új sz. craiig Cases & Power Supplies 3 13. április 2009 16:43
Segíts megtalálni ezt a pc asztalon? kérem pete21 Off Topic Discussion 11 13. november 2008 12:16
Valami, amit még meg kell találniuk arra, Kodak Általános fémáru Chat 5 9. január 2008 10:41
Segíts megtalálni olcsóbb robina80 Off Topic Discussion 7 5. január 2008 05:35
Tudja valaki, hol találom ... merton123 Hálózatépítés, Modems & VoIP 10 5. július 2007 05:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.