![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Képek lépések már meg:
| |||
| |||
| Van itt most: ![]() Mit tegyek most? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amit láttam, hogy van egy igazi érintetlen 40GB partition szombat van, semmi sem hasonlít a korrupció és a táblázat nem tipp, hogyan van így.
Jó, ha azt szeretnénk, hogy azt, hogy £ 35 egy letöltés, úgy néz ki, funkcionálisan hasonló egy volt használva az elmúlt évben. Legyen bár figyelmeztettek, hogy elvitt 3 napot, hogy vissza a srác lezuhant fájlrendszer (nem volt sem mentések). Mi a csomag nem a felszíni letapogatású felosztatlan helyet keres független könyvtárak, majd a kapcsolatot, hogy ellenőrizze, hogy az igényelt fájlokat is látható a jobb aláírást. Meg fogom építeni látható behajtott könyvtárszerkezete, és lehetővé teszik, hogy írjuk meg a fájlokat úgy találja, hogy egy munkacsoport vezetésére - mint a C: meghajtón például. Nem fog írni valamit, hogy a fel nem osztott térben így még roncsolásmentes. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Van egy demo verziója kipróbálhatja, mielőtt a felvásárlást, hogy jó lesz a vizsgálat, és mondd meg, mi kell megtéríteni. Ez megéri, hogy a lövés előtt, a búcsú a pénzt. A vizsgálat és elemzés - ha futott rá - mintegy 40GB egy óra, de a gép lehet gyorsabb annál. Könnyedén várják épület csak a listán, amit úgy találja, hogy 5 óra, futás, hogy egyik napról a józan kompromisszum. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, most letölthető a demó, és próbáld meg, hogy ha megtalálja a kincset, majd gondolok veszi meg. |
|
| |||
| |||
| OK, megvan rá, mint ez: ![]() Ez az, ami nem lesz a demó? mert ott nem tudom, milyen fájl lesz képes visszatérni, és melyeket nem akarok. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Csak úgy tűnt, mint kellett várni, hogy valami mást csinálni, mert akkor nézd át a mappák most, azt azonban nem talált semmi több, mint bármi mást megpróbáltam, majdnem mindent, még azt, hogy van 0 méret. Tudok egy print screen hogy mire gondolok, ha akarsz. |
|
| |||
| |||
| Ez csak néztem a meghajtó: D: ahelyett, hogy a fel nem osztott térben? Szerintem elvárható, hogy a korai megmondani, hogy milyen szektorokban a fizikai meghajtó próbálja fel - 80041090 ágazatban a végén az a lemez, ebben az esetben. Az alternatíva az, hogy minden (vagy a legtöbb, egyébként) az Ön könyvtárak voltak a fizikai lemezterület, hogy most a 40GB belső meghajtó D: és ezek mit lát, és azt mondják, hogy azért, mert bármilyen Fájlméret 0 vágott a partíciós hossza elhagyta a adatokhoz ezeket a fájlokat a partíció határán kívül, és csak azt mondta: "kezdetű címet illegális így fogunk megszabadulni tõle. Nem tudta, hogyan történt a valós kötődik. Ha tud beolvasni a folyamat csak a fel nem osztott térben aztán tudom, én nem hiszem, hogy bármit is vissza Word dokumentumok nélkül a könyvtár információ (jó, tudom, de el nem hagyja a szöveget, hogy szörnyű rendetlenség, sleuthkit és boncolás.) Doing hogy hívják Zero Nagyboldogasszony Helyreállási, vannak olyan programok, hogy ezt a grafikus fájlok (mert olyan sok ember elcseszte a kamera memóriakártyák), de még soha nem látott, amely felismeri a Word fájlokat. Ezért kezdtem el, ha azt kérdezi, hogy a képeket, amit elveszített így zárja ki, hogy használ. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Most, hogy ezt próbáltam, de nem úgy tűnik, hogy képes legyen megtalálni a másik része a meghajtóba. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogy kitalálja Új sz. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. április 2009 16:43 |
| Segíts megtalálni ezt a pc asztalon? kérem | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. november 2008 12:16 |
| Valami, amit még meg kell találniuk arra, | Kodak | Általános fémáru Chat | 5 | 9. január 2008 10:41 |
| Segíts megtalálni olcsóbb | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. január 2008 05:35 |
| Tudja valaki, hol találom ... | merton123 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 5. július 2007 05:50 |
| Téma eszközök | |
| |