![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaizdai priemonių turiu imtis:
| |||
| |||
| pateko čia dabar: ![]() Ką turėčiau daryti? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką mes matėme tai, kad yra tikrai sveika 40GB disko sėdi ten, nieko primenančiu lentelė korupcija ir nė užuominos apie tai, kaip ji gavo, kad taip.
Gerai, jei norite eiti į ją tai £ 35 už siuntimą, atrodo funkciniu požiūriu panašios į vieną Aš naudoju pernai. Reikia įspėti, nors jis paėmė mane 3 dienas grąžinti Guy's sudužo failų sistemą (jis nėra nei kopijavimas). Kas tai yra paketas paviršiaus skenavimas nepaskirstytą erdvėje ieško nepritvirtinta katalogus, ir tada sekite nuorodas, siekiant patikrinti, teigė failų tipai vis dar rodomi dešinėje parašų. Jis bus pastatyti matomas atsigavo katalogo struktūrą ir leisti jums rašyti failus ji nustato, kad darbo įrenginys - pavyzdžiui, disko C: pvz. Jis nebus parašyti ką nepaskirstytą erdvės todėl dar neardomuosius. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Yra demo versija galite pabandyti prieš perkant, tai padarysiu nuskaityti ir pasakys kas atlygintinos. Tai verta duoti šaudyti iki atsisveikinimo su pinigais. Nuskaityti ir analizė - kai išbėgau ji - buvo apie 40GB valandą, bet tavo mašina gali būti greitesnis, nei nurodyta. Jūs galite lengvai tikėtis tik pastato, ką jis mano, kad priimti 5 valandas, sąrašą, ji veikia per naktį yra protingas kompromisas. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Gerai, aš ką tik atsisiųsti demonstracinę versiją, ir stengsis, kad, jei jis gali rasti daiktų, aš manau, apie jį pirkau. |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš į jį panašus į šį: ![]() Ar tai kiek jis gauna su demo? nes iš ten nematau, kokius failus galėsiu gauti atgal, o kurie ne aš. Ačiū |
|
| |||
| |||
| atrodė, aš tiesiog reikia palaukti, kol ji ką nors kitam, nes gali peržiūrėti katalogus, dabar, tačiau jis nebuvo nustatyta nieko daugiau nei kas nors aš stengiausi, beveik viskas yra vis sakydamas tai turiu 0 dydžio. Galiu pateikti Print Screen parodyti, ką turiu galvoje, jei norite. |
|
| |||
| |||
| Ar jis tiesiog ieško ne jūsų diske D: vietoj nepaskirtos erdvėje? Norėčiau tikėtis, kad pasakyti, kad anksti Kas sektorių fizinio disko bandyti atsigauti - sektorius 80041090 iki disko pabaigos, šiuo atveju. Alternatyva yra ta, kad visi (arba dauguma jų, anyway) iš katalogų buvo dėl fizinio disko vietos, kad dabar jau į jūsų 40GB diske D: ir tie yra tai, ką jūs matote, ir jie sako, dydis 0, nes nepriklausomai nuo sumažinti savo pasiskirstymo ilgis kairėje Duomenų šių ribų disko krašto failus ir tik pasakė, kad "pradžios adresas yra neteisėtas, todėl mes atsikratyti to". Nežinau, kaip tai atsitiko yra realus privalomi. Jei galite ieškoti tvarkyti tik nepaskirstytą vietos tada mes žinome, aš negaliu galvoti apie ką nors, kad bus atitraukti Word dokumentus, be informacijos kataloge (gerai, galiu, bet jie palieka tekstas siaubingas valgykla, sleuthkit ir autopsijos). Daryti viską, kad vadinama Zero Assumption Recovery, yra programų, kurios daro tai grafikos failus (nes tiek daug žmonių Przyśrubowany savo fotoaparato atminties kortelę), but I've never seen kuris atpažįsta word failai. Tai kodėl aš pradėjau klausia, ar ji buvo nuotraukas norite prarasti tai galėčiau išskirti naudojant kad. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš ką tik bandė tai padaryti, tačiau ji negali atrodyti, kad būtų galima surasti bet kokios kitos pavaros. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bando rasti naują bylą. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | Balandis 13, 2009 16:43 |
| Padėkite man rasti šio kompiuterio stalo? prašau | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Padėkite man jį rasti pigiau | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5 sausis 2008 05:35 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |