![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attēli soļi esmu lietojis:
| |||
| |||
| got here now: ![]() Ko man darīt tagad? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas mēs esam redzējuši, ka tur ir patiesi neskarti 40GB partition sēdēja, nekas līdzīgs galda korupciju un neviens mājienu par to, kā sanāca, ka veidā.
Labi, ja jūs vēlaties iet par to it's £ 35 par lejupielādi, tas izskatās funkcionāli līdzīgs man bija, izmantojot pagājušajā gadā. Jābrīdina, lai gan, bija man 3 dienas, lai atkal puisis crashed filesystem (viņš nebija backups nu). Kāda paketē būs darīt ir virszemes scan nepiešķirto telpa meklē brīvos direktoriju, un pēc tam izpildiet saites, lai pārbaudītu, apgalvoja Datņu veids joprojām rāda labi parakstiem. Tas būs veidot redzamu reģenerē direktoriju struktūru un ļauj jums rakstīt failus tā konstatē, lai darba vadīt - tāpat kā savu C: drive, piemēram. Tas ne rakstīt jebko, lai nesadalītu telpu, lai tā joprojām nesagraujošās. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Tur demo versiju, kuru varat izmēģināt pirms iegādāties, tas būs jādara skenēšanas un pateiks, kas ir atlīdzināmi. Tas ir vērts kas nošauti un pirms atvadīšanās ar naudu. Skenēšanas un analīze - kad beidzās tas - bija ap 40GB stundā, bet jūsu mašīna varētu būt ātrāka nekā. Jūs viegli varat gaidīt tikai ēku sarakstā, ko tā uzskata ņemt 5 stundām, darbojas tā nakti ir saprātīgs kompromiss. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, man ir tikai lejupielādēt demo, un centīsies, ka, ja tā var atrast stuff, es domāju, ka par pērkot to. |
|
| |||
| |||
| ok, i got to šādi: ![]() Ir tas, ka, ciktāl tas izpaužas ar demo? jo no turienes es nevaru redzēt failus es varēšu saņemt atpakaļ, un kuras es ne. Pateicība |
|
| |||
| |||
| likās Man vajadzēja tikai gaidīt, lai tā varētu darīt kaut ko citu, jo es varu skatīties caur mapes tagad, tomēr tā nav radusi kaut kas vairāk nekā jebkas cits esmu mēģinājis, gandrīz viss ir vēl sakot, ka tas ir ieguvuši 0 izmēru. Es varu sniegt drukāt ekrāna, lai parādītu ko es domāju, ja jūs vēlaties. |
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai apskatot jūsu diska D: vietā nepiešķirto vietas? Es gaidījāt, ir jāsaka tas agri par to, ko no fiziskā diska izmēģināt atgūstas no - sektors 80041090 līdz beigām diska nozarēs, šajā gadījumā. Alternatīva ir tas, ka visi (vai vairums, anyway) jūsu katalogi bija fiziskā diska vietas, kas tagad atrodas jūsu 40GB disks D: un kas ir tas, ko jūs redzēt, un viņi saka, filesize 0 jo kāda samazināt jūsu partition garums pa kreisi datus par tām ārpus šķērssienas robežu failus un tikai teica: "kas sākas adrese ir nelikumīgs tāpēc mēs vaļā no tā". Nezinot, kā tas noticis, ir īsta saistošs. Ja jūs varat skenēt apstrādāt tikai nesadalītu telpu, tad mēs zinām, es nevaru iedomāties neko, kas atvelciet Word dokumentus bez uzziņu informācija (labi, es taču tās atstāj tekstu briesmīgs juceklis, sleuthkit un sekcijas). Dara, ka sauc Zero Assumption Recovery, ir programmas, un darīt to grafikas failus (jo tik daudzi cilvēki ieskrūvē savu fotokameru atmiņas kartes), bet es nekad neesmu redzējis tādu, kas atzīst Word failus. Tas ir iemesls, kāpēc es sāku ar jautājumu, vai tā bija fotogrāfijas vēlaties zaudēja, lai es varētu izslēgt, izmantojot to. |
|
| |||
| |||
| Jā, Tas ir tieši tas, šķiet, ka tas veicams, tomēr es domāju, bija teicis, ka, izvērtējot visus disku, es mēģināšu vēlreiz, kad es atgriežos no kolēģija rīt, vai rarther šodien, bet es neesmu nokļuvis gultas tomēr, tāpēc rīt, cik es esmu par |
|
| |||
| |||
| Es tikko mēģināju to dara, tomēr šķiet, nevaram, lai varētu atrast citu daļu no diska. |