![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obrazy Mam podjęte kroki:
| |||
| |||
| dostał się tutaj: ![]() Co mam teraz zrobić? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co już jest, że istnieje prawdziwy nienaruszonym 40GB partycji sobota tam, nic sobie z korupcją i tabeli nie podpowiedź, jak to się w ten sposób.
Dobrze, jeśli chcesz pójść na to to £ 35 do pobierania wygląda funkcjonalnie podobny do jednego byłem wykorzystaniem w ubiegłym roku. Ostrzegamy jednak, to zajęło mi 3 dni do tyłu a guy's rozbił plików (nie miał ani backups). Co to jest pakiet powierzchni skanowania nieprzydzielonego miejsca szukają niezamocowane katalogów, a następnie linki do sprawdzenia, czy zgłoszone typów plików są nadal prawo podpisów. It'll zbudować widoczne odzyskane struktury katalogów i pozwalają na zapisanie plików stwierdzi do pracy samochodem - jak dysku C: na przykład. Nie będzie napisać coś na nieprzydzielone miejsce więc nadal nieniszczących. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html There's a wersję demo można spróbować przed kupnem, to będzie to skanowanie i powiem ci co zwrotowi. To co warto spróbować w przed rozstanie z pieniędzmi. Skanowania i analizy - gdy prowadził ją - wynosiła około 40GB na godzinę, ale Twój komputer może być szybsza niż. Możesz łatwo spodziewać tylko budynku listę co stwierdzi do 5 godzin, prowadzenie jej na noc jest rozsądny kompromis. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, mam tylko pobrać demo i spróbować, że jeżeli można znaleźć rzeczy, będę myśleć o jej zakupie. |
|
| |||
| |||
| ok, mam do niego tak: ![]() Czy to tak dalece, jak to zostanie z dema? bo stamtąd nie mogę zobaczyć, jakie pliki będą mogli wrócić, a które nie będę. Dzięki |
|
| |||
| |||
| wydawało się, jakbym po prostu potrzebne, żeby czekać na to, aby zrobić coś innego, bo może przeglądać foldery się, ale nie znalazła niczego bardziej niż cokolwiek innego Mam wypróbowany, prawie wszystko jest nadal mówi to dostał 0 wielkości. Mogę zapewnić, aby wyświetlić ekran drukowania, co mam na myśli, jeśli chcesz. |
|
| |||
| |||
| Czy to po prostu patrząc na dysku D: zamiast nieprzydzielonych miejsca? I spodziwać się powiedzieć to na początku, jakie sektory dysku fizycznego, aby spróbować odzyskać od - sektor 80041090 do końca dysku, w tym przypadku. Alternatywą jest to, że wszystkie (lub większość, anyway) Twoich katalogów były na dysku fizycznego miejsca, które obecnie wewnątrz 40GB dysku D: i te, co masz widząc, i mówią pliku 0, ponieważ niezależnie od długości cięcia partycji opuścił danych dotyczących tych plików partycji poza granicę i powiedział, że "rozpoczęcie adres nielegalne tak będziemy go pozbyć". Nie wiedząc, jak to się stało jest prawdziwym wiążące. Jeśli można uzyskać do procesu skanowania tylko nieprzydzielone miejsce wtedy będziemy wiedzieć, I can't think of anything, że będzie przyhamować dokumentów Word bez katalogu informacji (dobrze, ale nie mogę opuścić tekst w straszny bałagan, sleuthkit i autopsji). Czyniąc to nazwie Zero Assumption Recovery, istnieją programy, aby zrobić to dla plików graficznych (ponieważ tak wielu ludzi wkręca ich pamięci aparatu paluszki), ale I've never seen który rozpoznaje pliki programu Word. To dlaczego zacząłem się z prośbą, jeżeli została ona zdjęć możesz stracił więc może wykluczyć, że przy użyciu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Mam tylko próbował robisz, że jednak może to nie wydaje się być w stanie znaleźć żadnych innych części dysku. |