![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imagini de paşi am luat:
| |||
| |||
| Trebuie să aici acum: ![]() Ce trebuie să fac acum? |
|
| |||
| |||
| cineva? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce am observat este că nu există un veritabil intacte 40GB partiţie stat acolo, nimic asemănător tabelul de corupţie şi nici un indiciu al modului în care acesta are la fel.
Bine, dacă vrei să mergi pentru ea este de £ 35 pentru un download, se pare similar cu o funcţionalitate Am fost folosind anul trecut. Aveţi grijă însă, ea mi-a luat 3 zile pentru a aduce înapoi prăbuşit un tip de sistem de fişiere (el nu a avut nici un backup fie). Ce va face în pachet este suprafaţa de scanare spaţiul nealocat caută neataşat directoare, şi apoi să urmeze link-uri, pentru a verifica dacă a susţinut de fişiere sunt în continuare dreptul de semnături. Se va construi o structura de directoare vizibile recuperate şi vă permit să scrie fişierele pe care le găseşte într-o unitate de lucru - la fel ca dvs. C: unitate, de exemplu. Acesta nu va scrie nimic la spaţiul nealocat deci este încă nedistructivă. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Există o versiune demo puteţi încerca înainte de achiziţie, se va face de scanare şi-ţi spun ce este recuperabil. Aceasta este în valoare de care au dat o lovitură, înainte de despărţire cu banii. De scanare şi de analiză - atunci când am fugit it - a fost de aproximativ 40GB-o oră, dar maşina dvs. ar putea fi mai rapidă decât cea care. Puteţi uşor aştepta doar construirea lista a ceea ce se constată de a lua 5 ore, rulează-l peste noapte este un compromis bun-simţ. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, am descarcat de pe demo, şi va încerca că, dacă se poate găsi lucrurile, mă voi gândi la achiziţionarea acesteia. |
|
| |||
| |||
| ok, am să-l astfel: ![]() Este că, în măsura în care aceasta devine cu demo? pentru că de acolo nu pot vedea ce fişiere I vor fi capabili să mă întorc, şi cele care nu voi. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| parut ca am nevoie să aşteptaţi pentru ca aceasta să faci altceva, pentru că nu pot uita prin dosarele acum, cu toate acestea, nu a găsit nimic mai mult decât orice am încercat, aproape totul este încă spunând are dimensiunea 0. Nu pot oferi un print screen pentru a arăta ce vreau să spun, dacă vrei. |
|
| |||
| |||
| Este doar uita la unitatea D: în loc de spaţiu nealocat? Aş aştepta să-l mai devreme pentru a spune la ce sectoare ale fizice unitate pentru a încerca recuperarea de la - sector 80041090 la sfârşitul celui de-al discului, în acest caz. Alternativa este ca toate (sau cele mai multe, oricum) de directoare au fost de pe disc fizic spaţiu care este acum intr-40GB drive-ul D: si cele sunt ceea ce văd, şi se spune Filesize 0 pentru că-ţi taie orice partiţie lungime de stânga de date pentru aceste fişiere în afara limitei de partiţii şi doar a spus "că începe adresa este ilegală, aşa vom scăpa de el". Nu ştiu cum s-a întâmplat este o adevarata obligati. Dacă se poate obţine de scanare pentru a procesa doar spaţiul nealocat apoi vom stii, nu pot gândi la ceva care va trage înapoi documentele Word fara directorul de informaţii (de bine, dar ei nu pot pleca de tip text într-o mizerie groaznice, sleuthkit şi autopsie). Făcând asta e numit Zero Assumption de recuperare, există programe de a face-o pentru grafica fişiere (pentru că atât de mulţi oameni au dat-o în bară camera de memorie), dar l-am mai văzut unul care recunoaşte fişiere Word. Este scris de ce am început în cer în cazul în care acesta a fost de fotografii pe care aţi pierdut, aşa că am putea exclude ca, folosind. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Am încercat să fac asta, cu toate acestea el nu poate par a fi în stare să găsească nici o altă parte din unitatea de stocare. |
![]() |
|
| Marcaje |