![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obrázky krokov mám zobrať:
| |||
| |||
| Musím sa tu: ![]() Čo mám robiť? |
|
| |||
| |||
| niekto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sme videli, že je to skutočné neporušené 40gigabajt oblasť sedel, nič porovnávanie tabuľky korupcie a žiadny náznak toho, ako to mám tak.
Dobrá, keď chceš ísť na to je to 35 libier na stiahnutie, vyzerá funkčne podobný jednému som pomocou minulého roka. Byť upozornení, keď mi trvalo 3 dni přivézt chlápka to narazilo súborového systému (ten nemal ani zálohovanie). Čo balík budú robiť, je plocha scan nepridelená miesta hľadajú nepřipoutaný adresára a potom odkazy na overenie toho, že tvrdili, typov súborov, sú stále zobrazujú vpravo podpisov. To budeme budovať viditeľné zhodnotených adresárovej štruktúry a umožnia vám písať súbory zistí na pracovnú jednotku - ako tvoj C: disk napr. Nebude napísať niečo na nepridelené miesto, takže je stále non-deštruktívna. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Je tu demo verziu si môžete pred zakúpením vyskúšať, to budete robiť testovanie a poviem vám, čo je vymáhateľné. Že to stojí za to dať šancu pred rozlúčka s peniazmi. Testovanie a analýzy - keď som ju - bola približne 40 GB za hodinu, ale počítač by mohol byť rýchlejší, než je. Môžete ľahko očakávať len stavebné zoznam toho, čo zistí, prijať 5 hodín, jazda cez noc, je to rozumný kompromis. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ok, som jednoducho prevzali demo, a pokúsi sa, že ak sa nájdu veci, budem premýšľať o jeho kúpe. |
|
| |||
| |||
| ok, mám na to takhle: ![]() Je, že ak sa dostane na demo? pretože tam nevidím aké súbory budem môcť vrátiť, a ktoré z nich nebudu. Vďaka |
|
| |||
| |||
| zdalo sa, ako by som práve potreba čakať na to robiť niečo iné, pretože si môžete prezrieť zložky hned, ale to nebolo nič nájdených viac ako čokoľvek iného som sa pokúsil, takmer všetko je stále říkal, že má 0 veľkosť. Môžem poskytnúť tlači obrazovke ukázať, čo mám na mysli, ak budete chcieť. |
|
| |||
| |||
| Je to len pozrieme na disku D: miesto nepridelená priestoru? I očakávať musieť povedať, že na začiatku roka, čo odvetviach fyzického disku pokúsiť sa zotaviť z - odvetvie 80041090 na konci disku, v tomto prípade. Alternatívou je, že všetky (alebo takmer vôbec) z vášho adresára boli na fyzický disk priestor, ktorý je teraz vo vašich 40GB disk D: a tie sú tým, čo ste videli, a oni hovoria filesize 0, pretože bez ohľadu na svoju dĺžku rezu opustil dáta pre tieto súbory mimo oblasť hranice a len povedal: "začať riešiť, že je protiprávne, takže sme ho zbaviť sa". Nevedia, ako sa to stalo, je reálne viazať. Ak môžete získať scan spracovať iba nepridelené miesto potom budeme vedieť, nemôžem myslieť na nič, že sa stiahnu Word dokumenty bez adresárovej informácie (dobre, ale nemôžem opustiť text v hrozný neporiadok, sleuthkit a pitva). Robiť to s názvom Zero Nanebevzetí zotavenie, existujú programy, ktoré to pre grafické súbory (pretože tak veľa ľudí zvrtal svoj fotoaparát pamäťovej karty), ale já jsem nikdy nevidel, ten, ktorý si uvedomuje, Word súbory. To je dôvod, prečo som začal sa a pýtal sa, či sú fotografie, ktoré by ste stratil tak som mohol vylúčiť, že použitie. |
|
| |||
| |||
| Áno, to je presne to, čo sa zdá, že sa robí, ale myslel som, že som povedal, je pozrieť sa na všetky mechaniky, uvidíme skúste to znova, keď sa vrátim z koľaje zajtra, alebo rarther dnes, ale já jsem nedostal do postele doteraz, tak je to zajtra, ak ide o mne |
|
| |||
| |||
| Práve som sa pokúsil robiť, ale nemôže sa zdajú byť schopní nájsť žiadne iné časti disku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Snažím sa nájsť nové veci. | craiig | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 13. apríla 2009 16:43 |
| Pomôžte mi nájsť PC stôl? prosím | pete21 | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 13. november 2008 12:16 |
| Niečo som ešte zistiť | Kodak | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 9. januára 2008 10:41 |
| Pomôžte mi nájsť lacnejšie | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 5. januára 2008 05:35 |
| Vie niekto, kde to nájsť ... | merton123 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 5. júl 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |