![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слике сам предузети кораке:
| |||
| |||
| морамо сада овде: ![]() Шта да радим сада? |
|
| |||
| |||
| било ко? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Што смо видели је да има оригиналан нетакнут 40ГБ партицију субота постоји ништа налик столу нема корупције и савет о томе како га је добио на тај начин.
Ок, ако желите ићи на то да је 35 £ за преузимање, то изгледа функционално сличан ономе који сам био помоћу прошле године. Да буде упозорен ипак, то ми је 3 дана да бисмо вратити дечко је пала филесыстем (он није имао нити безбедносне копије). Који пакет ће учинити је испитати површине на недодијељеном простору у потрази за непричвршћен директоријуме, а затим следите линкове како бисте проверили да је тврдио датотека се још увек приказују право потписа. Он ће саградити видљиви спасене каталог структуру и омогућавају вам да напишете датотеке утврди да је радни диск - као што је Ц: погон на пример. Он неће писати ништа на недодијељени простор тако да је још увек недеструктивно. хттп://ууу.датадоцтор.ин/дата-рецове...-софтуаре.хтмл Ту је демо верзији можете да испробате пре куповине, то ћемо учинити скенирати и реците шта вам је надокнадива. То важи и оно даје пуцали на пред растанак са новцем. Скенирање и анализе - кад сам га водио - била је око 40ГБ сата, али ваш машина може бити брже од тога. Једноставно можете очекивати само зграде списку што га утврди да се 5 сати, изводи се преко ноћи је разуман компромис. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ок, ја сам само скинути демо, и да ће настојати да, ако се то може наћи ствари, ја ћу мислити о куповини га. |
|
| |||
| |||
| ок, добио сам на то овако: ![]() Да ли је то колико га добија уз демонстрацију? јер од тамо не могу да виде оно што слика ја ћу бити у могућности да бисте добили леђа, а оне које нећу. Хвала |
|
| |||
| |||
| Изгледа као ЈА праведан је потребно чекати да радимо нешто друго, јер могу гледати кроз фасцикле сада, но није пронађено ништа више него било шта друго Покушао сам, готово све што је још увек рекавши да је добио 0 величине. Ја могу дати штампај сцреен да покажу шта мислим, ако желите. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то само гледа на ваш диск Д: уместо на недодијељеном простора? Хтео очекивати да имају рећи о томе што је рано секторима физички погон за пробати опоравља од - сектор 80041090 до краја диска, у овом случају. Алтернатива је да се сви (или већина, Аныуаы) Ваших директоријум су на физичкој диск простор који је сада унутар вашег 40ГБ диску Д: и они су оно што виде, а они кажу јер све што филесизе 0 смањити ваше партиције дужина напустио података за те датотеке ван граница партицију и само је рекао "да је противзаконито покретање адресу па ћемо то решити". Не знајући како се догодило је прави свезати. Ако можете добити Сцан обрадимо само недодијељени простор онда ћемо знати, не могу мислити на што ће се повући се Уорду документе без каталог података (добро, али они не могу оставити текста у нереду страшно, слеутхкит и обдукција). Доинг тхат'с зове Зеро Узнесења опоравак, постоје програми за радити то за графичке датотеке (јер толико људи пијан њихову меморију камере штаповима), али никад нисам видео онај који препознаје Уорд датотеке. То је разлог зашто сам почела и ако се питате, да је фотографија коју бих изгубио па сам могао искључити помоћу тога. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Имам праведан покушао да радиш, али изгледа да не може бити у могућности за наћи било који други део погон. |