az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

Reply

Konu Araçları
Old 26 Nisan 2008, 16:11
Bağış Grubu

Default Ne eski bir HDD bulmak için bir yol var mı?

Ben çektiğiniz adım Görüntüler:

Bu bana şimdiye kadar yaptık.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 26 Nisan 2008, 16:24
Bağış Grubu

burada şimdi var:

Şimdi ne yapmalıyım?
Old 27 Nisan 2008, 06:21
Bağış Grubu

anyone?
Old 27 Nisan 2008, 09:47
Bağış Grubu

Ne gördüm bu bir gerçek gibi 40GB bölümü's var, hiçbir şey ve bu şekilde var hiçbir ipucu masaya yolsuzluk benzeyen Cumartesi

Eğer için £ 35 indirmek için gitmek istiyorum Tamam, bu işlevsel bir Geçen yıl kullanan benzer. Uyardı ama, bana bir adam's dosya düştü geri getirmek için 3 gün almış olmak (o da) bir yedekleme vardı. Bu paket ayrılmamış alanı boşta dizinleri arıyor tarama yüzeyi, ve sonra bağlantıları izleyin bu iddia dosya hala doğru imza gösteriliyor kontrol etmek için ne yapacak. It is a görünür geri dizin yapısı inşa edeceğiz ve çalışan bir sürücü bulursa dosyaları yazmak için izin - C gibi: sürücü örneğin. Bunu hala yıkıcı olmayan's the ayrılmamış alan bir şey yazmayacağız.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Burada satın almadan önce denemek için bir demo sürümü, bu tarama ve kurtarılamaz's size yapacağız. Bu bir çekim vererek değer parayla veda önce.

Tarama ve analiz - ben koştum - 40GB yaklaşık bir saat ancak makine daha hızlı olabilir oldu. Kolayca sadece 5 saat için ne buluntuların listesini bina, o gecede bir mantıklı uzlaşma çalışan bekleyebilirsiniz.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 Nisan 2008, 09:54
Bağış Grubu

Tamam, ben sadece ve demo indirdiğiniz ki, eğer bir şeyler bulabilirsiniz çalışacağız, bu satın alma ile ilgili düşünecek.
Old 27 Nisan 2008, 13:21
Bağış Grubu

Tamam, bu böyle var:

Bu kadar mı olarak demo ile olur? Çünkü ben ne ve Katılmayacağım hangilerinin geri almanız mümkün olacaktır dosyaları göremezsiniz gelen.

Teşekkürler
Old 27 Nisan 2008, 13:41
Bağış Grubu

gibi ben sadece bunun için başka bir şey yapmak için beklemek için gerekli çünkü klasörü şimdi, ancak bulunamadı şey vardır ben denedim başka bir şey daha, hemen hemen her şey hala söyleyerek bu 0 boyut var bakalım için, görünüyordu. Eğer istediğiniz ne demek göstermek için bir baskı ekran sağlayabilir.
Old 27 Nisan 2008, 15:35
Bağış Grubu

Is it sadece D sürücüsü bakarak: the ayrılmamış alanı yerine? Bunu söylemek için beklediğiniz fiziksel sürücüsünden kurtarma deneyebilirsiniz - sektör 80041090 diskin sonuna kadar hangi sektörleri, bu durumda erken.

Alternatif bir bütün (ya da en çok, neyse) sizin dizinleri artık 40GB D sürücüsü içinde's fiziksel disk alanı: olduğumuzu ve ne görüyorsunuz, ve nedeni ne olursa olsun bölüm uzunluğu kesmek onlar 0 Dosyanin söyleyin sol bölüm sınır dışında bu dosyalar için veri ve sadece "başlayan adresi yasadışı olduğunu söyledi bu yüzden edeceğiz kurtulabilirsiniz. Bu nasıl olduğunu bilmeden bir tür olduğunu.

Eğer o zaman emin olabilirsiniz sadece ayrılmamış alanı işleme tarama alabilirsiniz, bu dizine bilgiler olmadan Word belgelerini geri çeken bir şey (tamam, ben ama korkunç bir karmaşa içinde, metin bırakabilirsiniz can't think sleuthkit ve otopsi). Bu Sıfır kabulu Kurtarma denir, bu grafik dosyaları için bunu yapmak için programları yapmak (çünkü bir çok kişi kamera bellek sopa sıçtım) ama hangi Word dosyalarını tanır bir hiç görmedim. Bu yüzden eğer bu kadar kullanmaliyim dahil olabilir kaybetti ediyorum fotoğrafları olduğunu sorarak işe başladı da.
Old 27 Nisan 2008, 16:29
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by nokta View Post
Is it sadece D sürücüsü bakarak: the ayrılmamış alanı yerine?
Evet, tam olarak ne yapıyor gibi görünüyor şu Ancak ben sanıyordum tüm sürücü bakmak için, bir daha ne zaman geri yarın veya rarther bugün üniversite aldığım deneyin olacaktır, ancak yatakta lazım değil onu söyledim bana henüz, bu nedenle yarın kadar's
Old 28 Nisan 2008, 09:26
Bağış Grubu

Sadece bu, ancak sürücünün diğer parçası bulmak gerekir can't seem yapıyor çalıştılar.
Reply

Register

Bookmarks