![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çektiğiniz adım Görüntüler:
| |||
| |||
| burada şimdi var: ![]() Şimdi ne yapmalıyım? |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne gördüm bu bir gerçek gibi 40GB bölümü's var, hiçbir şey ve bu şekilde var hiçbir ipucu masaya yolsuzluk benzeyen Cumartesi
Eğer için £ 35 indirmek için gitmek istiyorum Tamam, bu işlevsel bir Geçen yıl kullanan benzer. Uyardı ama, bana bir adam's dosya düştü geri getirmek için 3 gün almış olmak (o da) bir yedekleme vardı. Bu paket ayrılmamış alanı boşta dizinleri arıyor tarama yüzeyi, ve sonra bağlantıları izleyin bu iddia dosya hala doğru imza gösteriliyor kontrol etmek için ne yapacak. It is a görünür geri dizin yapısı inşa edeceğiz ve çalışan bir sürücü bulursa dosyaları yazmak için izin - C gibi: sürücü örneğin. Bunu hala yıkıcı olmayan's the ayrılmamış alan bir şey yazmayacağız. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Burada satın almadan önce denemek için bir demo sürümü, bu tarama ve kurtarılamaz's size yapacağız. Bu bir çekim vererek değer parayla veda önce. Tarama ve analiz - ben koştum - 40GB yaklaşık bir saat ancak makine daha hızlı olabilir oldu. Kolayca sadece 5 saat için ne buluntuların listesini bina, o gecede bir mantıklı uzlaşma çalışan bekleyebilirsiniz. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Tamam, ben sadece ve demo indirdiğiniz ki, eğer bir şeyler bulabilirsiniz çalışacağız, bu satın alma ile ilgili düşünecek. |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu böyle var: ![]() Bu kadar mı olarak demo ile olur? Çünkü ben ne ve Katılmayacağım hangilerinin geri almanız mümkün olacaktır dosyaları göremezsiniz gelen. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| gibi ben sadece bunun için başka bir şey yapmak için beklemek için gerekli çünkü klasörü şimdi, ancak bulunamadı şey vardır ben denedim başka bir şey daha, hemen hemen her şey hala söyleyerek bu 0 boyut var bakalım için, görünüyordu. Eğer istediğiniz ne demek göstermek için bir baskı ekran sağlayabilir. |
|
| |||
| |||
| Is it sadece D sürücüsü bakarak: the ayrılmamış alanı yerine? Bunu söylemek için beklediğiniz fiziksel sürücüsünden kurtarma deneyebilirsiniz - sektör 80041090 diskin sonuna kadar hangi sektörleri, bu durumda erken. Alternatif bir bütün (ya da en çok, neyse) sizin dizinleri artık 40GB D sürücüsü içinde's fiziksel disk alanı: olduğumuzu ve ne görüyorsunuz, ve nedeni ne olursa olsun bölüm uzunluğu kesmek onlar 0 Dosyanin söyleyin sol bölüm sınır dışında bu dosyalar için veri ve sadece "başlayan adresi yasadışı olduğunu söyledi bu yüzden edeceğiz kurtulabilirsiniz. Bu nasıl olduğunu bilmeden bir tür olduğunu. Eğer o zaman emin olabilirsiniz sadece ayrılmamış alanı işleme tarama alabilirsiniz, bu dizine bilgiler olmadan Word belgelerini geri çeken bir şey (tamam, ben ama korkunç bir karmaşa içinde, metin bırakabilirsiniz can't think sleuthkit ve otopsi). Bu Sıfır kabulu Kurtarma denir, bu grafik dosyaları için bunu yapmak için programları yapmak (çünkü bir çok kişi kamera bellek sopa sıçtım) ama hangi Word dosyalarını tanır bir hiç görmedim. Bu yüzden eğer bu kadar kullanmaliyim dahil olabilir kaybetti ediyorum fotoğrafları olduğunu sorarak işe başladı da. |
|
| |||
| |||
| Evet, tam olarak ne yapıyor gibi görünüyor şu Ancak ben sanıyordum tüm sürücü bakmak için, bir daha ne zaman geri yarın veya rarther bugün üniversite aldığım deneyin olacaktır, ancak yatakta lazım değil onu söyledim bana henüz, bu nedenle yarın kadar's |
|
| |||
| |||
| Sadece bu, ancak sürücünün diğer parçası bulmak gerekir can't seem yapıyor çalıştılar. |
![]() |
|
| Bookmarks |