менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск?

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 квітня 2008, 16:11
Донор групи

Default Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск?

Образи кроки, які я зробив:

Це все я робив до цих пір.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 26 квітня 2008, 16:24
Донор групи

Got To Here Now:

Що мені тепер робити?
Old 27 квітня 2008, 06:21
Донор групи

Anyone?
Old 27 квітня 2008, 09:47
Донор групи

Те, що ми бачили, що є справжня недоторканим 40GB розділу сиділа, нічого схожого на таблицю з корупцією і ніякого натяку на яке вона отримала таким чином.

Добре, якщо ви хочете йти для нього це's £ 35 до завантаження, він виглядає приблизно те ж, на яку я використав у минулому році. Будьте попередив, хоча, мені знадобилося 3 дня, щоб повернути хлопця врізався файлова система (у нього немає ні копії). Який пакет буде зробити, це сканування поверхні незайняте простір шукає самотніх каталоги, а потім клацніть по посиланню, щоб перевірити, що заявлені формати файлів продовжують показувати права підпису. Вона буде побудувати видимий відновлені структуру каталогів і дозволяє записати файли, які він знаходить на робочий диск - як ваш диск С:, наприклад. Він не буде нічого писати на незайняте простір так що це ще неруйнівний.

http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html

Там's демо-версію ви можете спробувати перед купівлею, він буде робити перевірку і повідомити вам, що не відшкодована. Це варто дати стріляли перед розлученням з грошима.

Сканування та аналіз - коли я запустив його - 40GB було близько години, але ваша машина може бути швидше, ніж це. Ви легко можете розраховувати тільки будівництво список того, що вона знаходить прийняти 5 годин, працює вона вночі є розумним компромісом.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 квітня 2008, 09:54
Донор групи

Гаразд, я просто скачав демо, і постарається, щоб, як можна знайти речі, я думаю про його покупку.
Old 27 квітня 2008, 13:21
Донор групи

ОК, я отримав на це так:

Є, що, наскільки він отримує з демо? тому що звідти, я не бачу, які файли я зможу повернутися, і які з них я не буду.

Спасибо
Old 27 квітня 2008, 13:41
Донор групи

Здавалося, що я просто потрібно чекати, щоб він щось інше, тому що я можу переглядати папки, проте вона не знайшла нічого більше, ніж все інше я старався, майже все ще говорив він отримав 0 розмір. Я можу надати Print Screen, щоб показати, що я маю на увазі, якщо хочете.
Old 27 квітня 2008, 15:35
Донор групи

Це просто дивіться на диску D: замість того, незайняте простір? Я б очікувати, щоб сказати йому, рано на які сектори фізичного диска, щоб спробувати Відновлення - сектор 80041090 до кінця диска, в даному випадку.

В якості альтернативи, що всі (або більшість, в усякому разі) ваших каталогів були на фізичному диску, що зараз всередині вашого 40GB диска D: і тих, що ви бачите, і говорять: 0 Розмір файлу тому що все, скоротити ваші розділу довжина лівого Дані для цих файлів поза розділом кордону і тільки що сказав ", що початкова адреса є незаконною тому ми його позбутися". Чи не знаючи, як це відбулося реальне BIND.

Якщо ви можете отримати в процесі сканування тільки незайняте простір, то ми будемо знати, я не можу думати ні про що, що підуть документи Word без інформації каталозі (ну, я можу, але вони залишити текст у страшний безлад, sleuthkit і розтину). Doing що називається Zero Assumption Recovery, є програми, щоб зробити його для графічних файлів (тому що так багато людей, примружив свої камери Карти пам'яті), але я ніколи не бачив, що розпізнає файли Word. Ось чому я почав з проханням, якщо воно було фотографій ви втратили, щоб я міг виключати використання цього.
Old 27 квітня 2008, 16:29
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post
Це просто дивіться на диску D: замість того, незайняте простір?
Так, Thats саме те, що вона, як видається, робить, проте я думав, що я сказав, щоб вона виглядала на всі диски, я спробую ще раз, коли я повернуся з коледжу завтра або rarther сьогодні, але я ще не дістався до ліжка Тим не менше, так що завтра наскільки я стурбований
Old 28 квітня 2008, 09:26
Донор групи

Я тільки що намагався робити це, однак воно не може, як видається, вдалося знайти будь-якій іншій частині диска.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.