![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Образи кроки, які я зробив:
|
|||
|
|||
|
Got To Here Now:
![]() Що мені тепер робити? |
|
|
|||
|
|||
|
Anyone?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Те, що ми бачили, що є справжня недоторканим 40GB розділу сиділа, нічого схожого на таблицю з корупцією і ніякого натяку на яке вона отримала таким чином.
Добре, якщо ви хочете йти для нього це's £ 35 до завантаження, він виглядає приблизно те ж, на яку я використав у минулому році. Будьте попередив, хоча, мені знадобилося 3 дня, щоб повернути хлопця врізався файлова система (у нього немає ні копії). Який пакет буде зробити, це сканування поверхні незайняте простір шукає самотніх каталоги, а потім клацніть по посиланню, щоб перевірити, що заявлені формати файлів продовжують показувати права підпису. Вона буде побудувати видимий відновлені структуру каталогів і дозволяє записати файли, які він знаходить на робочий диск - як ваш диск С:, наприклад. Він не буде нічого писати на незайняте простір так що це ще неруйнівний. http://www.datadoctor.in/data-recove...-software.html Там's демо-версію ви можете спробувати перед купівлею, він буде робити перевірку і повідомити вам, що не відшкодована. Це варто дати стріляли перед розлученням з грошима. Сканування та аналіз - коли я запустив його - 40GB було близько години, але ваша машина може бути швидше, ніж це. Ви легко можете розраховувати тільки будівництво список того, що вона знаходить прийняти 5 годин, працює вона вночі є розумним компромісом. Моя система: Тім
|
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, я просто скачав демо, і постарається, щоб, як можна знайти речі, я думаю про його покупку.
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК, я отримав на це так:
![]() Є, що, наскільки він отримує з демо? тому що звідти, я не бачу, які файли я зможу повернутися, і які з них я не буду. Спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Здавалося, що я просто потрібно чекати, щоб він щось інше, тому що я можу переглядати папки, проте вона не знайшла нічого більше, ніж все інше я старався, майже все ще говорив він отримав 0 розмір. Я можу надати Print Screen, щоб показати, що я маю на увазі, якщо хочете.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це просто дивіться на диску D: замість того, незайняте простір? Я б очікувати, щоб сказати йому, рано на які сектори фізичного диска, щоб спробувати Відновлення - сектор 80041090 до кінця диска, в даному випадку.
В якості альтернативи, що всі (або більшість, в усякому разі) ваших каталогів були на фізичному диску, що зараз всередині вашого 40GB диска D: і тих, що ви бачите, і говорять: 0 Розмір файлу тому що все, скоротити ваші розділу довжина лівого Дані для цих файлів поза розділом кордону і тільки що сказав ", що початкова адреса є незаконною тому ми його позбутися". Чи не знаючи, як це відбулося реальне BIND. Якщо ви можете отримати в процесі сканування тільки незайняте простір, то ми будемо знати, я не можу думати ні про що, що підуть документи Word без інформації каталозі (ну, я можу, але вони залишити текст у страшний безлад, sleuthkit і розтину). Doing що називається Zero Assumption Recovery, є програми, щоб зробити його для графічних файлів (тому що так багато людей, примружив свої камери Карти пам'яті), але я ніколи не бачив, що розпізнає файли Word. Ось чому я почав з проханням, якщо воно було фотографій ви втратили, щоб я міг виключати використання цього. |
|
|
|||
|
|||
|
Так, Thats саме те, що вона, як видається, робить, проте я думав, що я сказав, щоб вона виглядала на всі диски, я спробую ще раз, коли я повернуся з коледжу завтра або rarther сьогодні, але я ще не дістався до ліжка Тим не менше, так що завтра наскільки я стурбований
|
|
|
|||
|
|||
|
Я тільки що намагався робити це, однак воно не може, як видається, вдалося знайти будь-якій іншій частині диска.
|